Teotsala Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) θελω να παρω το iphone 7 plus jet bluck και δεν ξερω αν δεχεται ασυρματη φορτιση μηπως ξερει καποιος;; Επεξ/σία 17 Δεκεμβρίου 2019 από Teotsala
CheOnWeb Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 13 minutes ago, Teotsala said: θελω να παρω το iphone 7 plus jet bluck και δεν ξερω αν δεχεται ασυρματη φορτιση μηπως ξερει καποιος;; Όχι. Wireless charging, απ' το 8 και μετά. https://www.apple.com/gr/iphone/compare/ Επεξ/σία 17 Δεκεμβρίου 2019 από CheOnWeb
kaktos77 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Δεν θα χάσεις και τίποτα, πιο πιθανό είναι να σου σπάσουν τα νεύρα με την ασύρματη και να βρεθείς κανένα πρωινό με ξεφόρτιστο κινητό παρά να το ευχαριστηθείς, εκτός και αν δώσεις κανένα 50αρι+ για ασύρματο φορτιστή. Είχα το 8 plus και τώρα το XS και έπαψα να χρησιμοποιώ ασύρματο φορτιστή για τους λόγους που προανέφερα.
Teotsala Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 εχεις δικιο αλλα πιστευω οτι φορτιζει πιο γρηγορα με τον ασυρματο
CheOnWeb Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 4 minutes ago, Teotsala said: εχεις δικιο αλλα πιστευω οτι φορτιζει πιο γρηγορα με τον ασυρματο Δεν νομίζω. Μήπως αναφέρεσαι στο fast charging,, που κι αυτό υπάρχει στο 8 και πάνω;
Teotsala Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 ναι για αυτο λεω εγω τωρα εχω το iphone 11 και πιστευω θα το φορτιζει πιο γρηγορα ο ασυρματοσ απο τον κανινικο φορτιστη για το 7 plus ρωτησα αν φορτιζεται ασυρματα γιατι το θελει η αδερφη μ
CheOnWeb Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 17 minutes ago, Teotsala said: ναι για αυτο λεω εγω τωρα εχω το iphone 11 και πιστευω θα το φορτιζει πιο γρηγορα ο ασυρματοσ απο τον κανινικο φορτιστη Το αντίθετο. https://www.nytimes.com/2019/03/12/smarter-living/wirecutter/how-to-choose-wired-wireless-charging-phone.html
Teotsala Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) δηλαδη να παρω αυτο με 18w και να εχω το κεφαλι μου ησυχο ;; Apple Type-C Wall Adapter Λευκό (18W USB‑C Power Adapter) Επεξ/σία 17 Δεκεμβρίου 2019 από Teotsala
CheOnWeb Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 6 minutes ago, Teotsala said: δηλαδη να παρω αυτο με 18w και να εχω το κεφαλι μου ησυχο ;; Apple Type-C Wall Adapter Λευκό (18W USB‑C Power Adapter) Αν δεν μπορείς με τον κανονικό, ναι. Αλλά όσο να 'ναι, η γρήγορη φόρτιση θα την ταλαιπωρήσει λίγο την μπαταρία. Αν δεν υπάρχει λόγος, φόρτιζέ το με τον κανονικό.
Teotsala Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 μμμ ωραια θα κρατησω τον κανονικο τοτε γιατι δεν θελω να κατεβει η υγεια σε ευχαριστω
kaktos77 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Το πιο γρήγορο και σίγουρο είναι το καλώδιο, η ασύρματη φόρτιση ακόμα είναι στα στάδια της ποζεριάς θα έλεγα, αργή και επισφαλής. Όταν από το 2021 αφαιρέσουν όλες τις θύρες στα iPhone, όπως έχουν πει, τότε θα σου έχουν και τον ασύρματο φορτιστή μέσα και σίγουρα θα είναι πιο αξιόπιστος από τους σημερινούς. Μέχρι τότε όμως, προσωπικά θα φορτίζω με καλώδιο παρόλο που το κινητό που έχω μπορεί να φορτίσει ασύρματα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα