trib Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Το Apple Arcade, η gaming υπηρεσία της Apple η οποία επιτρέπει στους χρήστες να κατεβάζουν και να παίζουν παιχνίδια, είναι πλέον διαθέσιμη και με ετήσια συνδρομή, εκτός από τη μηνιαία που υπήρχε ήδη ως επιλογή. Έως τώρα το Apple Arcade ήταν διαθέσιμο στις ΗΠΑ με μηνιαία συνδρομή η οποία κόστιζε $4.99 με το συνολικό ετήσιο κόστος να έφτανε τα $59.98. Πλέον, με την ανανεωμένη ετήσια συνδρομή στα $49.99 ο χρήστης μπορεί να εξοικονομήσει περίπου $10, αν φυσικά επιλέξει να προπληρώσει για όλο το χρόνο. Για να αλλάξει κάποιος στην ετήσια συνδρομή σε συσκευή iOS, θα χρειαστεί να ανοίξει το App Store, να επιλέξει τη φωτογραφία χρήστη στο πάνω δεξί μέρος, να ανοίξει την καρτέλα με τις συνδρομές και μέσα στο Apple Arcade να διαλέξει τη νέα συνδρομή. Το Apple Arcade παρέχει πρόσβαση σε περισσότερα από 100 παιχνίδια για το iPhone, iPad, Apple TV και Mac, όλα χωρίς διαφημίσεις ή επιπλέον πληρωμές κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. MacRumors Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
czarjuly Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Οτι φαμε οτι πιουμε και οτι αρπαξει ο ..... μας μου φαινεται,τοσα λεφτα βγαζουν απο τις υπερκοστολογημενες συσκευες τους δεν θα μπορουσαν να διαθεσουν δωρεαν αυτη την υπηρεσια; 1 2
stelios18120 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Στις business δεν υπάρχει το δωρεάν (εκτός και αν είναι τρικ για μάρκετινγκ 😉) 5
Δημοφιλής ανάρτηση Iamthagod Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 5 λεπτά πριν, czarjuly είπε Οτι φαμε οτι πιουμε και οτι αρπαξει ο ..... μας μου φαινεται,τοσα λεφτα βγαζουν απο τις υπερκοστολογημενες συσκευες τους δεν θα μπορουσαν να διαθεσουν δωρεαν αυτη την υπηρεσια; Δεν είδα πουθενά να εξαναγκάζουν κόσμο να αγοράσει τις υπερκοστολογημένες τους συσκευές. Η τιμή των συσκευών τους είναι αυτή που είναι, όποιος θέλει αγοράζει, για τους άλλους υπάρχουν δόξα το θεό πολλοί κατασκευαστές με φθηνότερα προιόντα. Επίσης για ποιο λόγο να παρέχουν την εν λόγω υπηρεσία δωρεάν; Επιχείρηση είναι, το κέρδος αναζητούν, δεν είναι αφιλοκερδής οργανισμός. 25 6
forgotten Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) i lol at the victims... και οχι δεν θα παρω παιχνιδακια που κυκλοφορησαν καιρο πριν αναμασημενα για αρπακτες ,ιδιαιτερα οταν δεν μου ανηκει και τπτ στο τελος... Επεξ/σία 17 Δεκεμβρίου 2019 από forgotten 1
Hellenicsun Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 18 λεπτά πριν, czarjuly είπε Οτι φαμε οτι πιουμε και οτι αρπαξει ο ..... μας μου φαινεται,τοσα λεφτα βγαζουν απο τις υπερκοστολογημενες συσκευες τους δεν θα μπορουσαν να διαθεσουν δωρεαν αυτη την υπηρεσια; Λογικά γεννήθηκες Κυριακή βράδυ, χθες κατέκτησες ομιλία και γραφή, σήμερα προσπαθείς να μάθεις πως λειτουργεί ο κόσμος; 🤑 8 1
aggelos_ Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Arcade? Παίζουν ακόμα τέτοια παιχνίδια; 3 1
xenos.p Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Αν είναι δυνατόν ρε Apple! Θα μας περάσουν για τίποτα φτωχούς μ αυτές τις εκπτώσεις.. Εγώ πήρα iPhone, iPad, και Mac για να δείχνω τον πλούτο μου όχι για να μου κανείς εκπτώσεις και να φαίνομαι φτωχός.. Προσωπικά θα συνεχίσω να πληρώνω όλες τις συνδρομές με τον μήνα κι ας είναι για τα σκουπίδια! 🐑🐑🐑 2 1
kataras_13 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Για πάμε... Καμιά ταινία να μην δούμε πάμε Netflix 14€(ερχετε Disney κ.α στο μέλλον) Κανά παιχνίδακι δεν θα παίξουμε ρε φίλε εκτός από συνδρομές Sony κ MC πάμε στο pc steam,ea κτλπ... Καθίστε κ υπολογίστε τώρα πόσα βγαίνουν, φυσικά κάποια δεν είναι κ υποχρεωτικά μην πω όλα αλλά δυστυχώς έτσι όπως μας κάνανε χρειαζόμαστε αρκετά. Καμιά συνδρομή για κάνα καφέ ή φαγητό δεν βγάζουν όμως γτ ξέρουν αυτά δεν θα τα κόψουμε ποτέ!!!
gianniskks Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 20 λεπτά πριν, aggelos_ είπε Arcade? Παίζουν ακόμα τέτοια παιχνίδια; Arcade λέγεται η υπηρεσία. 1
firepc Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 4,15€ τον μηνα ειναι πολυ λιγα Ενα παιχνιδι στο appstore εχει συνηθως 5,49€ 2 1
Pokemon640 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Θα έπρεπε η Apple, να πούλαγε την XDR οθόνη της σε Gaming έκδοση, με Gaming βάση, μόνο 12k για αυτά τα 2, και έναν Gaming Mac pro με μόλις 100 χιλιάδες, γιατί είναι Gaming 😍
ignome4 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Ρε 'σείς μην κράζετε έχει ωραία παιχνιδάκια και αξίζει αν έχετε και οικογενειακό 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα