Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω περάσει αυτά τα αρχεία σε ένα στικάκι και όταν το συνδέω στο ραδιοcd στους φακέλους μου εμφανίζει αυτό με διαφορετική σειρά. Επίσης, σε άλλα κομμάτια εμφανίζει τον τίτλο όπως εδώ, ενώ σε άλλα όχι. Υπάρχει κάποιος τρόπος για να φαίνονται όλα κανονικά;

Επεξ/σία από Τέρης Α.
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 minutes ago, Τέρης Α. said:

Έχω περάσει αυτά τα αρχεία σε ένα στικάκι και όταν το συνδέω στο ραδιοcd στους φακέλους μου εμφανίζει αυτό με διαφορετική σειρά. Επίσης, σε άλλα κομμάτια εμφανίζει τον τίτλο όπως εδώ, ενώ σε άλλα όχι. Υπάρχει κάποιος τρόπος για να φαίνονται όλα κανονικά;

Μοιάζει να μην υποστηρίζει ελληνικά και (ίσως) κάποια τραγούδια δεν έχουν "title", που είναι διαφορετικό απ' το file name, το όνομα δηλαδή που βλέπεις στον file explorer των Windows. Το "title" είναι γραμμένο στα metadata του αρχείου και θα το βρεις στα properties στο tab Details. Επίσης φαίνεται ότι δεν έχουν album και artist στα metadata (γράφει Unknown). Κι αυτά στα properties>Details θα τα βρεις.

Επεξ/σία από CheOnWeb
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, CheOnWeb είπε

Μοιάζει να μην υποστηρίζει ελληνικά και (ίσως) κάποια τραγούδια δεν έχουν "title", που είναι διαφορετικό απ' το file name, το όνομα δηλαδή που βλέπεις στον file explorer των Windows. Το "title" είναι γραμμένο στα metadata του αρχείου και θα το βρεις στα properties στο tab Details. Επίσης φαίνεται ότι δεν έχουν album και artist στα metadata (γράφει Unknown). Κι αυτά στα properties>Details θα τα βρεις.

To metadata τι είναι;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 minutes ago, Τέρης Α. said:

To metadata τι είναι;

Τα επιπλέον στοιχεία που είναι γραμμένα στο αρχείο, τα οποία χρησιμοποιεί η κάθε συσκευή αναπαραγωγής για να σου δίνει πληροφορίες και να κατηγοριοποιεί τα κομμάτια.
π.χ. Title, Album Artist, Album, #(track number), Year και πολλά άλλα. Δεν είναι όλα τα στοιχεία γραμμένα με συμβατό τρόπο για όλες τις συσκευές, αλλά τα βασικά συνήθως είναι. 

Clipboard01.jpg.f6c8bc48fb5c7459c143f037858c73ff.jpg

Επεξ/σία από CheOnWeb
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, CheOnWeb είπε

Μάλιστα. Καλά με αυτό αλλά με τους φακέλους;

Δημοσ.
Just now, Τέρης Α. said:

Μάλιστα. Καλά με αυτό αλλά με τους φακέλους;

Δοκίμασες να τους ονομάσεις με αγγλικούς χαρακτήρες;

Δημοσ.
6 ώρες πριν, CheOnWeb είπε

Δοκίμασες να τους ονομάσεις με αγγλικούς χαρακτήρες;

Θα το δοκιμάσω και θα ενημερώσω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...