Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όλοι γνωρίζουμε πως η Google έχει τραβήξει πάρα πολλές φωτογραφίες από όλο τον πλανήτη για τις εφαρμογές Street View και Google Earth. Αλλά για πρώτη φορά η αμερικανική εταιρεία αποκαλύπτει σε πόσα εκατομμύρια χιλιόμετρα αντιστοιχούν αυτές οι φωτογραφίες.

Σύμφωνα με αναφορά του CNET, η Google έχει φωτογραφίες για περισσότερα από 10 εκατομμύρια μίλια για το Street View και 36 εκατομμύρια τετραγωνικά μίλια για το Google Earth. Κι αν αναλογιστεί κανείς πως το Google Earth περιλαμβάνει το 98% των τοποθεσιών που ζουν και συναναστρέφονται οι άνθρωποι, το νούμερο είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό.

Με τα 10 εκατομμύρια μίλια του Street View σε φωτογραφίες, η Google απέχει πολύ από τους ανταγωνιστές της όπως την Apple, η οποία μόλις άρχισε να προσθέτει φωτογραφίες από δρόμους και γειτονιές στο Apple Maps, με την κυκλοφορία του iOS 13 πριν λίγο καιρό.  Φυσικά η Apple έχει πολύ δουλειά μπροστά της έως ότου γίνει ανταγωνιστική απέναντι στη Google.

Ακόμη κι αν οι φωτογραφίες του Street View και Google Earth δεν είναι κάτι που χρησιμοποιεί κάποιος σε μεγαλύτερη συχνότητα σε σύγκριση με τους ίδιους τους χάρτες, αποτελούν μεγάλο κομμάτι των Google Maps. Ο Ethan Russell, διευθυντής προϊόντος στο Google Maps,  μάλιστα δήλωσε πως οι φωτογραφίες αυτές αποτελούν τον πυρήνα της διαδικασίας της χαρτογράφησης  και βρίσκονται πάντα σε προτεραιότητα.

TheVerge

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

• Super Moderators
Δημοσ.

Να δω πότε θα ανανεώσουν το Street View στην Ελλάδα, ακόμα με φωτογραφίες του 2014...

• Like 18
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, ThReSh είπε

Να δω πότε θα ανανεώσουν το Street View στην Ελλάδα, ακόμα με φωτογραφίες του 2014...

Πριν λίγο καιρό - πρέπει να είναι κάνα τρίμηνο - είχε βγει φωτογραφία με το αυτοκίνητο της Google στην Αθήνα. Ναι έχει αργήσει πολύ και θα είναι μετά πολύ πιο χρήσιμο το ιστορικό.

Δημοσ.
7 minutes ago, ThReSh said:

Slow-slow. Πάντως βλέπω κάποιες του 2019 στην Αθήνα.

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
2 minutes ago, CheOnWeb said:

Slow-slow. Πάντως βλέπω κάποιες του 2019 στην Αθήνα.

Κεντρικά σημεία στην Αθήνα πάντως ακόμα στο 2014...

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, ThReSh είπε

Θεσσαλονικη στην Λαμπρακη ειναι πιο παλιες, ραδιο κορασιδη εχει ακομα που εκλεισε το 2012

• Like 1
Δημοσ.
41 λεπτά πριν, ThReSh είπε

2019 ότι έχω ψάξει τους τελευταίους μηνες.

• Super Moderators
Δημοσ.
3 minutes ago, JcD said:

Που? Πχ πλατεία Συντάγματος ακόμα 2014...

Δημοσ.

Εγω απορω που εμεις σαν Ελληνες και κυριως αναφορομενος στις πολεις στις οποιες ζουμε μας ενδιαφερει εαν εχει ανανεωσει η οχι το περιχεμενο των συγκεκριμενων υπηρεσιων. 

Η στην τελικη πιο το νοημα αυτης της ειδησης ποσο μαλλον η καταθεση αποψης ολων μας απο την στιγμη που η οποια ουσιαστικη συνεισφορα (που ολοι εχουμε να κανουμε) θα παει απατη.

Δημοσ.

το θέμα είναι να μαθαίναμε κιόλας πόσο καιρό θέλει για ανανέωση μέγιστο και ελάχιστο ανάλογα την διασιμότητα και την επισκεψημότητα  

π.χ από 3 εώς 10 χρόνια

• Like 1
Δημοσ.
35 minutes ago, JcD said:

Ή έτυχε ή κοιτάς την ημερομηνία του copyright ή κοιτάς στο 3D mode. Κι εγώ έχω δει αλλά πέραν του 3D, ελάχιστα.

• Like 2
Δημοσ.
41 λεπτά πριν, ThReSh είπε

Που? Πχ πλατεία Συντάγματος ακόμα 2014...

Κάποιου του χάριζαν γάιδαρο και τον κοιτούσε στα δόντια 

• Like 2
Δημοσ.
18 ώρες πριν, ThReSh είπε

Τσάμπα προϊόν αλλά απαιτώ να είναι και του 2020 οι φωτο

• Thanks 2
  • Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, ThReSh είπε

Κεντρικά σημεία στην Αθήνα πάντως ακόμα στο 2014...

Ακομα και σε αλλες χωρες της Ευρωπης εχουν φωτογραφιες απο διαφορες χρονιες, ακομα και στον ιδιο δρομο εχει μια φωτο απο 2019 και μια απο 2018. Καπου εχει και του 2011. 
Μπορεις ανετα να φτιαξεις δικη σου υπηρεσια και να τους κλεισεις απο το ποσο καλη υπηρεσια θα δινεις.

Επεξ/σία από Talepwros

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...