Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποσό που διαθέτουμε : ~700 (Πιθανων με αυτα που ζηταω να μην φτανουν 700)

Χρήση υπολογιστή : Gaming , Προγραμματισμος

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε:

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Οχι. Αργοτερα αγορα IPS 144Hz !!!! (Για GPU που θα με βγαλει ~2 χρονια)

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Οχι

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε. Αθηνα 

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Χωρις προτιμηση

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Θα το στησω ο ιδιος

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . Οχι

Θελω να αναβαθμισω :

• Μητρηκη : Asus p7h55m-si
  • GPU Sapphire Radeon r9 280 dual-x oc 3gb
  • CPU : intel i5 750

Εχω κοιταξει για :

• Μητρηκη : MSI B450 Tomahawk Max
  • CPU : AMD Ryzen 5 3600 Box
  • RAM G.Skill RipjawsV 16GB DDR4-3200MHz
  • GPU : ?
  • Case : ?

Εχω

• SSD Samsung 860 Evo 500GB
  • HDD : WD 500GB
  • PSU : Thermaltake Berlin 630W 80Plus Bronze
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Kerlouk είπε

Ποσό που διαθέτουμε : ~700 (Πιθανων με αυτα που ζηταω να μην φτανουν 700)

Χρήση υπολογιστή : Gaming , Προγραμματισμος

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε:

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Οχι. Αργοτερα αγορα IPS 144Hz !!!! (Για GPU που θα με βγαλει ~2 χρονια)

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Οχι

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε. Αθηνα 

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Χωρις προτιμηση

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Θα το στησω ο ιδιος

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . Οχι

Θελω να αναβαθμισω :

• Μητρηκη : Asus p7h55m-si
  • GPU Sapphire Radeon r9 280 dual-x oc 3gb
  • CPU : intel i5 750

Εχω κοιταξει για :

• Μητρηκη : MSI B450 Tomahawk Max
  • CPU : AMD Ryzen 5 3600 Box
  • RAM G.Skill RipjawsV 16GB DDR4-3200MHz
  • GPU : ?
  • Case : ?

Εχω

• SSD Samsung 860 Evo 500GB
  • HDD : WD 500GB
  • PSU : Thermaltake Berlin 630W 80Plus Bronze

Είσαι σε καλό δρόμο. Σωστές επιλογές

https://www.skroutz.gr/s/19852574/Sapphire-Radeon-RX-5700-8GB-Pulse-11294-01-20G.html

https://www.skroutz.gr/comparelists/28?compare=13589695,15807883

Δημοσ.

Ευχαριστώ, και γω για 5700 σκεφτομουν, η XT ειναι overkill? Ή δεν αξιζει για 100 ευρώ παραπανω; Απο psu είμαι οκ; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, Kerlouk είπε

Ευχαριστώ, και γω για 5700 σκεφτομουν, η XT ειναι overkill? Ή δεν αξιζει για 100 ευρώ παραπανω; Απο psu είμαι οκ; 

Αν πας σε 1440p 144Ηz αξίζει να δεις την ΧΤ ναι. Το τροφοδοτικό το έχεις δουλέψει full 8 χρόνια; Aν ναι φρόντισε κάποια στιγμή να το αντικαταστήσεις, αλλά θα μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και στο καινούριο build για κάποιο χρονικό διάστημα.

Επεξ/σία από tanasen01
  • Like 1
Δημοσ.
Στις 17/12/2019 στις 11:23 ΜΜ, tanasen01 είπε

Αν πας σε 1440p 144Ηz αξίζει να δεις την ΧΤ ναι. Το τροφοδοτικό το έχεις δουλέψει full 8 χρόνια; Aν ναι φρόντισε κάποια στιγμή να το αντικαταστήσεις, αλλά θα μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και στο καινούριο build για κάποιο χρονικό διάστημα.

Οκ, ευχαριστω. Απλως έχω ενα προβληματισμό. Πρόσφατα εμφανίστηκαν κόκκινες κάθετες διακεκομμένες λοριδες στην οθόνη και μετα απο λίγο μου πέταξε black screen. Το pc δουλεύει απλως δεν έχω εικόνα. Ο μόνος τροπος για να το λειτουργησω ειναι να μπω safe mode και να διαγραψω τα drivers της gpu. Κάτι συμβαίνει με την gpu και φοβάμαι μην έχει γίνει βλακεία με το psu μου. Έχει κανεις κάποια ιδέα;

Δημοσ.

παρέδωσε πνεύμα η gpu σου απλά. βγάλε την τελείως και άνοιξε το pc σου με τα ενσωματωμένα γραφικά να κάνεις την δουλειά σου προς το παρόν

Δημοσ.

Είχες τσεκαρει πρόσφατα θερμοκρασίες της gpu όταν λειτουργούσε σε gaming; Αποσυναρμολόγησέ την καθάρισέ την και βάλε νέα πάστα στο chip της gpu.

Δημοσ.
Στις 19/12/2019 στις 2:18 ΜΜ, Kerlouk είπε

Οκ, ευχαριστω. Απλως έχω ενα προβληματισμό. Πρόσφατα εμφανίστηκαν κόκκινες κάθετες διακεκομμένες λοριδες στην οθόνη και μετα απο λίγο μου πέταξε black screen. Το pc δουλεύει απλως δεν έχω εικόνα. Ο μόνος τροπος για να το λειτουργησω ειναι να μπω safe mode και να διαγραψω τα drivers της gpu. Κάτι συμβαίνει με την gpu και φοβάμαι μην έχει γίνει βλακεία με το psu μου. Έχει κανεις κάποια ιδέα;

Το συμπαν σου στέλνει μηνύματα  😋 να προβείς σε άμεση αναβάθμιση πριν τα Χριστούγεννα 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Skrez1982 είπε

Το συμπαν σου στέλνει μηνύματα  😋 να προβείς σε άμεση αναβάθμιση πριν τα Χριστούγεννα 

Το βλέπω για μετα τα χριστούγεννα δυστυχώς 😋

Δημοσ.

όταν λες "Προγραμματισμός" τι ακριβώς εννοείς?
Δεν είναι σαν το gaming η φάση που βάζεις καλύτερη gpu.
Ερασιτεχνικά ή επαγγελματικά?
Σε τι πλατφόρμα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...