IzAz Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 6 ώρες πριν, EuphangeL είπε Και όμως, βάζεις απλά τα credentials σου. Το Waiz της Εθνικής λειτουργεί με screen scraping. Φαντάζομαι αν υπήρχαν API/OAuth θα τα χρησιμοποιούσαν. Εκτός αν τα έβαλαν τώρα πλέον Και API υπάρχουν και οAuth2.0 υπάρχει. Μάλλον έχεις μπερδέψει σε τι εξυπηρετεί η κάθε τεχνολογία και το κάθε προωτόκολλο.
rus Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 5 ώρες πριν, Giorgos20177 είπε ....... καλομελετα κ ερχεται και η μηνιαια η ετησια χρεωση ....... δεν ειμαστε μακρια Mα εχει ηδη ερθει οταν το επιτοκιο προθεσμιακης είναι 0,3% ενώ ο πληθωρισμος τρεχει αν δε κανω λαθος με 0,5%.
CheOnWeb Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 8 minutes ago, rus said: Mα εχει ηδη ερθει οταν το επιτοκιο προθεσμιακης είναι 0,3% ενώ ο πληθωρισμος τρεχει αν δε κανω λαθος με 0,5%. Πάλι καλά που δεν πληρώνουμε κι από πάνω (ακόμα).
WizeMan Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 15 λεπτά πριν, IzAz είπε Και API υπάρχουν και οAuth2.0 υπάρχει. Μάλλον έχεις μπερδέψει σε τι εξυπηρετεί η κάθε τεχνολογία και το κάθε προωτόκολλο. Έχεις απόλυτο δίκιο, το σχόλιο που έκανα αρχικά ήταν εντύπωση από το Waiz που στην ουσία σου ζητάει να περάσεις τα credentials χωρίς να κάνεις oAuth Login.
dis83 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Πάντως εμένα από το καινούριο interface της Alpha μόνο λογαριασμούς Εθνικής και Πειραιώς με αφήνει να προσθέσω. Eurobank όχι. Επίσης αφού τους έχω προσθέσει και εμφανίζονται ορθώς, δεν εμφανίζονται στο mobile app.
Delas.46 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 6 λεπτά πριν, dis83 είπε Πάντως εμένα από το καινούριο interface της Alpha μόνο λογαριασμούς Εθνικής και Πειραιώς με αφήνει να προσθέσω. Eurobank όχι. Επίσης αφού τους έχω προσθέσει και εμφανίζονται ορθώς, δεν εμφανίζονται στο mobile app. Μέσα απο Eurobank μπορείς να προσθέσεις όλες τις αναφερόμενες τράπεζες πάντως. Με την alpha το ίδιο με εσένα παρατήρησα. Στο app τους κρίμα που δεν εμφανίζονται ακόμα, ελπίζω να λυθεί με update γιατί κυρίως μέσω κινητών πιστεύω οι περισσότεροι βλέπουν λογαριασμούς τους.
polaki Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 6 ώρες πριν, conkal είπε Αυτό που πραγματικά θα ήταν χρήσιμο, θα ήταν να μπορείς να μεταφέρει χωρίς κόστος και αναμονή τα χρήματα σου από και προς λογαριασμούς που σου ανήκουν. Πχ χρησιμοποιώ παραδοσιακά eurobank. Ο νέος εργοδότης μου με πληρώνει στην εθνική. Να μπορώ να μεταφέρω τον μισθό μου εύκολα γρήγορα και ανέξοδα από την μια στην άλλη σαν να ήταν η ίδια τράπεζα. Καταλαβαίνω ότι το ανέξοδα δεν γίνεται αφού δεν υπάρχει κανένα κίνητρο να γίνει (η κάθε τράπεζα θέλει τα λεφτά σου στο σύστημά τις για να επενδύει, δεν θα σου διευκολύνει κιόλας την φυγή αυτών), αλλά θα ήθελα το πρώτο σκέλος να μπορούσε να γίνει, δηλαδή ΓΡΗΓΟΡΗ μεταφορά. Αυτό το 1 μέρα διαφορά με έχει ταλαιπωρήσει πολλές φορές...
skotadopsyxos Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Δηλαδή θα επιλέξει κάποιος να ενημερώνεται από το άθλιο καινούριο web banking της eurobank για άλλες τράπεζες? Εδώ καλά καλά δεν μπορείς να βρεις πως θα ενημερωθείς για τον δικό σου λογαριασμό στη βλακεία που σχεδίασαν....
elpaso1 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 9 hours ago, CheOnWeb said: Μέσω iris (Quick Transfer στην Alpha, paf στη Eurobank και iBank Pay στην Εθνική, που είναι χωριστή εφαρμογή) γίνεται. Για Πειραιώς δεν ξέρω αλλά φαντάζομαι θα έχει κάτι ανάλογο. Τα 500€ την ημέρα δεν είναι και λίγα. Δλδ μπορώ να στείλω απο Alpha Bank σε Πειραιώς χωρίς να κρατησει προμήθεια; 400 ευρώ είναι το ποσό, για να πληρώνω το ενοίκιο. Αλλιώς πηγαίνω στην τράπεζα κάθε μήνα, αλλά χάνω ώρα αρκετή έτσι.
