Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, georgepppo είπε

εγώ μιλάω με βάση όχι τη λογική , γιατί αν έτρωγαν ισόβια για τέτοια θα ήταν η μισή αμερική στις φυλακές και οι σοβαροί εγκληματίες θα εκτελούνταν.......

Τι εννοείς; Δεν νομίζω η μισή Αμερική να έχει πειρατικές σελίδες και να βγάζουν λεφτά από τη πειρατεία.

Άλλο πράγμα το να δει κάποιος μια ταινία πειρατικά κι άλλο να έχεις κάνει "επιχείρηση" πειρατείας και να βγάζεις λεφτά.

9 λεπτά πριν, Ablaoublas_542 είπε

alright, ας παμε με το 1εκ σε 5 χρόνια εσοδα. Και παλι οταν με το skillset του μπορουσε να βγαζει το 1/3 νομιμα, δεν μιλαμε για ρισκο που αξιζε. Βέβαια το εκατομμύριο το εβγαλε δουλευοντας λιγοτερο απο 8ωρο.

Φίλε δεν διαφωνώ.

Αλλά μιλάμε για εύκολα λεφτά όπως λένε και οι ίδιοι τρέχοντας κάποια scripts για να κατεβαίνουν τα torrents.

Δεν είναι δουλειά αυτό, όσοι δουλεύουμε το ξέρουμε αυτό, αυτό είναι χόμπυ.

Επεξ/σία από aypnia
  • Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, aypnia είπε

Τι εννοείς; Δεν νομίζω η μισή Αμερική να έχει πειρατικές σελίδες και να βγάζουν λεφτά από τη πειρατεία.

Άλλο πράγμα το να βλέπεις κάποιος μια ταινία παράνομα κι άλλο να έχεις κάνει "επιχείρηση" πειρατείας και να βγάζεις λεφτά.

σταμάτα λες ότι φαντάζεσαι και μίλα με δεδομένα, επειδή τόση ώρα έψαχνα λίγο στο google μέχρι 10 χρόνια πάει για τέτοια εγκλήματα και τα πιο σοβαρά που έχουν βαριότερες ποινές είναι μόνο η παιδική πορνογραφία και άλλα τέτοια με ναρκωτικά μέσω internet και τέτοια δεν τρώς ισόβια για πειρατεία και οικονομικά σκάνδαλα , στην αμερική εννοώ παρόμοιας βαρύτητας αδικήματα που εκεί αμα πεις τον μαύρο μαύρο σου κάνει μήνυση και αν κάνεις μικρομαλακίες σε κυνηγάνε οι δικιγόροι του καθενώς για πλάκα, όλοι εκεί έχουν ποινικό μητρώο τουλάχιστον στο σικάγο που έχω έναν φίλο ελληνοαμερικάνο και μου λέει πως είναι εκεί.

αν τα ρίχνανε τα ισόβια για ψίλου πήδημα όπως τέτοια θα ήταν οι μισοί μέσα.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, georgepppo είπε

σταμάτα λες ότι φαντάζεσαι και μίλα με δεδομένα, επειδή τόση ώρα έψαχνα λίγο στο google μέχρι 10 χρόνια πάει για τέτοια εγκλήματα και τα πιο σοβαρά που έχουν βαριότερες ποινές είναι μόνο η παιδική πορνογραφία και άλλα τέτοια με ναρκωτικά μέσω internet και τέτοια δεν τρώς ισόβια για πειρατεία και οικονομικά σκάνδαλα , στην αμερική εννοώ παρόμοιας βαρύτητας αδικήματα που εκεί αμα πεις τον μαύρο μαύρο σου κάνει μήνυση και αν κάνεις μικρομαλακίες σε κυνηγάνε οι δικιγόροι του καθενώς για πλάκα, όλοι εκεί έχουν ποινικό μητρώο τουλάχιστον στο σικάγο που έχω έναν φίλο ελληνοαμερικάνο και μου λέει πως είναι εκεί.

αν τα ρίχνανε τα ισόβια για ψίλου πήδημα όπως τέτοια θα ήταν οι μισοί μέσα.

Δεν λέω ότι θα φάνε ισόβια. Παρερμήνευσες αυτό που είπα.

Αυτό που σου ζήτησα είναι να διευκρινίσεις κάτι που έγραψες και δεν νομίζω να ισχύει.

Έχεις κάποιο δεδομένο εσύ ότι οι μισοί Αμερικάνοι έχουν πειρατικές σελίδες και βγάζουν λεφτά από τη πειρατεία;

Από που κι ως που η μισή Αμερική θα πάει μέσα με ανάλογες ποινές με τους συγκεκριμένους;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα έχει πολύ ενδιαφέρον να δούμε πως θα εξελιχθεί η ποινή τους, μπορεί να είναι παραδειγματική δηλαδή άδικη και παράνομη ή να είναι δίκαιη με ελάχιστα χρόνια φυλάκισης.

Επεξ/σία από Manos-Sx
Δημοσ.

λιγο οφφτοπικ αλλα ηταν το πρωτο πραγμα που μου ηρθε στο μυαλο διαβαζοντας τα σχολια, δειτε απο 1.10 μεχρι 1.35 (καλα και ολο να το δειτε τα σπαει)

• Like 2
Δημοσ.
3 ώρες πριν, aypnia είπε

Δεν λέω ότι θα φάνε ισόβια. Παρερμήνευσες αυτό που είπα.

Αυτό που σου ζήτησα είναι να διευκρινίσεις κάτι που έγραψες και δεν νομίζω να ισχύει.

Έχεις κάποιο δεδομένο εσύ ότι οι μισοί Αμερικάνοι έχουν πειρατικές σελίδες και βγάζουν λεφτά από τη πειρατεία;

Από που κι ως που η μισή Αμερική θα πάει μέσα με ανάλογες ποινές με τους συγκεκριμένους;

1) δεν παρερμήνευσα τίποτα λές ξεκάθαρα άμα γλυτώσουν τα ισόβια θα είναι τυχεροί....... η ξέχασες τι έγραψες πριν λίγο η έχεις θέμα διατύπωσης εγώ πάντως και όποιος το διαβάσει αυτό που γράφεις κατάλαβε και όχι κάτι άλλο.

2)ψάξε στο google και δες τι ποινές έχουυν για αυτούς που μοιράζουν αρχεία για να βγάζουν λεφτά

3)σου ξαναγράφω ότι σου έγραψα πιο πριν τι εννοώ για τους αμερικάνους "στην αμερική εννοώ παρόμοιας βαρύτητας αδικήματα"  μη σε κουράζω να ψάχνεις απαντήσεις σε 5 σειρές κείμενο.

4) η μισή αμερική θα ήταν μέσα αν τιμωρούσαν με ισόβια για ψίλου πήδημα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
35 λεπτά πριν, georgepppo είπε

1) δεν παρερμήνευσα τίποτα λές ξεκάθαρα άμα γλυτώσουν τα ισόβια θα είναι τυχεροί....... η ξέχασες τι έγραψες πριν λίγο η έχεις θέμα διατύπωσης εγώ πάντως και όποιος το διαβάσει αυτό που γράφεις κατάλαβε και όχι κάτι άλλο.

2)ψάξε στο google και δες τι ποινές έχουυν για αυτούς που μοιράζουν αρχεία για να βγάζουν λεφτά

Άλλος το έγραψε αυτό, ο fotisdra, όχι εγώ, τουλάχιστον να κοιτάς ποιος γράφει τι και να του απαντάς με βάση αυτών που έχει πει.

Ξέρω πολύ καλά τις ποινές, δεν θα έγραφα ποτέ ότι υπάρχει περίπτωση ισοβίων.

Επεξ/σία από aypnia
Δημοσ.
8 ώρες πριν, aypnia είπε

Βγάζουν χρήμα και το σημαντικότερο εύκολο χρήμα, γιατί αυτές οι σελίδες παίρνουν νέα επεισόδια και ταινίες αυτοματοποιημένα.

Άλλοι ανεβάζουν μαζικά και πάρα πολλές φορές σε cloud υπηρεσίες και τους πουλάνε τα links.

Δεν είναι και τόσο εύκολο όσο νομίζεις να στήσεις υπηρεσία streaming, ειδικά δε αν έχεις και μπόλικο traffic.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, fisfirikos είπε

Δεν είναι και τόσο εύκολο όσο νομίζεις να στήσεις υπηρεσία streaming, ειδικά δε αν έχεις και μπόλικο traffic.

Τα συγκεκριμένα sites έκαναν δικό τους streaming στους πελάτες τους.

Η συνδρομή στο Jetflicks ήταν 10 δολάρια το μήνα και στο iStreamitAll ήταν 20 δολάρια το μήνα.

Δεν είχαν free users  = μπολικο traffic.

Τα streaming sites για free users δεν στριμάρουν τα ίδια, έχουν videos ανεβασμένα είτε σε filehosters είτε σε cloud services.

Επεξ/σία από aypnia
Δημοσ.
12 ώρες πριν, forgotten είπε

ενω δεν το κανουν απο κινα μερια να ναι ησυχοι απο πνευματικα και αλλα δικαιωματα....

προφανως δεν ειμαι κατα των πνευματικων δικαιωματων ειμαι κατα ομως της λογικης του καποτε εκανα ενα πινακα και αρα οσοι τον βλεπουν πρεπει να με πληρωνουν...

Το πρόβλημα είναι ότι δεν δήλωναν εισόδημα και γι'αυτό τους πιάσανε.

Δημοσ.

Οταν υπαρχει αφθονο χρημα και με φονο την σκαπουλαρει ο εγκληματιας αυτο μας εχει δειξει η Ιστορια και τα λαμογια - απληστοι δικηγοροι που αντι να τους χωνουν πιο βαθια τους ξελασπωνουν κι'ολας !!!

giphy.gif

Δημοσ.
8 ώρες πριν, aypnia είπε

Ξέρω πολύ καλά τις ποινές, δεν θα έγραφα ποτέ ότι υπάρχει περίπτωση ισοβίων.

Νομιζω οτι για τις ποινες που ανεφερετε πιο πανω με το φιλο ειναι μεχρι 10 χρονια ανα κατηγορια, οχι συνολικα. Δλδ μπορει ο δημιουργος της Χ ταινιας να ζητησει την καταδικη σου εκτος του χρηματικου προστιμου και ποινης φυλακισης μεχρι 10 χρονια. Για 1 αρχειο, για μια ταινια που ειναι και το μαξιμουμ. Οι τυποι ειχαν χιλιαδες αρχεια, αν θελουν δλδ για παραδειγματισμο μπορουν να το τραβηξουν πολυ το σκοινι. Επισης, οι ποινες εξαρτωνται αμεσα και απο τις απολαβες μεχρι 1 ποσο που εχεις αποκτησει παρανομα δλδ εχεις μεχρι Χ χρονια και οσο ανεβαινει το ποσο ανεβαινει και η ποινη. Ασχετο τωρα αλλα σχετικα με την φυλακιση που αναφερετε στην Αμερικη , η χωρα εχει τα υψηλοτερα στατιστικα φυλακισεων  με σχεδον 1000 ατομα ανα 100.000 κατοικων για το 2018. Αν συμπεριλαβεις δλδ και αυτους που αποφυλακιζονται παιζει να πιανουν και το 10% του συνολικου πληθυσμου που εχει φυλακιστει καποια στιγμη στην ζωη του. Αυτα για πραγματικη φυλακιση οχι για μικρες ποινες που σου ανοιγουν ποινικο μητρωο και την σκαπουλαρεις με 1 προστιμο η με ενα κατ'οικον περιορισμο. Δδλ αυτο που ειπε ο φιλος οτι οι μισοι εχουν ποινικο μητρωο δεν το λες και υπερβολικο. 

• Like 1
Δημοσ.

Δεν είναι μέχρι 10 χρόνια. Μπορεί όντως να παει 10 χρόνια για καθε ταινια. Οκ ισόβια (λογικα) δε θα φανε αλλα (αμα θελει το δικαστήριο για παραδείγματισμο και εκφοβισμό αλλων) μπορει να φανε πολλα χρόνια. Ποσο μάλλον που θα σμπρωξουν οι νόμιμες εταιρείας, Netflix κλπ, να φάνε υψηλές ποινες. 

Αφου τους πιάσανε χαμενοι είναι οσα και να βγάλανε. Και να δουμε και τι θα τους μεινει. Γιατι αν φανε 50 χρόνια και για να μειωθεί η ποινη απαιτείται να γυρίσουν πίσω 700x, (τα οποία αργα ή γρήγορα θα επιστρέψουν μολις βαρεθούν μέσα στη φυλακή προκειμένου να μειωθει η ποινη) τι κέρδισαν τελικα? 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...