exitpc Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Πρόσφατα έγινε η αγορά στο Xbox One S All-Digital Edition 99€ @ Microsoft Store DE (Γερμανικό Amazon) Τι παίζει με την εγγύηση του; Ευχαριστώ
Moderators Malthador Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Moderators Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Στις 17/12/2019 στις 3:34 ΜΜ, exitpc είπε Προσφατα εγινε η αγορα στο Xbox One S All-Digital Edition 99€ @ Microsoft Store DE (Γερμανικο Amazon) Register εδώ την κονσόλα και έχεις τρία χρόνια εγγύηση. 2
VonLoutsos Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Just now, Malthador said: Register εδώ την κονσόλα και έχεις τρία χρόνια εγγύηση. Είχα μείνει στα 2 χρόνια για την MS. Μπράβο της και ο ανταγωισμός πετάει χαρταετό στον ένα χρόνο.
Moderators Malthador Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Moderators Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 7 minutes ago, VonLoutsos said: Είχα μείνει στα 2 χρόνια για την MS. Μπράβο της και ο ανταγωισμός πετάει χαρταετό στον ένα χρόνο. Και καλύπτει και accidental damage. 1
konstantin79 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 23 λεπτά πριν, Malthador είπε Register εδώ την κονσόλα και έχεις τρία χρόνια εγγύηση. πως γίνεται 3 χρόνια?αμα είναι να το τσιμπήσουμε και εμεις όταν αγοράσαμε οι πιο πολλοί από την προσφορά του γερμανικού microsoft store περάστηκε αυτόματα η συσκευή στον λογαριασμό και γράφει οτι είναι για 2 χρόνια
kpapageo1 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Κονσόλα αγορασμένη 30 Νοεμβρίου, στο account λέει "Manufacturer's Warranty έως 30/1/2022" (δηλαδή 2 χρόνια και 2 μήνες) και από κάτω ακριβώς λέει 3 χρόνια.
exitpc Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, Malthador είπε Register εδώ την κονσόλα και έχεις τρία χρόνια εγγύηση. Και αν παθει κατι που την στελνω?Γερμανια?
Moderators Malthador Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Moderators Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι δραματικά από τότε που πήρα το X1S μου, αλλά είχα κάνει register την κονσόλα και μου έδωσε τρία χρόνια εγγύηση. Υπάρχει το ενδεχόμενο να χρειαστεί να μιλήσετε με το support, γιατί το υπολογίζει με βάση το serial number, οπότε μπορεί να μην παίρνει σωστά τις ημερομηνίες. 8 minutes ago, exitpc said: Και αν παθει κατι που την στελνω?Γερμανια? Μιλάς με Ελλάδα και την στέλνουν Τσεχία. 1
astrea966 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 20 ώρες πριν, kpapageo1 είπε Κονσόλα αγορασμένη 30 Νοεμβρίου, στο account λέει "Manufacturer's Warranty έως 30/1/2022" (δηλαδή 2 χρόνια και 2 μήνες) και από κάτω ακριβώς λέει 3 χρόνια. το ιδιο ελεγε και εμενα.μετα απο συνομιλια μαζι τους μου ειπαν οτι η κονσολα εχει δυο χρονια εγγυηση και οχι 3 και πιθανοτατα εχει γινει καποιο λαθος και γραφει τα 3 χρονια αποκατω. τωρα που ελεγξα το λογαριασμο μου το εχουν αλλαξει απο 3 χρονια σε 2
costacurta Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Για την κονσόλα. Προσοχή στο gamepad 1
kostasgpa Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 Έχω ήδη συνδρομή ultimate και παρατήρησα ότι έχει κωδικό αυτή η κονσόλα Xbox One S All-Digital Edition που πήραμε για 1 μήνα. Δε μπορώ να καταλάβω, είναι trial ή γίνεται stack στο account με την ultimate. Επίσης είναι xbox live gold ή gamepass; Διαφωτίστε με.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα