Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Pokemon640 είπε

Θα έπρεπε η Apple, να πούλαγε την XDR οθόνη της σε Gaming έκδοση, με Gaming βάση, μόνο 12k για αυτά τα 2, και έναν Gaming Mac pro με μόλις 100 χιλιάδες, γιατί είναι Gaming 😍

Αμα δεν έχει λαμπάκια led δεν είναι gaming...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, xenos.p είπε

Αν είναι δυνατόν ρε Apple! Θα μας περάσουν για τίποτα φτωχούς μ αυτές τις εκπτώσεις..  Εγώ πήρα iPhone, iPad, και Mac για να δείχνω τον πλούτο μου όχι για να μου κανείς εκπτώσεις και να φαίνομαι φτωχός.. Προσωπικά θα συνεχίσω να πληρώνω όλες τις συνδρομές με τον μήνα κι ας είναι για τα σκουπίδια! 🐑🐑🐑

Σχόλια ανθρώπων μίζερων χωρίς καμία ουσία! 
κανείς δεν πάει να δείξει τον πλούτο του με κινητές συσκευές απλά αυτές είναι σκέψεις πολύ φτωχών ανθρώπων, (στο μυαλό) 

καλο σου βράδυ

Επεξ/σία από morgan21
  • Like 9
  • Thanks 3
Δημοσ.
39 λεπτά πριν, morgan21 είπε

Σχόλια ανθρώπων μίζερων χωρίς καμία ουσία! 
κανείς δεν πάει να δείξει τον πλούτο του με κινητές συσκευές απλά αυτές είναι σκέψεις πολύ φτωχών ανθρώπων, (στο μυαλό) 

καλο σου βράδυ

Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια! Όταν αποκτήσεις χιούμορ τα ξαναλέμε! Μέχρι τότε καθρεφτάκι και οποίος τα λέει είναι.. 

Καλό βράδυ!

• Confused 1
  • Sad 1
Δημοσ.

Ρε παιδιά chill, πλάκα έκανε προφανώς ο @xenos.p 

Για casual gaming είναι μια χαρά η υπηρεσία. Μην γκρινιάζουμε συνεχώς για το οτιδήποτε. Όποιος δεν θέλει δεν πληρώνει, τί ασχολείστε με κάτι που δεν σας απασχολεί..

• Like 1
Δημοσ.

Τώρα πέρα απ την πλάκα.. Αξίζει όντως η υπηρεσία? Έχει περιεχόμενο? Γιατί δεν βλέπω πολλά γνωστά παιχνίδια, αν είχε πχ κανένα inside, limbo, the witness, θα άξιζε σίγουρα, αλλά τώρα με κλώνους ζελντα και μερικά πλατφορμερς είμαι σκεπτικός..

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, pepis είπε

Έχει βγάλει κάτι και για το Apple TV+, για ετήσια συνδρομή; 

Ναι $ 4.99 μηνιαίως -$49.99 ετησίως ......

Δημοσ.
11 ώρες πριν, mordred είπε

Που ζεις;

Εσυ που ζεις;

22 ώρες πριν, xenos.p είπε

Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια! Όταν αποκτήσεις χιούμορ τα ξαναλέμε! Μέχρι τότε καθρεφτάκι και οποίος τα λέει είναι.. 

Καλό βράδυ!

Απαντήσεις που τις δίναμε μωρά παιδιά. Τουλάχιστον μου έδειξες να καταλάβω με ποιον συνομιλώ. 
Τα προβατάκια δεν είναι χιούμορ αλλά στην περίπτωση που για εσενα είναι έχεις πολύ κακόγουστο χιούμορ. 

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελικά ρε παιδιά αξίζει η όχι το arcade? Το tv+ πχ που ενεργοποίησα τον ένα χρόνο δωρεάν δεν αξίζει τα 5 ευρώ τον μήνα όποτε αν δεν το βελτιώσουν θα το κόψω μετά τον χρόνο.. Με το arcade τι παίζει?

Επεξ/σία από xenos.p
Δημοσ.
6 ώρες πριν, xenos.p είπε

Τελικά ρε παιδιά αξίζει η όχι το arcade? Το tv+ πχ που ενεργοποίησα τον ένα χρόνο δωρεάν δεν αξίζει τα 5 ευρώ τον μήνα όποτε αν δεν το βελτιώσουν θα το κόψω μετά τον χρόνο.. Με το arcade τι παίζει?

Εγώ πιστεύω καμία συνδρομή δεν αξίζει ακόμα της Apple. Για το tv+ Σίγουρα δεν αξίζει γιατί το έχω. Για arcade δεν έχω απόλυτη άποψη για τον λόγο ότι δεν παίζω καθόλου παιχνίδια. 

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...