StormGr Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Καλησπέρα παιδιά, σκέφτομαι να αγοράσω ένα καλό μεταχειρισμένο μιας και τα χρήματα για καινούριο δεν βγαίνουν και επίσης έχω 2 μωρά τα οποία κάνουν το αυτοκίνητο χάλια κάθε φορά. Οπότε λυπάμαι να αγοράσω καινούριο και να το κάνουν κ@#ο σε λίγους μήνες. Κοιτάω προς VW οπότε η Καρεντα παίζει ανάμεσα στις επιλογές. Θεωρητικά αν αγόραζα από κάποιο ιδιώτη σε μεγαλη πολη θα το πήγαινα εκεί για να το ελέγξουν. Τωρα που αν θελησω να αγοράσω κατευθείαν από αυτούς θεωρητικά δεν έχουν μια αξιοπιστία παραπανω απο οτι εχουν οι μαντρες; Έχει κάποιος προσωπική εμπειρία;
turbat0s Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, StormGr είπε Τωρα που αν θελησω να αγοράσω κατευθείαν από αυτούς θεωρητικά δεν έχουν μια αξιοπιστία παραπανω απο οτι εχουν οι μαντρες; Θεωρητικά μόνο. Πρακτικά, είναι μια ακόμη επιχείρηση η οποία έχει σκοπό το μέγιστο κέρδος όπως και οι υπόλοιπες. Επιπλέον, δεν θα αγόραζα αμάξι χωρίς έλεγχο επειδή κάποιος έχει "όνομα", ούτε θα πήγαινα μεταχειρισμένο αμάξι μιας μάντρας για τσεκ στην ίδια μάντρα! Τέλος, αν κρίνω από την κατάπτυστη συμπεριφορά του group, του οποίου τα προϊόντα εμπορεύεται η μάντρα που αναφέρεις, και την αποδεδειγμένη εξαπάτηση που αυτό επιφύλασσε συνειδητά στους πελάτες του παγκοσμίως, θα κράταγα μικρό καλάθι. (υπόψιν έχω και γώ αμάξια του γκρουπ) Επεξ/σία 17 Δεκεμβρίου 2019 από turbat0s 6
tsipakis Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 εγω σε μεγαλη αντιπροσωπεια πουλησα το αυτοκινητο μου με 200,000χμ γιατι πηρα απο αυτους καινουργιο και λιγες μερες μετα το ειδα στο καρ με 165000 1
StormGr Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Οκ θεωρητικά αν το πάω κάπου να το ελέγξουν που θα μου προτείνετε εδώ οι συμφορουμιτες γιατί εγώ από Αθήνα δεν κατέχω, εκεί μπορούν να βρουν αν έχει γυρισμένη χιλιόμετρα; εντάξει για τρακάρισματα και ζημιές σιγουρα θα μπορουν. Πάντως στο ίντερνετ δεν βρήκα κάτι για προβληματικά αυτοκίνητα από Καρεντα. Όλα τα παράπονα ήταν για τιμές φωτιά σε ανταλλακτικά και σερβις 1
turbat0s Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, StormGr είπε Οκ θεωρητικά αν το πάω κάπου να το ελέγξουν που θα μου προτείνετε εδώ οι συμφορουμιτες γιατί εγώ από Αθήνα δεν κατέχω, εκεί μπορούν να βρουν αν έχει γυρισμένη χιλιόμετρα; εντάξει για τρακάρισματα και ζημιές σιγουρα θα μπορουν. Φυσικά και μπορούν. Το point είναι να πας το αμάξι για σοβαρό έλεγχο και να μην παρασυρθείς από το όνομα της όποιας μάντρας νομίζοντας ότι "βλέπεις Νίκας - είναι καλό"! 3 1
kaktos77 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 16 ώρες πριν, StormGr είπε Οκ θεωρητικά αν το πάω κάπου να το ελέγξουν που θα μου προτείνετε εδώ οι συμφορουμιτες γιατί εγώ από Αθήνα δεν κατέχω, εκεί μπορούν να βρουν αν έχει γυρισμένη χιλιόμετρα; εντάξει για τρακάρισματα και ζημιές σιγουρα θα μπορουν. Πάντως στο ίντερνετ δεν βρήκα κάτι για προβληματικά αυτοκίνητα από Καρεντα. Όλα τα παράπονα ήταν για τιμές φωτιά σε ανταλλακτικά και σερβις Το καλοκαίρι πήρε ο πατέρας μου ένα ford fiesta από την Καρέντα του 2010. Δεν το πήγαμε για έλεγχο γιατί ήταν 15 Αύγουστος και όλοι είχαν φύγει, οπότε εμπιστευθήκαμε την Καρέντα. Γενικά το αυτοκίνητο ήταν οκ δεν είχε σοβαρά προβλήματα δηλαδή, αλλά εκ των υστέρων στα πρώτα 1000χλμ που του κάναμε (είχε 129000) και υποτίθεται ότι το είχαν κάνει service και έλεγχο έβγαλε πρόβλημα στο τιμόνι, τρίζει όταν το στρίβεις και το βασικό που πρέπει να προϋπήρχε και το είδαμε την ημερα που το πούλησε, αφού το πήραμε, το ψυγείο του ήταν σπασμένο και έχανε το παραφλού αμέσως. Θέλω να καταλήξω ότι μην εμπιστεύεσαι. Ζήτησε τους να κάνεις έλεγχο σε δικό σου άτομο και δεν θα στο αρνηθούν. Από εκεί και πέρα βλέπεις και κρίνεις. Απλώς εμείς πέσαμε στη συγκυρία που βρήκαμε το αυτοκίνητο που θέλαμε, χρειαζόμασταν αυτοκίνητο εκείνη τη στιγμή και δεν καταφέραμε να το τσεκάρουμε πριν. Τέλος πάντων, μικρό μαζέματα ήθελε οπότε πάλι καλά, αλλά σε κάθε περίπτωση, εφόσον το είχαν κάνει "service" όπως είχαν πει, τουλάχιστον το θέμα με το ψυγείο θα έπρεπε να το είχαν δει, το άλλο οκ μπορεί να βγήκε μετά... Επεξ/σία 18 Δεκεμβρίου 2019 από kaktos77 1
meletis_m Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 17 ώρες πριν, StormGr είπε Καλησπέρα παιδιά, σκέφτομαι να αγοράσω ένα καλό μεταχειρισμένο μιας και τα χρήματα για καινούριο δεν βγαίνουν και επίσης έχω 2 μωρά τα οποία κάνουν το αυτοκίνητο χάλια κάθε φορά. Οπότε λυπάμαι να αγοράσω καινούριο και να το κάνουν κ@#ο σε λίγους μήνες. Κοιτάω προς VW οπότε η Καρεντα παίζει ανάμεσα στις επιλογές. Θεωρητικά αν αγόραζα από κάποιο ιδιώτη σε μεγαλη πολη θα το πήγαινα εκεί για να το ελέγξουν. Τωρα που αν θελησω να αγοράσω κατευθείαν από αυτούς θεωρητικά δεν έχουν μια αξιοπιστία παραπανω απο οτι εχουν οι μαντρες; Έχει κάποιος προσωπική εμπειρία; Εφόσον έχεις οικογένεια , γιατί δεν κοιτάς και κάποιο Accord ; Μειονέκτημα οτι από >2004 βγαίνει μόνο σε δίλιτρο Όσο αφορά τον έλεγχο , να πάς με δικό σου μηχανικό, συνήθως διαθέτουν και ράμπες για έλεγχο * έχουν τμήμα συνεργείου) εαν σου πούν δεν μπορεί να μετακινηθεί. Να δεις τα ΚΤΕΟ όσο αφορά τα χιλιόμετρα , και εννοείται προσωπικά εγω θα του έκανα πλήρες Service δεν εμπιστεύομαι τα Service book. Πήρα 1 Mazda 6 από ιδιώτη αφού ηταν καθαρό και είχε Service book αλλά του άλλαξα οτι έπρεπε για να εχω το κεφάλι μου ήσυχο. Στην περιοχή σου δεν έχεις βρεί κάτι που να αξίζει ; Επεξ/σία 18 Δεκεμβρίου 2019 από meletis_m
StormGr Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 4 ώρες πριν, kaktos77 είπε Το καλοκαίρι πήρε ο πατέρας μου ένα ford fiesta από την Καρέντα του 2010. Δεν το πήγαμε για έλεγχο γιατί ήταν 15 Αύγουστος και όλοι είχαν φύγει, οπότε εμπιστευθήκαμε την Καρέντα. Γενικά το αυτοκίνητο ήταν οκ δεν είχε σοβαρά προβλήματα δηλαδή, Αφού και καλά κάνουν έλεγχο 110 σημείων αυτό με το ψυγείο δεν το είδανε? Ή απλά κάνανε τα στραβά μάτια. 4 ώρες πριν, meletis_m είπε Εφόσον έχεις οικογένεια , γιατί δεν κοιτάς και κάποιο Accord ; Μειονέκτημα οτι από >2004 βγαίνει μόνο σε δίλιτρο Όσο αφορά τον έλεγχο , να πάς με δικό σου μηχανικό, συνήθως διαθέτουν και ράμπες για έλεγχο * έχουν τμήμα συνεργείου) εαν σου πούν δεν μπορεί να μετακινηθεί Στην περιοχή σου δεν έχεις βρεί κάτι που να αξίζει ; Είμαι από Βόλο οπότε πολύ μικρή αγορά εδώ πέρα. Γενικά κοιτάω πιο καινούρια αμάξια του στυλ 2014 και μετά, με κάτω από 70000 χλμ. Κοιτάω ή από ιδιώτες ή από θεωρητικά αξιόπιστες εταιρίες όπως καρεντα. Όλες τις μικρές μάντρες ούτε που τις κοιτάω. Ήλπιζα να ήταν αλλιώς τα πράγματα και να αποφύγω τον έλεγχο σε μηχανικό μιας και εκτός από Βόλο και Θεσσαλονίκη δεν ξέρω καθόλου. Αλλά όταν βρω κάποιο αμαξι εδώ εισαστε να ρωτήσω και να βρω κάποιον 😀
tutuyo Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 θα σου πρότεινα να κοιτάξεις και ΒΕΛΜΑΡ που είναι η αντιπροσωπεία Ford, Opel, Volvo και έχει δικό της κέντρο μεταχειρισμένων και σου δίνει εγγύηση ψώνισα από εκεί σχετικά πρόσφατα και έμεινα πολύ ευχαριστημένος. φυσικά δέχτηκαν οποιοδήποτε έλεγχο από εξωτερικό μηχανικό 1 1
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 5 ώρες πριν, StormGr είπε Αφού και καλά κάνουν έλεγχο 110 σημείων αυτό με το ψυγείο δεν το είδανε? Tο ψυγείο ήταν το 111
kaktos77 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 6 ώρες πριν, StormGr είπε Αφού και καλά κάνουν έλεγχο 110 σημείων αυτό με το ψυγείο δεν το είδανε? Ή απλά κάνανε τα στραβά μάτια. Είμαι από Βόλο οπότε πολύ μικρή αγορά εδώ πέρα. Γενικά κοιτάω πιο καινούρια αμάξια του στυλ 2014 και μετά, με κάτω από 70000 χλμ. Κοιτάω ή από ιδιώτες ή από θεωρητικά αξιόπιστες εταιρίες όπως καρεντα. Όλες τις μικρές μάντρες ούτε που τις κοιτάω. Ήλπιζα να ήταν αλλιώς τα πράγματα και να αποφύγω τον έλεγχο σε μηχανικό μιας και εκτός από Βόλο και Θεσσαλονίκη δεν ξέρω καθόλου. Αλλά όταν βρω κάποιο αμαξι εδώ εισαστε να ρωτήσω και να βρω κάποιον 😀 Πιστεύεις ότι τον κάνουν; Εγώ όχι. Σαν άσχετος που δηλώνω με τα ζητήματα των αυτοκινήτων, 3 πράγματα κοιτάζω, να δω κατά πόσο είναι σάπιο από Ευρώπη, να δω το ψυγείο αν χάνει και να το παρακολουθώ και να τσεκάρω την κατάσταση των λαδιών και τα λάστιχα. Περισσότερα δεν ξέρω, αλλά από τα βασικά αυτά κοιτάζω. 1
ProponitisTouKanape Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 13 ώρες πριν, meletis_m είπε Εφόσον έχεις οικογένεια , γιατί δεν κοιτάς και κάποιο Accord ; Μειονέκτημα οτι από >2004 βγαίνει μόνο σε δίλιτρο Όσο αφορά τον έλεγχο , να πάς με δικό σου μηχανικό, συνήθως διαθέτουν και ράμπες για έλεγχο * έχουν τμήμα συνεργείου) εαν σου πούν δεν μπορεί να μετακινηθεί. Να δεις τα ΚΤΕΟ όσο αφορά τα χιλιόμετρα , και εννοείται προσωπικά εγω θα του έκανα πλήρες Service δεν εμπιστεύομαι τα Service book. Πήρα 1 Mazda 6 από ιδιώτη αφού ηταν καθαρό και είχε Service book αλλά του άλλαξα οτι έπρεπε για να εχω το κεφάλι μου ήσυχο. Στην περιοχή σου δεν έχεις βρεί κάτι που να αξίζει ; Απο περιέργεια, το βιβλίο σέρβις ήταν απο την αντιπροσωπεία; Αν ναι και αν ήταν καθαρό, τι ακριβώς έπρεπε να αλλάξεις (όχι προλήπτικα αλλά απο ανάγκη);
ideal09 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Καλή επιλογή τα VW, υπάρχουν 3 golf-ακια στη γειτονιά μου και μ' έχουν σώσει. Τα έχουν παρατήσει οι ιδιοκτήτες του και έχω σίγουρες θεσεις για διπλοπαρκάρισμα.
vamvakoolas Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 η καρεντα θα προσπαθησει να σου πουλησει το ιχ οσο οσο και θα σου πει ισως περι εγγυησης, βιολογικο καθαρισμο οδικη βοηθεια και αλλες τετοιες @#$@ αν οντως το θες απο εκει εγω θα το πηγαινα σε ενα ΚΤΕΟ (εχει ενα σχεδον διπλα) για φουλ ελεγχο (μικρο κοστος). Αν σου πουν οτι δε μπορει ο πωλητης, ειναι πολιτικη της εταιριας, ειναι αναδρομος ο ερμης, θα βρεξει και μολις το πλυναμε και αλλα τετοια ωραια ....ψαξε αλλου 4
StormGr Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 4 ώρες πριν, vamvakoolas είπε η καρεντα θα προσπαθησει να σου πουλησει το ιχ οσο οσο και θα σου πει ισως περι εγγυησης, βιολογικο καθαρισμο οδικη βοηθεια και αλλες τετοιες @#$@ αν οντως το θες απο εκει εγω θα το πηγαινα σε ενα ΚΤΕΟ (εχει ενα σχεδον διπλα) για φουλ ελεγχο (μικρο κοστος). Αν σου πουν οτι δε μπορει ο πωλητης, ειναι πολιτικη της εταιριας, ειναι αναδρομος ο ερμης, θα βρεξει και μολις το πλυναμε και αλλα τετοια ωραια ....ψαξε αλλου Ωραίος δεν ήξερα ότι στα κτεο μπορείς να ελέγξεις το αυτοκίνητο, οικονομικά κιόλας. Ευχαριστώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα