Προς το περιεχόμενο

Σύνδεση SYNOLOGY δίσκου με smart tv

vkarfis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα 
εχω τον SYNOLOGY  DS115j και θελω τα αρχεια που εχω στο δισκο να μπορω να τα δω απο την smartTV (samsung F6500) 2013 μοντελο
.Το προβλημα ειναι οτι ενω εντοπιζει το δισκο η TV δεν βλεπει τα αρχεια του...?? Μπορει καποιος να βοηθησει?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

21 minutes ago, vkarfis said:

Καλησπερα 
εχω τον SYNOLOGY  DS115j και θελω τα αρχεια που εχω στο δισκο να μπορω να τα δω απο την smartTV (samsung F6500) 2013 μοντελο
.Το προβλημα ειναι οτι ενω εντοπιζει το δισκο η TV δεν βλεπει τα αρχεια του...?? Μπορει καποιος να βοηθησει?

΄Χωρίς να ξέρω αν υποστηρίζεται το να συνδέσεις το NAS απευθείας στην τηλεόραση, γιατί δεν βάζεις το NAS πάνω στο router και από εκεί να βλέπει τα αρχεία η τηλεόραση; Προσωπικά με ένα Zyxel αυτό έχω κάνει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, VonLoutsos είπε

΄Χωρίς να ξέρω αν υποστηρίζεται το να συνδέσεις το NAS απευθείας στην τηλεόραση, γιατί δεν βάζεις το NAS πάνω στο router και από εκεί να βλέπει τα αρχεία η τηλεόραση; Προσωπικά με ένα Zyxel αυτό έχω κάνει.

Σορυ που δεν το εγραψα αναλυτικά. Ο NAS ειναι κουμπωμένος πανω στο ρουτερ. Ο κυριος σκοπος του ειναι για   backup απο το desktop και να βλεπω τα αρχεια του απο αλλες συσκευες.. το βλεπει κανονικα το PC (αν και εχω ενα θεμα μεταφορα ταχυτητας κανει μεταφορα δεδομενων με στα 5-6 mbs) to κινητο μια χαρα η τηλεοραση ομως ενω τον βλεπει δεν διαβαζει τα αρχεια του...

Επεξ/σία από vkarfis

Just now, vkarfis said:

Σορυ που δεν το εγραψα αναλυτικά. Ο NAS ειναι κουμπωμένος πανω στο ρουτερ. Ο κυριος σκοπος του ειναι για   backup απο το desktop και να βλεπω τα αρχεια του απο αλλες συσκευες.. το βλεπει κανονικα το PC (αν και εχω ενα θεμα μεταφορα ταχυτητας κανει μεταφορα δεδομενων με στα 5-6 mbs) to κινητο μια χαρα η τηλεοραση ομως ενω τον βλεπει δεν διαβαζει τα αρχεια του...

Θεωρητικά πρέπει να το δει (τουλαχιστον αρχεία ηχου, εικόνας, βίντεο). Τσέκαρα αν έχει DLNA και είδα οτι παρουσιάζει κάτι θέματα
https://community.synology.com/enu/forum/11/post/125869

Η τηλεόραση δεν πιστεύω να φταίει (έχω ίδια σειρά και ειμαι ικανοποιημένος)

4 ώρες πριν, VonLoutsos είπε

Θεωρητικά πρέπει να το δει (τουλαχιστον αρχεία ηχου, εικόνας, βίντεο). Τσέκαρα αν έχει DLNA και είδα οτι παρουσιάζει κάτι θέματα
https://community.synology.com/enu/forum/11/post/125869

Η τηλεόραση δεν πιστεύω να φταίει (έχω ίδια σειρά και ειμαι ικανοποιημένος)

σχετικα με την ταχύτητα που ειναι στα 5-6 mbps??  

Πρεπει να δηλωσεις ποιος φακελος του synology θα παιζει τι, απο την αντιστοιχη εφαρμογη του μεσα στο DSM.

https://www.synology.com/en-us/knowledgebase/DSM/help/MediaServer/application_mediaserver_desc

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...