Προς το περιεχόμενο

iphone 7 plus jet black

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

θελω να παρω το iphone 7 plus jet bluck και δεν ξερω αν δεχεται ασυρματη φορτιση μηπως ξερει καποιος;;

Επεξ/σία από Teotsala
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 minutes ago, Teotsala said:

θελω να παρω το iphone 7 plus jet bluck και δεν ξερω αν δεχεται ασυρματη φορτιση μηπως ξερει καποιος;;

Όχι. Wireless charging, απ' το 8 και μετά.

Clipboard01.jpg.d69cf1550624d79122a5893591fa300d.jpg

https://www.apple.com/gr/iphone/compare/

Επεξ/σία από CheOnWeb
Δημοσ.

Δεν θα χάσεις και τίποτα, πιο πιθανό είναι να σου σπάσουν τα νεύρα με την ασύρματη και να βρεθείς κανένα πρωινό με ξεφόρτιστο κινητό παρά να το ευχαριστηθείς, εκτός και αν δώσεις κανένα 50αρι+ για ασύρματο φορτιστή. Είχα το 8 plus και τώρα το XS και έπαψα να χρησιμοποιώ ασύρματο φορτιστή για τους λόγους που προανέφερα.

Δημοσ.
4 minutes ago, Teotsala said:

εχεις δικιο αλλα πιστευω οτι φορτιζει πιο γρηγορα με τον ασυρματο

Δεν νομίζω. Μήπως αναφέρεσαι στο fast charging,, που κι αυτό υπάρχει στο 8 και πάνω;

Δημοσ.

ναι για αυτο λεω εγω τωρα εχω το iphone 11 και πιστευω θα το φορτιζει πιο γρηγορα ο ασυρματοσ απο τον κανινικο φορτιστη

για το 7 plus ρωτησα αν φορτιζεται ασυρματα γιατι το θελει η αδερφη μ

Δημοσ.
17 minutes ago, Teotsala said:

ναι για αυτο λεω εγω τωρα εχω το iphone 11 και πιστευω θα το φορτιζει πιο γρηγορα ο ασυρματοσ απο τον κανινικο φορτιστη

Το αντίθετο.
https://www.nytimes.com/2019/03/12/smarter-living/wirecutter/how-to-choose-wired-wireless-charging-phone.html

Δημοσ.
6 minutes ago, Teotsala said:

δηλαδη να παρω αυτο με 18w και να εχω το κεφαλι μου ησυχο ;;

Apple Type-C Wall Adapter Λευκό (18W USB‑C Power Adapter)

Αν δεν μπορείς με τον κανονικό, ναι. Αλλά όσο να 'ναι, η γρήγορη φόρτιση θα την ταλαιπωρήσει λίγο την μπαταρία. Αν δεν υπάρχει λόγος, φόρτιζέ το με τον κανονικό.

Δημοσ.

Το πιο γρήγορο και σίγουρο είναι το καλώδιο, η ασύρματη φόρτιση ακόμα είναι στα στάδια της ποζεριάς θα έλεγα, αργή και επισφαλής. Όταν από το 2021 αφαιρέσουν όλες τις θύρες στα iPhone, όπως έχουν πει, τότε θα σου έχουν και τον ασύρματο φορτιστή μέσα και σίγουρα θα είναι πιο αξιόπιστος από τους σημερινούς. Μέχρι τότε όμως, προσωπικά θα φορτίζω με καλώδιο παρόλο που το κινητό που έχω μπορεί να φορτίσει ασύρματα. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...