Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
32 λεπτά πριν, markoliaz είπε

ουτε που ξερω ποιος ειναι ο τυπος και γενικα δεν βλεπω youtube, και αυτο θεωρειται ειδηση κιολας, μονο αν ειναι να δω τιποτα παλια της εποχης μου σειρες του στυλ μεν και δεν, κακαλος κ.τ.λ...αλλα πραγματικα ειναι λυπηρο πλεον να ειναι δουλεια αυτο...δηλαδη "youtuber", δεν με ενδιαφερει αν ο αλλος βγαζει μυρια χρηματα, υπαρχουν απειρες δουλειες που βγαζεις πολλα λεφτα εκει εξω...αλλα αν το youtuber, gamer, instagrammer και αλλα τετοια ειναι πλεον κανονικες δουλειες...τοτε δυστηχως ο κοσμος θα καταντησει οπως στην ταινια idiocracy...επιστημονας, γιατρος, δικηγορος, δασκαλος, και αλλα τετοια φανταζομαι πλεον θεωρουνται γεροντιστικα...ενω youtuber ειναι κατι το φανταστικο, κατι το θεικο, οποιος ειναι youtuber ειναι πανεξυπνος....εγω θα ελεγα οτι οποιος το κανει επαγγελματικα αυτο ειναι σιγουρα καταθλιπτικος, αντικοινωνικος, εκτος πραγματικοτητας, που αντι για αλληθινους φιλους εχει ψηφιακους, ολη μερα σπιτι, στις καμερες και στα smartphone.....γιατι ρε παιδια? γιατι εχετε χαζεψει τοσο???? που θα φτασει αυτη η κατασταση...αν τωρα που ειστε νεοι ειστε ετσι, στα 30,40 σας θα ειστε αμοιβαδες? δεν θα μιλατε καν απλα θα κανετε ηχους απο το στομα....idiocracy....ολα αυτα πρεπει να τελειωσουν για εμενα..αποψη μου...να γινει παλι ο κοσμος αληθινος, οπως παλια...αληθινη ζωη,, εξω με αλλους ανθρωπους, παιχνιδια στις γειτονιες...και οχι ο καθενας μοναχικος, σπιτι του....δεν ξερω...αλλα ολα γινονται χαλια.......ημαρτον....μακαρι καποτε να αλλαξουν ολα..μακαρι......ξερω απο τωρα οτι σχεδον ολοι θα με κραξετε...θεωρω μηδενικα οσους ειναι youtuber, επειδη δεν καταφεραν κατι αλλο στην ζωη τους το ριξαν εκει...μην μου πειτε για τα λεφτα...σας το λεω...οτι "τι λες ρε αυτος βγαζει απειρα"...δεν παιζει ρολο αυτο...ο καθενας μπορει να βγαλει απειρα λεφτα...το θεμα ειναι να κανεις κατι αληθινο, πραγματικο, να υπαρχει ροη...τελοσπαντων...αλιμονο αν καποιος καταλαβει τα λεγομενα μου...

οτι δε φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια...αλιμονο να καταλαβει κανεις τα λεγομενα σου και να μη σε ''κραξει'' γιατι θεωρεις αβιαστα και χωρις λογο οτι η δουλεια του δεν ειναι αληθινη,πραγματικη, χωρις ροη.

ο καθενας μπορει να βγαλει απειρα λεφτα ε? ναι το βλεπουμε 

οσο για το ''στο youtube παει οποιος δεν πετυχαινει αλλου'' ενημερωσου και μαθε ποσοι ψυχολογοι, γιατροι, δικηγοροι, επιστημονες , μηχανικοι, φωτογραφοι, βιντεογραφοι και δε συμμαζευεται δραστηριοποιουνται στην πλατφορμα

Περα απο αυτο, αν καταννοουσες τι γνωσεις απαιτει αυτη η εργασια(βιντεογραφιας,φωτογραφιας, μαρκετινγκ, τεχνικων θεματων, σεναριογραφιας και 1002 αλλα πραγματα τα οποια μεταβαλλονται και πρεπει να εισαι σε εγρηγορση για να μη μεινεις πισω) τοτε δε θα εγραφες αυτα που εγραψες, δες τηλεοραση και τις σειρες της εποχης σου καλυτερα 

Επεξ/σία από Nero55
  • Like 7
  • Thanks 14
Δημοσ.
1 ώρα πριν, UnlockedEvolution είπε

Τώρα που έκανε την "καλή", λέει άντε γεια στο YouTube. Απλά πράγματα.

Τωρα... έχει 5 χρόνια + που βγάζει εκατομμύρια ο τυπάς έχει μετοχές στην google κατά κάποιο τρόπο ειναι ένα κομμάτι του youtube δικό του σιγά μην πει και γεια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 minutes ago, markoliaz said:

ουτε που ξερω ποιος ειναι ο τυπος και γενικα δεν βλεπω youtube, και αυτο θεωρειται ειδηση κιολας, μονο αν ειναι να δω τιποτα παλια της εποχης μου σειρες του στυλ μεν και δεν, κακαλος κ.τ.λ...αλλα πραγματικα ειναι λυπηρο πλεον να ειναι δουλεια αυτο...δηλαδη "youtuber", δεν με ενδιαφερει αν ο αλλος βγαζει μυρια χρηματα, υπαρχουν απειρες δουλειες που βγαζεις πολλα λεφτα εκει εξω...αλλα αν το youtuber, gamer, instagrammer και αλλα τετοια ειναι πλεον κανονικες δουλειες...τοτε δυστηχως ο κοσμος θα καταντησει οπως στην ταινια idiocracy...επιστημονας, γιατρος, δικηγορος, δασκαλος, και αλλα τετοια φανταζομαι πλεον θεωρουνται γεροντιστικα...ενω youtuber ειναι κατι το φανταστικο, κατι το θεικο, οποιος ειναι youtuber ειναι πανεξυπνος....εγω θα ελεγα οτι οποιος το κανει επαγγελματικα αυτο ειναι σιγουρα καταθλιπτικος, αντικοινωνικος, εκτος πραγματικοτητας, που αντι για αλληθινους φιλους εχει ψηφιακους, ολη μερα σπιτι, στις καμερες και στα smartphone.....γιατι ρε παιδια? γιατι εχετε χαζεψει τοσο???? που θα φτασει αυτη η κατασταση...αν τωρα που ειστε νεοι ειστε ετσι, στα 30,40 σας θα ειστε αμοιβαδες? δεν θα μιλατε καν απλα θα κανετε ηχους απο το στομα....idiocracy....ολα αυτα πρεπει να τελειωσουν για εμενα..αποψη μου...να γινει παλι ο κοσμος αληθινος, οπως παλια...αληθινη ζωη,, εξω με αλλους ανθρωπους, παιχνιδια στις γειτονιες...και οχι ο καθενας μοναχικος, σπιτι του....δεν ξερω...αλλα ολα γινονται χαλια.......ημαρτον....μακαρι καποτε να αλλαξουν ολα..μακαρι......ξερω απο τωρα οτι σχεδον ολοι θα με κραξετε...θεωρω μηδενικα οσους ειναι youtuber, επειδη δεν καταφεραν κατι αλλο στην ζωη τους το ριξαν εκει...μην μου πειτε για τα λεφτα...σας το λεω...οτι "τι λες ρε αυτος βγαζει απειρα"...δεν παιζει ρολο αυτο...ο καθενας μπορει να βγαλει απειρα λεφτα...το θεμα ειναι να κανεις κατι αληθινο, πραγματικο, να υπαρχει ροη...τελοσπαντων...αλιμονο αν καποιος καταλαβει τα λεγομενα μου...

αν και εν μέρη έχεις δίκιο αλλά αν είσαι κάτω των 50 ετών δεν μπορείς να μιλάς για τα "παλιά". είτε σου αρέσει είτε όχι είτε "καλό" είτε "κακό" ο κόσμος και οι δουλειές πρέπει να εξελίσσονται. και ναι κάποιος καταθλιπτικός όπως αναφέρεις ο οποίος κατάφερε να κάνει το χόμπι του επάγγελμα όπου δεν χρειάστηκε να "δουλέψει" ούτε μια μέρα στη ζωή του και έφτασε στο σημείο από τα 30 του χρόνια να βγάλει εκατομμύρια τα οποία έχει επενδύσει στη δουλειά του και τώρα από τα 30 παίρνει σύνταξη για το υπόλοιπο της ζωής του ζώντας άνετα είναι τρομερά ευφυής. 

Επεξ/σία από zeibei
Δημοσ.

Συνολικά φταίει στο ότι πολύς κόσμος κοιτάζει μανιωδώς το χρήμα λες και είναι ο Θεός και στο ότι επικρατεί ο υλισμός...

Αυτό που θέλω να πω είναι πως πολλοί νομίζουν ότι ακολουθώντας τα στερεότυπα και στο να αντιγράφουν διάσημους ότι τότε κι εκείνοι θα είναι οι ^τέλοιοι^ στην κοινωνία κι ότι θα έχουν αποδοχές ή ότι τάχαμ θα έχουν το τέλειο image και θα είναι δημοφιλής ώστε δήθεν μετά να βρουν κονέ για να έχουν αυτό το ^^business^^....

Εδώ να πούμε το Instagram (από Έλληνες/Ελληνίδες(κυρίως)) έχει καταντήσει τεράστια αηδία ,,βλέπεις συνεχώς απλό κόσμο να βγάζουν 200 stories κάθε μέρα δείχνοντας ότι δήθεν περνάνε τέλεια ή που συνέχεια κάνουν αυτές τις κυριλέ δημοσιεύσεις λες και είναι τίποτα ηγέτες...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 17/12/2019 στις 8:14 ΜΜ, zeibei είπε

αν και εν μέρη έχεις δίκιο αλλά αν είσαι κάτω των 50 ετών δεν μπορείς να μιλάς για τα "παλιά". είτε σου αρέσει είτε όχι είτε "καλό" είτε "κακό" ο κόσμος και οι δουλειές πρέπει να εξελίσσονται. και ναι κάποιος καταθλιπτικός όπως αναφέρεις ο οποίος κατάφερε να κάνει το χόμπι του επάγγελμα όπου δεν χρειάστηκε να "δουλέψει" ούτε μια μέρα στη ζωή του και έφτασε στο σημείο από τα 30 του χρόνια να βγάλει εκατομμύρια τα οποία έχει επενδύσει στη δουλειά του και τώρα από τα 30 παίρνει σύνταξη για το υπόλοιπο της ζωής του ζώντας άνετα είναι τρομερά ευφυής. 

.

Επεξ/σία από markoliaz
Δημοσ.

Και καλά κάνει για εμένα προσωπικά. Έκανε το hobby του επάγγελμα, από τα 30 του είναι εκατομμυριούχος (με νόμιμο τρόπο πάντα) κάτι που σημαίνει ότι τον κάνει έναν επιτυχημένο και σωστό bussinessman/καλλιτέχνη. Το Gaming Youtube δεν θα είχε φτάσει σε αυτό το σημείο αν δεν ήταν ο συγκεκριμένος τύπος και πραγματικά μπράβο του που έκανε τέτοιο impact. 

Επίσης το Youtube είναι κανονική δουλειά πλέον, ειδικά στο εξωτερικό, είτε σας αρέσει είτε όχι. Δεν ζούμε στο 1950. Όπως έγραψε και ένα άλλο παλικάρι και συμφωνώ απόλυτα μαζί του, τι διαφορά έχει ένας άλλος καλλιτέχνης (τραγουδιστής, ηθοποιός, κ.τ.λ.) με ένα καλλιτέχνη στο Youtube; Τίποτα απολύτως. Όλες αυτές οι κατηγορίες επαγγελμάτων είναι προϊόντα ψυχαγωγίας. Γιατί να πληρώνεται λοιπόν ο ένας με εκατομμύρια και ο άλλος να μην θεωρείται καν επαγγελματίας; Σταματήστε να έχετε αυτά τα μυαλά ακόμα και εκσυγχρονιστείτε. 2020 έχουμε σε λίγο.  

• Like 5
  • Thanks 1
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, Alex_kekos είπε

Αδιαφορούμε πατοκορφα

Αν αδιαφορούσες, θα προσπερνούσες την είδηση και δεν θα σχολίαζες καν στο άρθρο. Αλλά μάλλον σε ενδιαφέρει, και μάλιστα πολύ. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, markoliaz είπε

και εγω μπορω να γινω youtuber, αυριο να κανω οτι ποιο τρελο υπαρχει..σε ενα μηνα θα με ξερει ολος ο πλανητης...το θεμα ειναι ομως πως θες να σε ξερει ολος ο πλανητης? σαν κατι σημαντικο, η σαν εναν ακυρο τυπα που απλα κανει ανοησιες? ... οποτερ να γινουμε ολοι youtuber τοτε...δεν υπαρχει λογος να κοπιαζουμε καθημερινα....αραγμα καρεκλα, καμερα ολη μερα και λεφτα...πσσσσσσ...ζωαρα....οχι ευχαριστω...προτιμω να ζησω αληθινα, σαν ανθρωπος πραγματικος!

O δρόμος είναι ανοιχτός. Αν σε ένα μηνα σε ξέρει ολος ο πλανήτης θα γίνω κήρυκας των ιδεών σου.

Δεν έχετε ΙΔΕΑ για το τι απαιτεί η δουλειά κάποιου που δεν έχετε κάνει ποτέ ουτε για χόμπι. Αμα σου δώσω 15.000€ εξοπλισμό δεν μπορείς να κάνεις ούτε 15 λεπτά βίντεο σε μια βδομάδα. 

Κάποιοι βγάζουν πιο εύκολα λεφτά απο εμάς τους υπόλοιπους . Δε σημαίνει οτι ζούνε σαν βοδια, για να δικαιολογήσεις εσύ το οτι βγάζει 7 φορές περισσότερα σε μια μέρα απο οτι εμείς σε μήνες, απο το δωματιάκι του.

Αν νομίζετε ότι είναι εύκολο δε σας σταματάει ΚΑΝΕΙΣ. 

Επεξ/σία από papp0us
  • Like 1
  • Thanks 13

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...