dmyl Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Στα κτεο δεν γινεται Ελεγχος για τρακαρισματα. Χρειαζεσαι να γινει μηχανολογικος ελεγχος , ελγχος βαφης-Σασι-Σκαφους για τρακαρισματα , ελεγχος στο δρόμο , ελεγχος των ηλεκτρικών , ταπετσαριες εσωτερικο ,και τελος και καλυτερο ελεγχος με τον ασφαλιστη σου οτι εχει-δεν εχει εμπλακει σε ατυχημα. το μεταχειρισμενο ειναι λαχειο , αρα καλη τυχη στην αναζητηση και επιλογη.
korakios Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Στις 18/12/2019 στις 3:42 ΜΜ, StormGr είπε Αφού και καλά κάνουν έλεγχο 110 σημείων αυτό με το ψυγείο δεν το είδανε? Ή απλά κάνανε τα στραβά μάτια. Είμαι από Βόλο οπότε πολύ μικρή αγορά εδώ πέρα. Γενικά κοιτάω πιο καινούρια αμάξια του στυλ 2014 και μετά, με κάτω από 70000 χλμ. Κοιτάω ή από ιδιώτες ή από θεωρητικά αξιόπιστες εταιρίες όπως καρεντα. Όλες τις μικρές μάντρες ούτε που τις κοιτάω. Ήλπιζα να ήταν αλλιώς τα πράγματα και να αποφύγω τον έλεγχο σε μηχανικό μιας και εκτός από Βόλο και Θεσσαλονίκη δεν ξέρω καθόλου. Αλλά όταν βρω κάποιο αμαξι εδώ εισαστε να ρωτήσω και να βρω κάποιον 😀 Και εγώ απο Βόλο , κοιτούσα 6 μήνες μπας και , αλλά κατάλαβα οτι εδώ παίζουν 2χιλιάρικα παραπάνω τα 5ετίας σε σχέση από Αθήνα....την αναζήτηση στο car.gr την αποθήκευσα σαν "volonaki" αν με νιώθεις! Τώρα που την ξανακοίταξα είδα και αυτό https://www.car.gr/24553682-citroen-c3-i-street
vamvakoolas Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Στις 19/12/2019 στις 3:01 ΜΜ, dmyl είπε Στα κτεο δεν γινεται Ελεγχος για τρακαρισματα. Χρειαζεσαι να γινει μηχανολογικος ελεγχος , ελγχος βαφης-Σασι-Σκαφους για τρακαρισματα , ελεγχος στο δρόμο , ελεγχος των ηλεκτρικών , ταπετσαριες εσωτερικο ,και τελος και καλυτερο ελεγχος με τον ασφαλιστη σου οτι εχει-δεν εχει εμπλακει σε ατυχημα. το μεταχειρισμενο ειναι λαχειο , αρα καλη τυχη στην αναζητηση και επιλογη. θα διαφωνισω, αν ο μηχανικος μπει απο κατω απο το ιχ ή το ανεβασει θα δει τουλαχιστον αν εχει παει σασι ή εχει γινει αλλαγη σε ψαλιδια (κλασσικα συμπτωματα απο "καλο" τρακαρισμα) σιγουρα δε θα εντοπισει γρατζουνιες λη χτυπημα στη πορτα αλλα φανταζομαι προτεραιοτητα ειναι η ασφαλεια σε ενα μεταχειρισμενο
korakios Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, vamvakoolas είπε θα διαφωνισω, αν ο μηχανικος μπει απο κατω απο το ιχ ή το ανεβασει θα δει τουλαχιστον αν εχει παει σασι ή εχει γινει αλλαγη σε ψαλιδια (κλασσικα συμπτωματα απο "καλο" τρακαρισμα) σιγουρα δε θα εντοπισει γρατζουνιες λη χτυπημα στη πορτα αλλα φανταζομαι προτεραιοτητα ειναι η ασφαλεια σε ενα μεταχειρισμενο Προτεραιότητα είναι και η βαφή και τυχών άλατα . Έχω δει σε παραθαλάσσιο μέρος αμάξι να λούζεται όλο το βράδυ από τη θάλασσα . Σε ένα χρόνο πουλήθηκε . Πιστεύω τώρα ξεκινά το σάπισμα
Billi the Kid Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 Μακριά !!! Mόλις πούλησα τo VW Golf που είχα για να πάρω το ποιο καινούργιο αλλά... 1ον) After Sale επαναγωρά για κλάματα, λυπάμαι όσους έχουν κάνει πρόγραμμα χρηματοδότησης Ballon ! με αυτά τα δεδομένα θα κλάψουν όπως και εγώ που μου είπαν ότι το παίρνουν 5.000 ενώ το πούλησα μόνος μου τελικά 10.000 2ον) Παρόλα αυτά βλέπω ένα Golf MK7.5 του 18' με 35.000 χλμ και στέλνω ηλεκτρονικά την πρόθεση ότι θα το αγοράσω μετρητά, την επόμενη κατεβάζουν την αγγελία, και με παίρνουν τηλέφωνο να μου πουν να πάω από την μάντρα τους που έχουν άλλα με τα ίδια χαρακτηριστικά που είναι στην προετοιμασία για να μην είμαι δυσαρεστημένος μιας και είμαι πελάτης κλπ κολοκύθια... πάω μέσα στην ζέστη με συγκοινωνίες από του διαόλου την μάνα και ενώ τους εχω πει ότι δεν εχω όχημα και θέλω να αγοράσω άμεσα, στα καταστήματα στην Πειραιώς και μου δείχνουν προηγούμενες γενιές με περισσότερα χρήματα !!! και το κερασάκι ότι δεν έχουν αμάξια για προετοιμασία πώλησης να διαλέξω κάποιο αντίστοιχο... Αποτέλεσμα παρότι υποτίθεται έγιναν αλλαγές στην διοίκηση του ομίλου, μάλλον αυτές θα αργήσουν να φέρουν αποτέλεσμα στον τελικό χρήστη - πελάτη, και δεν εχω καμιά διάθεση να περιμένω φως. Συνεπώς μετά από τόσα χρόνια στην Volksvagen με είδη δυο αυτοκίνητα στο ενεργητικό και παραλίγο στο τρίτο η τελευταία ερώτηση που τους έκανα είναι προς τα που πέφτει η TOYOTA 1
vamvakoolas Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 για να γραψω ποσο $#$λο ειναι εκει μεσα: ειχα ενα audi Α4 και ειχε φυσικο αεριο. Τους πηρα τηλ και τους ενημερωσα οτι θελω σερβις ομως εχω φυσικο αεριο (γιατι μερικα συνεργεια ειτε δε δεχονται ειτε σε στελνουν σε αλλη ραμπα/κτηριο). Μου λενε κομπλε ολα στη ταδε του μηνα. Παιρνω λιγες ωρες αδεια και το παω, το παραδιδω το κλειδι, φευγω ταξακι και με το που φτανω δουλεια: ελατε να παρετε το αυτοκινητο. Εχει φυσικο αεριο και δε μπορουμε να το δεχτουμε ! 1 1
wendor Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) Αγόρασα μεταχειρισμένο golf 6, το 2011 από καρέντα. Είχα καταλήξει στην αγορά του συγκεκριμένου μοντέλου. Προσπαθούσα να αγοράσω από car.gr από ιδιώτες, αλλά δυστυχώς απογοητεύτηκα με τις συγκηρίες και απατεωνιές που έμπλεξα (αυτοκίνητα ναυτικών, αυτοκίνητα με τράκες κτλ).Το πήγα για έλεγχο σε δικό μου μηχανικό και μου έδωσε το οκ. Όπως είπαν οι φίλοι, το μεταχειρισμένο είναι και τζακ ποτ. Σε έμενα, η ιστορία του πωλητή επιβαβαιώθηκε μετά από χρόνια, όταν τυχαία στο φανάρι με σταμάτησε ο πρώην ιδιοκτήτης και κάτσαμε 2 λεπτά στο πλάι και μου επιβεβαίωσε όλη την ιστορία του αυτοκινήτου. Το αυτοκίνητο το έχω κάνει επιπλέον 150000χλμ. Δε δικαιολογώ κάποιες επαναλαμβανόμενες βλάβες στην αντλία νερού, τα άλλα όλα είναι μέσα στο πρόγραμμα, και ως γνωστό το VAG group είναι πιο επιρρεπές σε κάποιες βλάβες. Γενικά επειδή σιγά σιγά άρχισε να παραδίδει πνεύμα προσανατολίζομαι στην αγορά νέου. Απλά θα μείνω μακριά απο VAG αυτή τη φορά, αν και το αυτοκίνητο το γούσταρα. Για την αγορά λοιπόν θα σε συμβούλευα να πάρεις και μια δεύτερη γνώμη. Έχει και εταιρείς νομίζω που έρχονται κάνουν διαγνωστικό και σου λένε τι βρήκανε. Και φυσικά αν έχεις κάποιο γνωστό ασφαλιστή, για να δει το ιστορικό, αν έχει εμπλακεί σε ατύχημα. Για τις εισαγωγές ζητάς χαρτιά για να δεις τα χιλιόμετρα. Επεξ/σία 25 Ιουνίου 2021 από wendor
paylidis Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 Στις 18/6/2021 στις 10:44 ΠΜ, vamvakoolas είπε για να γραψω ποσο $#$λο ειναι εκει μεσα: ειχα ενα audi Α4 και ειχε φυσικο αεριο. Τους πηρα τηλ και τους ενημερωσα οτι θελω σερβις ομως εχω φυσικο αεριο (γιατι μερικα συνεργεια ειτε δε δεχονται ειτε σε στελνουν σε αλλη ραμπα/κτηριο). Μου λενε κομπλε ολα στη ταδε του μηνα. Παιρνω λιγες ωρες αδεια και το παω, το παραδιδω το κλειδι, φευγω ταξακι και με το που φτανω δουλεια: ελατε να παρετε το αυτοκινητο. Εχει φυσικο αεριο και δε μπορουμε να το δεχτουμε ! μια απο τα ίδια, ευτυχως περίμενα απέξω....... για να κανω σερβις τωρα αντι για 2 χλμ θα κανω 30 χλμ για να παω στο συνεργειο τους που εχει εγκριση για αερια καυσιμα (ή θα βρω αλλη αντιπροσωπεία)
korakios Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 Spoiler 4 ώρες πριν, paylidis είπε μια απο τα ίδια, ευτυχως περίμενα απέξω....... για να κανω σερβις τωρα αντι για 2 χλμ θα κανω 30 χλμ για να παω στο συνεργειο τους που εχει εγκριση για αερια καυσιμα (ή θα βρω αλλη αντιπροσωπεία) όπου θες το κάνεις...νόμιζα τα ήξερες
paylidis Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 2 ώρες πριν, korakios είπε Απόκρυψη περιεχομένων όπου θες το κάνεις...νόμιζα τα ήξερες Το ξέρω αλλά έδωσαν κ καλά 50% έκπτωση. Αν δω κ με δουλεύουν θα πάω άλλου.. 1
SakafliaC Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 Στις 19/12/2019 στις 10:58 ΠΜ, vamvakoolas είπε αν οντως το θες απο εκει εγω θα το πηγαινα σε ενα ΚΤΕΟ Παρέχεται αυτό σαν υπηρεσία απ τα ιδιωτικά ΚΤΕΟ? Με τι χρέωση αν επιτρέπεται?
vamvakoolas Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 Στις 25/6/2021 στις 5:59 ΜΜ, SakafliaC είπε Παρέχεται αυτό σαν υπηρεσία απ τα ιδιωτικά ΚΤΕΟ? Με τι χρέωση αν επιτρέπεται? ναι υπαρχει υπηρεσια τεχνικου ελεγχου χωρις να περασει ΚΤΕΟ. Η τιμη ειναι 20-30 ευρ και προτεινω να μετρησετε και καυσαερια
kikos7 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 Εγώ πήρα μεταχειρισμένο από karenta. Ξύπνησα από το όνειρο του μεταχειρισμένου "σαν καινούργιο " όταν η πρώτη σοβαρή βλάβη κόστισε 2 χιλιάρικα. Δυστυχώς όλοι ψάχνουμε το φθηνό κελεπούρι, το αμάξι του ναυτικού, με τα λίγα χιλιόμετρα, που το είχε και σε γκαράζ. Η πραγματικότητα είναι ότι όλα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα στην Ελλάδα είναι είτε από ενοικιαζομενα είτε από leasing. Και στις δύο περιπτώσεις τα αμάξια παρά την καλή όψη τους, μηχανολογικά είναι διαλυμένα.
turbat0s Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 4 λεπτά πριν, kikos7 είπε Ξύπνησα από το όνειρο του μεταχειρισμένου "σαν καινούργιο " όταν η πρώτη σοβαρή βλάβη κόστισε 2 χιλιάρικα. Για πες, μοντέλο, ηλικία, χλμ, βλάβη...
LabrakisG1992 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 Στις 28/6/2021 στις 5:07 ΜΜ, kikos7 είπε Εγώ πήρα μεταχειρισμένο από karenta. Ξύπνησα από το όνειρο του μεταχειρισμένου "σαν καινούργιο " όταν η πρώτη σοβαρή βλάβη κόστισε 2 χιλιάρικα. Δυστυχώς όλοι ψάχνουμε το φθηνό κελεπούρι, το αμάξι του ναυτικού, με τα λίγα χιλιόμετρα, που το είχε και σε γκαράζ. Η πραγματικότητα είναι ότι όλα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα στην Ελλάδα είναι είτε από ενοικιαζομενα είτε από leasing. Και στις δύο περιπτώσεις τα αμάξια παρά την καλή όψη τους, μηχανολογικά είναι διαλυμένα. Μαντεύω μπεκ σε πετρέλαιο ή τουρμπίνα σε Τούρμπο αυτοκίνητο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα