Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα και χρόνια πολλά, 

Έχω τα Razer kraken 7.1. Pro τα οποία βγάζουν usb και θέλω να τα συνδέσω νε την κάρτα ήχου scarlett focusrite solo 3rd gen που έχει 6.5 jack. Ξέρει κανείς αν υπάρχει αντάπτορας στην Ελλάδα και άμεσα διαθέσιμος ? Αν πάω στην λύση ανταπτορας usb σε 3.5 jack -> αντάπτορας 3.5 jack σε 6.5 jack θα δουλεύει? 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Kastor-nt είπε

Επειδή δεν θυμάμαι,  τα κρακαεν βγάζουν μόνο USB,  δεν έχουν και 3.5 jack?  Μήπως αποσπαται το USB πιο πίσω ?

Καλημέρα,

Τα συγκεκριμένα που έχω μόνο usb Δυστυχώς. 

Δημοσ.

Δεν είμαι σίγουρος τότε. Αντάπτορας 3.5 σε USB φαίνεται λίγο κάπως,  το 3.5 θα βγάζει αναλογικό,  πως θα το παίρνει το USB μετά...  Θα έχει encoder ο αντάπτορας ? Δύσκολο... Άς απαντήσει όμως και κάποιος που γνωρίζει καλύτερα.. 

• Like 1
Δημοσ.

Έχουν δική τους κάρτα ήχου που ζητάει ψηφιακά δεδομένα. Άκυρο αυτό που σκέφτεσαι. Αλλά και πάλι τι ποιότητα να σου δώσει ένα τέτοιο ακουστικό. Το ακριβώς αντίθετο του πιστού ήχου. Πήγαινε σε DT 770 pro 32 ή 80 Ohm.

• Like 2
Δημοσ.
18 ώρες πριν, pirmen56 είπε

Έχουν δική τους κάρτα ήχου που ζητάει ψηφιακά δεδομένα. Άκυρο αυτό που σκέφτεσαι. Αλλά και πάλι τι ποιότητα να σου δώσει ένα τέτοιο ακουστικό. Το ακριβώς αντίθετο του πιστού ήχου. Πήγαινε σε DT 770 pro 32 ή 80 Ohm.

Ενδιαφέρον φαίνονται. Μονο μια ερωτηση.Τα εχεις δοκιμασει?Απο τις φωτογραφιες π βλεπω μ δινουν την εντυπωση οτι θα ιδρωνει το αυτι

Δημοσ.
4 ώρες πριν, LabrakisG1992 είπε

Ενδιαφέρον φαίνονται. Μονο μια ερωτηση.Τα εχεις δοκιμασει?Απο τις φωτογραφιες π βλεπω μ δινουν την εντυπωση οτι θα ιδρωνει το αυτι

Έχω την 250 Ohm έκδοση. Είναι ηχητικά παρόμοια με την 80 Ohm. Η 32 Ohm είναι αρκετά διαφορετική ηχητικά και σε άνεση γιατί έχει δερμάτινα μαξιλαράκια.

Είναι σχετικά δροσερό κλειστό ακουστικό γιατί δίνει αρκετό χώρο στο αυτί και δεν έχει δερματίνη. Ελαφρύτερα από τα Razer πάνω από 100γρ. Τα μαξιλάρια τους είναι από τα καλύτερα της αγοράς σε αίσθηση. Γενικότερα έχουν πιο premium υλικά και κατασκευή εν σχέσει με gaming τύπου Razer.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...