CheOnWeb Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 54 minutes ago, elpaso1 said: Δλδ μπορώ να στείλω απο Alpha Bank σε Πειραιώς χωρίς να κρατησει προμήθεια; 400 ευρώ είναι το ποσό, για να πληρώνω το ενοίκιο. Αλλιώς πηγαίνω στην τράπεζα κάθε μήνα, αλλά χάνω ώρα αρκετή έτσι. Ναι, αρκεί και ο άλλος να έχει ενεργοποιήσει την αντίστοιχη υπηρεσία (που υποθέτω ότι έχει και η Πειραιώς), στην εφαρμογή τού smartphone. Στις υπηρεσίες αυτές γράφεσαι με τον αριθμό του κινητού σου. Εσύ θα ενεργοποιήσεις την υπηρεσία Alpha Quick Transfer στο app της Alpha. Μετά στέλνεις έως 500€/μέρα (by default είναι 300€ αλλά στις ρυθμίσεις μπορείς να το πας έως 500€), βάζοντας το κινητό του ως παραλήπτη. Δεν χρειάζεται να ξέρεις τον αριθμό λογαριασμού του. Γι' αυτούς που θέλουν να στέλνουν από δικό τους σε δικό τους λογαριασμό άλλης τράπεζας, θα πρέπει να εγγραφούν στη μία τράπεζα με τον αριθμό του κινητού και στην άλλη με το email ή στην περίπτωση της Eurobank με ΑΦΜ (δεν το έχω δοκιμάσει, δεν ξέρω πώς παίρνεις ειδοποιήσεις). Στην Alpha μπορείς να δηλώσεις άλλον λογαριασμό χρέωσης και άλλον πίστωσης (και οι δύο της Alpha), πράγμα όμως, που σου δίνει τη δυνατότητα να ενεργοποιήσεις την αντίστοιχη εφαρμογή άλλης τράπεζας με τον αριθμό του κινητού σου και μετά να ενεργοποιήσεις και τις χρεώσεις στην Alpha, πάλι με το κινητό. Φυσικά δεν μπορείς να έχεις καταχωρημένο τον ίδιο αριθμό κινητού ως λογαριασμό πίστωσης σε δύο τράπεζες. Επεξ/σία 17 Δεκεμβρίου 2019 από CheOnWeb
conkal Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 11 ώρες πριν, CheOnWeb είπε Μέσω iris (Quick Transfer στην Alpha, paf στη Eurobank και iBank Pay στην Εθνική, που είναι χωριστή εφαρμογή) γίνεται. Για Πειραιώς δεν ξέρω αλλά φαντάζομαι θα έχει κάτι ανάλογο. Τα 500€ την ημέρα δεν είναι και λίγα. Δεν μπορείς να μεταφέρεις από δικό σου λογαριασμό σε δικό σου πάντως. Γιατί κοιτάει το ΑΦΜ από όσο θυμάμαι. Θα το ξανακοιταξω πάντως.
ioann1s Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 11 ώρες πριν, CheOnWeb είπε Μέσω iris (Quick Transfer στην Alpha, paf στη Eurobank και iBank Pay στην Εθνική, που είναι χωριστή εφαρμογή) γίνεται. Για Πειραιώς δεν ξέρω αλλά φαντάζομαι θα έχει κάτι ανάλογο. Τα 500€ την ημέρα δεν είναι και λίγα. Η Πειραίως είναι η μόνη μέχρι στιγμής που έβαλε χρώση προμήθειας στο iris 🤣🤣🤣
CheOnWeb Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 2 minutes ago, ioann1s said: Η Πειραίως είναι η μόνη μέχρι στιγμής που έβαλε χρώση προμήθειας στο iris 🤣🤣🤣 Καλώς τους! Και στη χρέωση και στην πίστωση; Δηλαδή αν σου στείλω από Alpha σε Πειραιώς, πληρώνεις;
Angelo24 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Εχω alpha, eurobank και Πειραιώς. Η Πειραιώς παίρνει μια μικρή προμήθεια σε κάθε συναλλαγή μέσω iris. Πληρώνομαι στην alpha και έχω πιστωτική στην eurobank. Στην alpha, μέσω iris, μπορώ να μεταφέρω μέχρι 300€/ημερα (μέχρι 500 μπορώ να δεχτώ). Και οι δύο λογαριασμοί είναι στα δικά μου στοιχεία και οι μεταφορές γίνονται χωρίς πρόβλημα. Επεξ/σία 18 Δεκεμβρίου 2019 από Angelo24
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα