Προς το περιεχόμενο

Wind 100 MBPS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα . 3 Ιανουαριου ληγει το συμβολαιο μου απο τον ΟΤΕ που έχω αυτη την στιγμη 24 γραμμη ( συγχρονιζω στα 11 - 12 το πολυ ) και ΟΤΕ TV . Δινω 48,50 € / μηνα 

Με πηραν απο την Wind Kαι μου προτειναν 50 αρα γραμμη Fiber με 360 λεπτα προς κινητα και wind visio μαζι με Novasports στα 43 € τελική . 

Είμαι Ανω Ηλιουπολη Θεσσαλονικης . 

Το ΚΑΦΑΟ θα ειναι της Wind.  Αξιζει τον κοπο ; Παιζει να εχω προβληματα ; Πως ειναι γενικα η Wind ? Θα πιανω 50 ή θα παρω τα 3 μου ; 

Σκεφτομαι μηπως αξιζει να παω σε 100 αρα γραμμη χωρις Novasports Που βγαινει 48 € / μηνα . 

Ταινιες εχω netflix και αθλητικα αραια και που λογο χρονου δεν βλεπω .

Επισης μου ειπαν οτι η fiber θα ειναι μεχρι το ΚΑΦΑΟ και απο εκει και περα στο σπιτι χαλκος . Τα 50 που λενε αυτοι λογικα ειναι μεχρι το ΚΑΦΑΟ . Στο σπιτι τι θα ερθει εχουμε ιδεα ? 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ανάλογα την απόσταση που έχεις απ' την καμπίνα της Wind και αν έχει πρόβλημα το καλώδιο από αυτή μέχρι το σπίτι σου. Φυσιολογικά θα πιάνεις καθαρό 50άρι.

Από 24αρα Wind που έπιανα 9-10 με το ζόρι πήγα σε 100αρα fiber Wind.Πριν γίνει η αλλαγή θα μιλήσεις με τεχνικό ο οποίος θα τσεκάρει το δίκτυο της περιοχής σου τη γραμμή σου και γενικότερα τις αποστάσεις και θα σου πει ακριβώς την απόδοση της γραμμής σου.Η Wind δικαιολογεί 15% απώλειες όπως με ενημέρωσε δηλαδή στη χειρότερη θα έχεις 85 και οτιδήποτε κάτω από αυτή τη ταχύτητα αποτρέπει τη Wind στο να προχωρήσει στη συγκεκριμένη σύνδεση.Ο τεχνικός μου είπε ότι το πολύ 5% απώλειες να έχω στη δική μου γραμμή.Δεν έχω καμία απώλεια.Το ρουτερ κλειδώνει στα 99 up / 9.99 down.Στις μετρήσεις με ελληνικούς servers Αθήνα-Θεσσαλονίκη (και όχι με τα γνωστά sites που κάνεις ping στην Ολλανδία 15.000 χιλιόμετρα μακριά) η ταχύτητα κυμαίνεται στα 95 περίπου όπως και στα κατεβάσματα διαφόρων αρχείων που σημαίνει πραγματική ταχύτητα.Η τιμή είναι στα 40 ευρώ αλλά την έχω μήνες.Τώρα ίσως στη δώσουν φτηνότερα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, GaGaS_Thess είπε

Καλησπερα . 3 Ιανουαριου ληγει το συμβολαιο μου απο τον ΟΤΕ που έχω αυτη την στιγμη 24 γραμμη ( συγχρονιζω στα 11 - 12 το πολυ ) και ΟΤΕ TV . Δινω 48,50 € / μηνα 

Με πηραν απο την Wind Kαι μου προτειναν 50 αρα γραμμη Fiber με 360 λεπτα προς κινητα και wind visio μαζι με Novasports στα 43 € τελική . 

Είμαι Ανω Ηλιουπολη Θεσσαλονικης . 

Το ΚΑΦΑΟ θα ειναι της Wind.  Αξιζει τον κοπο ; Παιζει να εχω προβληματα ; Πως ειναι γενικα η Wind ? Θα πιανω 50 ή θα παρω τα 3 μου ; 

Σκεφτομαι μηπως αξιζει να παω σε 100 αρα γραμμη χωρις Novasports Που βγαινει 48 € / μηνα . 

Ταινιες εχω netflix και αθλητικα αραια και που λογο χρονου δεν βλεπω .

Επισης μου ειπαν οτι η fiber θα ειναι μεχρι το ΚΑΦΑΟ και απο εκει και περα στο σπιτι χαλκος . Τα 50 που λενε αυτοι λογικα ειναι μεχρι το ΚΑΦΑΟ . Στο σπιτι τι θα ερθει εχουμε ιδεα ? 

κοίτα εγώ με 11-12 στο adsl, έπιασα 50 άνετα και πρόσφατα έπιασα και τα 100 με τελευταία αναβάθμιση της γραμμής (η γραμμή μου έβλεπα από το μενού του ρούτερ μου ότι φτάνει μέχρι 117 down και 50 up οπότε το 100/10 δεν μου προκάλεσε έκπληξη) 

αν είσαι σχετικά κοντά στο καφάο δεν έχεις κανένα θέμα, εκτός αν σου προκύψουν θέματα με τα εσωτερικά καλώδια του κτιρίου σου

αλλά γενικά στο vdsl πιάνεις τις ταχύτητές σου και μην έχεις το adsl ως κριτήριο 

Επεξ/σία από logistoulis

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

με προβληματιζει το γεγονος οτι αυτοι λενε οτι η γραμμη ειναι 100 αρα μεχρι το ΚΑΦΑΟ μας που ειναι δικο μας . Τι γινεται απο εκει και περα ; Στο σπιτι ποσο μπορει να φτανει με τον χαλκο ; Θα εχω τεραστιες απωλιες ; Αν ειναι να φτασει στο σπιτι 10 MBPS μενω στον ΟΤΕ

Επεξ/σία από GaGaS_Thess

Δεν υπάρχει "Χ ταχύτητα μέχρι την καμπίνα και μετά, τι".

Όταν αναφερόμαστε για υπηρεσία FTTC, δηλαδή από τις νέες καμπίνες, αυτές έχουν DSLAM μέσα τους και από αυτό παίρνουμε την σύνδεση για τον συγχρονισμό, οπότε έχει σημασία η απόσταση που έχουμε από την καμπίνα. Σε ADSL το DSLAM είναι αποκλειστικά στο μακρινό αστικό κέντρο, οπότε δεν υπάρχει σύγκριση μεταξύ τους.

Η οπτική ίνα από την καμπίνα μέχρι το αστικό κέντρο, χρησιμοποιείται για την σύνδεση στο διαδίκτυο και όχι για τον συγχρονισμό του VDSL.

4 ώρες πριν, GaGaS_Thess είπε

με προβληματιζει το γεγονος οτι αυτοι λενε οτι η γραμμη ειναι 100 αρα μεχρι το ΚΑΦΑΟ μας που ειναι δικο μας . Τι γινεται απο εκει και περα ; Στο σπιτι ποσο μπορει να φτανει με τον χαλκο ; Θα εχω τεραστιες απωλιες ; Αν ειναι να φτασει στο σπιτι 10 MBPS μενω στον ΟΤΕ

Έχουν πυκνώσει τις καμπίνες τόσο πολύ που η μέγιστη απόσταση από το σπίτι σου, είναι κάτω από 200 μέτρα (έτσι είναι στην περιοχή μου). Έχω 50 Wind εδώ και ενάμιση χρόνο και τώρα ζήτησα να μου την κάνουν 100. Καρφωμένη στα 49.99 και 4.99 πάντα

εγω θα πω την δικη μου εμπειρια. Μενω Κερατσινι και με Forthnet η ταχυτητα που ειχα ηταν μεταξυ 8-11 σε 24αρα. πηγα wind και κλειδωσε στα 100mbps με φωτο απο τον τεχνικο οταν εκανε την μετρηση στο σπιτι. αλλα το καφαο ειναι στα 500μετρα σε ευθεια απο το σπιτι μου. Απλα το εβαλα σε καινουργια καλοδιωση. Και εμενα μου ειπαν απο την wind οτι εαν υπαρχει μεγαλυτερη απωλεια απο 15% παμε σε αποκατω κατηγορια δλδ 50αρα. Αλλα κλειδωσα 105mbps. Δεν πηγα σε ΟΤΕ για διαφορα 5ευρω γιατι θεωρω οτι δεν υπηρχε λογος,και επειδη το καφαο ηταν της wind.

Ειμαι ικανοποιημενος,δεν εχω αποσυνδεσεις τουλαχιστον στις 7 ωρες που ειμαι σπιτι και το χρησιμοποιω.

74228884_422522855323031_8933823286131818496_n.jpg

• Like 1

Έχουμε 100άρα με tv full pack και international κλήσεις στα 49,90 τελική. Πιάνουμε με το "μηχανάκι", τορρεντ ανοιχτά, σελίδες και 3 κινητά 97/100, ούτε αποσυνδέσεις ούτε τίποτα.

Οι δικοί μου έχουν 50άρα γύρω στα 20κάτι ευρώ, μας έκαναν προσφορά μετάβαση από double play, όταν προμόταραν τις 50άρες και σπίτι πιάνουν 49/50.

Σπίτι έρχεται με το παραδοσιακό, ορθόδοξο τρόπο, αλλά δεν υπάρχει τρελή απώλεια. Για να είσαι σίγουρος, μάθε που βρίσκεται το κοντινότερό σου κουτάκι. Στους δικούς μου είναι στην άλλη γωνία, στο σπίτι μου είναι λίίίίγο πιο μακρυά. Παζάρεψέ το, γνώμη μου. 

νομιζω οτι ειναι πολυ τιμια η προσφορα που μου εκαναν και θα καταληξω στα 48 € με 100 αρα γραμμη με απλη τηλεοραση χωρις novasports μιας και που λογο χρονου τηλεοραση βλεπω καμμια ωρα το βραδυ και αυτο ΑΝ αφου εχω το netflix για ταινιες οποτε για ποδοσφαιρικο αγωνα ουτε λογος και πολυ σπανια . ΚΑΦΑΟ δεν ξερω σε ποσα μετρα εχω απο το σπιτι . Θα τους ρωτησω να δω αν ξερουν . Απο το χαλι του οτε και τα 11 MBPS Που αν η μικρη βλεπει replay tv στο Cosmote tv εγω δεν μπορω να ανοιξω στο Youtube τιποτα γιατι κολλαει ή αν εγω κατεβαζω κανα windows update στο pc η τηλεοραση γονατιζει θα ειναι καλυτερα πιστευω

Τον τελευταίο καιρό το έψαχνα πολύ,και  έπρεπε να μειώσουμε τα έξοδα στο σπίτι.Το πρώτο πράγμα που κοίταξα ήταν οι λογαριασμοί ρεύματος και τηλεφώνων(σταθερών και κινητών).Αυτο που πέτυχα :100 mbps ίντερνετ απεριόριστα σταθερά και κάποια λεπτά για κινητά,έναν αριθμό κινητού με μεταφορά απο vodafone με 700 λεπτά 70 sms και 3 gb το μήνα και το wind vision full pack (με νετφλιξ ένα χρόνο δωρεάν)  τελική τιμή 70 ευρώ. Μέσα σε όλα αυτά βάλτε και την άμεση εξυπηρέτηση πελατών σε σχέση με όσους έχουν ενα double play  .Τέλος αλλάξαμε εταιρεία ρεύματος και λόγω του παραπάνω πακέτου στη wind είχαμε(εκτος απο την ήδη φθηνή τιμή ρεύματος) 10% επιπλέον έκπτωση στο ρεύμα.

όλα αυτά σε συνδυάσμο με μετατροπή 2 ακόμα κινητών σε καρτοκινητά μας σώζουν πολλά λεφτά το μήνα (περίπου 150) σε σχέση με πριν που είμασταν δεη, nova full pack, και τρία κινητά σε vodafone με σύνδεση παλαιού τύπου.

• Like 1

Στις 18/12/2019 στις 1:16 ΜΜ, GaGaS_Thess είπε

νομιζω οτι ειναι πολυ τιμια η προσφορα που μου εκαναν και θα καταληξω στα 48 € με 100 αρα γραμμη με απλη τηλεοραση χωρις novasports μιας και που λογο χρονου τηλεοραση βλεπω καμμια ωρα το βραδυ και αυτο ΑΝ αφου εχω το netflix για ταινιες οποτε για ποδοσφαιρικο αγωνα ουτε λογος και πολυ σπανια . ΚΑΦΑΟ δεν ξερω σε ποσα μετρα εχω απο το σπιτι . Θα τους ρωτησω να δω αν ξερουν . Απο το χαλι του οτε και τα 11 MBPS Που αν η μικρη βλεπει replay tv στο Cosmote tv εγω δεν μπορω να ανοιξω στο Youtube τιποτα γιατι κολλαει ή αν εγω κατεβαζω κανα windows update στο pc η τηλεοραση γονατιζει θα ειναι καλυτερα πιστευω

Πάντως εγώ πληρώνω 31 ευρώ 100στάρα Ανω Ηλιούπολη Άγιο Λουκά. Χωρίς τβ. Μόνο εξτρά 300 λεπτά προς κινητά. Κλειδώνει πάνω σε μένα 63 εώς 66mbps αλλά κάτω στο κουτί της πολυκατοικίας 88. Πρέπει να αλλάξω καλώδιο.

Στις 25/12/2019 στις 9:51 ΠΜ, esertas είπε

Πάντως εγώ πληρώνω 31 ευρώ 100στάρα Ανω Ηλιούπολη Άγιο Λουκά. Χωρίς τβ. Μόνο εξτρά 300 λεπτά προς κινητά. Κλειδώνει πάνω σε μένα 63 εώς 66mbps αλλά κάτω στο κουτί της πολυκατοικίας 88. Πρέπει να αλλάξω καλώδιο.

Καλημερα και χρονια πολλα.  Σε τι provider?  Δημοκριτου ειμαι εγω

9 ώρες πριν, GaGaS_Thess είπε

Καλημερα και χρονια πολλα.  Σε τι provider?  Δημοκριτου ειμαι εγω

Wind. Me πήρε μια γυναίκα και μου έκανε την προσφορά. Μου έδωσε το επίθετο της και ένα νούμερο wind για την πάρω πίσω ότι χρειαστώ.Αν θες στα στέλνω.

13 ώρες πριν, esertas είπε

Wind. Me πήρε μια γυναίκα και μου έκανε την προσφορά. Μου έδωσε το επίθετο της και ένα νούμερο wind για την πάρω πίσω ότι χρειαστώ.Αν θες στα στέλνω.

Ναι αν θελεις σε παρακαλω θα τα ηθελα.  Στειλτα μου σε pm

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...