Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα συνφορουμητες.  Αντιμετωπίζω το εξής θέμα. Αρχικα Στο μαγαζί της γυναικας υπάρχει μια κεραία η οποια συνδέεται με το σπίτι από οπου και παίρνει ίντερνετ. Επίσης έχει 2 κάμερες που παίρνουν ρευμα από ethernet,  την ταμειακή που έχει ίντερνετ (ethernet) και χρειάζεται το wifi για τους πελάτες. 

Η σημερινή κατάσταση ( την έκανε expert ........... αδελφός που ξέρει τα πάντα των πάντων κλπ..) έχει ως εξης: υπάρχουν 2 switch tplink του 10ευρου, 1 wifi router και 2 μετασχηματιστές για ρεύμα μεσω ethernet. Όλο το σύστημα είναι προβληματικό και συνεχώς κολλάει.. Επίσης έχει και ενα σκασμό καλώδια..

Λεω λοιπον να βάλω 1 wifi ρούτερ που να δινει και ρευμα μεσω ethernet. Έχει δουλέψει κανένας κάτι παραπλήσιο; κοιτούσα κάτι σε https://www.aerial.net/shop/product_info.php?products_id=2147

Δημοσ.

Για μένα, προτού προβείτε σε αγορά νέου εκοπλισμού, δείτε πρώτα που παρατηρούνται τα κολλήματα. Αργό ίντερνετ? Αργούν να συνδεθούν οι συσκευές στο ασύρματο και να πάρουν Ip?

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, zx1234r είπε

Για μένα, προτού προβείτε σε αγορά νέου εκοπλισμού, δείτε πρώτα που παρατηρούνται τα κολλήματα. Αργό ίντερνετ? Αργούν να συνδεθούν οι συσκευές στο ασύρματο και να πάρουν Ip?

Στα πάντα. Μια δεν παίζουν οι κάμερες,  μια παίζει μόνο 1, δεν παίρνει ίντερνετ η ταμειακή, παίρνει μόνο η ταμειακή,  δεν παίρνει ίντερνετ το wifi,  δεν κάνει ping το router,  Όχι μετα κάνει αλλά επιστρέφει 2 πακέτα..

Πραγματικά γίνεται ενα μπάχαλο στο οποίο ΔΕΝ μπορω να βγάλω άκρη 

Δημοσ.

Εγώ πρώτα θα κοίταγα την κεραία που παίρνει σήμα απ'το σπίτι της γυναίκας σου.

Θα μετρούσα πριν και μετά.

Γιατί δεν βάζεις Ίντερνετ στο μαγαζί?
Αφού το'χεις ανάγκη.

• Like 1
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, donblunts είπε

Εγώ πρώτα θα κοίταγα την κεραία που παίρνει σήμα απ'το σπίτι της γυναίκας σου.

Θα μετρούσα πριν και μετά.

Γιατί δεν βάζεις Ίντερνετ στο μαγαζί?
Αφού το'χεις ανάγκη.

Δεν έχει γραμμή τηλεφώνου το κτήριο που νοικιάζουμε και για μα βάλουμε θέλει φασαρία τεράστια καθως πρεπει να περάσουμε μέσα από αλλά δύο καταστήματα. Σκέψου πως είναι τεράστιος χώρος που τον έχουν χωρίσει σε καταστήματα. 

Τωρα υο θεμα δεν ειναι η κεραία διότι αφενός την βλέπω απο το σπίτι καο αφετέρου τοπικα εκεί μου κάνει τα νούμερα. Θα επρεπε να βλεπω τις κάμερες στο lan αλλα και το interface του wifi router, πράγμα που μια το κάνει και μια οχι

Δημοσ.

αν εχεις προβληματα στο lan ειναι προβλημα παραμετροποιησης η εγκαταστασης της κεραιας.  επισης κεραια=ασυρματη=ενδεχομενως παρεμβολες...

αν εχεις προβληματα στο ιντερνετ τα οποια συναντας και πριν την κεραια δηλαδη στο χωρο που δινει το ιντερνετ τοτε το προβλημα ειναι στη γραμμη η στο ρουτερ. 

ξεκινα να ψαχνεις τμηματικα.

Δημοσ.

Θα συμφωνήσω κι εγώ με τους προηγούμενους. Είναι διαφοτερική η κίνηση εντός του δικτύου απο την κίνηση προς τα έξω. Εγώ βλέπω πρόβλημα στην ασύρματη ζεύξη γιατί η εμπειρία έχει δείξει πως σε τόσο απλό μικρό δίκτυο, αν δεν υπάρχει πρόβλημα στον εξοπλισμό, δύσκολα προκύπτει πρόβλημα απο λάθος παραμετροποίηση. Αν η ζεύξη είναι εντάξει, τότε ένοχος είναι πιθανότατα το router. Τι μάρκα /μοντέλο είναι?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...