vkarfis Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Καλησπερα εχω τον SYNOLOGY DS115j και θελω τα αρχεια που εχω στο δισκο να μπορω να τα δω απο την smartTV (samsung F6500) 2013 μοντελο .Το προβλημα ειναι οτι ενω εντοπιζει το δισκο η TV δεν βλεπει τα αρχεια του...?? Μπορει καποιος να βοηθησει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VonLoutsos Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 21 minutes ago, vkarfis said: Καλησπερα εχω τον SYNOLOGY DS115j και θελω τα αρχεια που εχω στο δισκο να μπορω να τα δω απο την smartTV (samsung F6500) 2013 μοντελο .Το προβλημα ειναι οτι ενω εντοπιζει το δισκο η TV δεν βλεπει τα αρχεια του...?? Μπορει καποιος να βοηθησει? ΄Χωρίς να ξέρω αν υποστηρίζεται το να συνδέσεις το NAS απευθείας στην τηλεόραση, γιατί δεν βάζεις το NAS πάνω στο router και από εκεί να βλέπει τα αρχεία η τηλεόραση; Προσωπικά με ένα Zyxel αυτό έχω κάνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vkarfis Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, VonLoutsos είπε ΄Χωρίς να ξέρω αν υποστηρίζεται το να συνδέσεις το NAS απευθείας στην τηλεόραση, γιατί δεν βάζεις το NAS πάνω στο router και από εκεί να βλέπει τα αρχεία η τηλεόραση; Προσωπικά με ένα Zyxel αυτό έχω κάνει. Σορυ που δεν το εγραψα αναλυτικά. Ο NAS ειναι κουμπωμένος πανω στο ρουτερ. Ο κυριος σκοπος του ειναι για backup απο το desktop και να βλεπω τα αρχεια του απο αλλες συσκευες.. το βλεπει κανονικα το PC (αν και εχω ενα θεμα μεταφορα ταχυτητας κανει μεταφορα δεδομενων με στα 5-6 mbs) to κινητο μια χαρα η τηλεοραση ομως ενω τον βλεπει δεν διαβαζει τα αρχεια του... Επεξ/σία 17 Δεκεμβρίου 2019 από vkarfis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VonLoutsos Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Just now, vkarfis said: Σορυ που δεν το εγραψα αναλυτικά. Ο NAS ειναι κουμπωμένος πανω στο ρουτερ. Ο κυριος σκοπος του ειναι για backup απο το desktop και να βλεπω τα αρχεια του απο αλλες συσκευες.. το βλεπει κανονικα το PC (αν και εχω ενα θεμα μεταφορα ταχυτητας κανει μεταφορα δεδομενων με στα 5-6 mbs) to κινητο μια χαρα η τηλεοραση ομως ενω τον βλεπει δεν διαβαζει τα αρχεια του... Θεωρητικά πρέπει να το δει (τουλαχιστον αρχεία ηχου, εικόνας, βίντεο). Τσέκαρα αν έχει DLNA και είδα οτι παρουσιάζει κάτι θέματα https://community.synology.com/enu/forum/11/post/125869 Η τηλεόραση δεν πιστεύω να φταίει (έχω ίδια σειρά και ειμαι ικανοποιημένος) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vkarfis Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 oxi εχει ενα φακελο που οτι βαλω εκει μεσα το βλπει η tv αλλαοτι αλλα φακελο δημιουργήσω εγω δεν το διαβαζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vkarfis Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 4 ώρες πριν, VonLoutsos είπε Θεωρητικά πρέπει να το δει (τουλαχιστον αρχεία ηχου, εικόνας, βίντεο). Τσέκαρα αν έχει DLNA και είδα οτι παρουσιάζει κάτι θέματα https://community.synology.com/enu/forum/11/post/125869 Η τηλεόραση δεν πιστεύω να φταίει (έχω ίδια σειρά και ειμαι ικανοποιημένος) σχετικα με την ταχύτητα που ειναι στα 5-6 mbps?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios.s Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 Πρεπει να δηλωσεις ποιος φακελος του synology θα παιζει τι, απο την αντιστοιχη εφαρμογη του μεσα στο DSM. https://www.synology.com/en-us/knowledgebase/DSM/help/MediaServer/application_mediaserver_desc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα