pavloa Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Γεια σας. Ψάχνω να αγοράσω κινητό μέχρι 200 ευρώ και μέχρι 6 αρα οθόνη. Είμαι ανάμεσα στο Samsung A40 και το Xiaomi mi A3. Το A3 έχει 6.008 οθόνη αλλά δεν με ενοχλεί και τόσο. Αλλά μέχρι έκει δεν θέλω πιο μεγάλη. Η χρήση που κάνω είναι απλή, facebook, youtube. Επίσης θέλω να βγάζει καλές φώτο και βίντεο με καλό ήχο. Τώρα έχω το samsung A5 2016 είμαι ευχαριστημένος αλλά θέλω να πάρω κάτι καλύτερο. Τι προτείνεται να πάρω απο τα δυο? Επισης μπορεί κάποιος να μου πει τι διαφορά έχει το android με το android one? Επεξ/σία 17 Δεκεμβρίου 2019 από pavloa
kp1 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Καλύτερα στο xiaomi mi a3 καλύτερη κάμερα σίγουρα και ποιο smooth λειτουργία και πολύ καλύτερη μπαταρία.. Το μόνο που θα δεις διαφορά στο άλλο είναι η καλύτερη οθόνη του... Τώρα σε ζέση με το stock android που έχει το mia3 παίξεις 3 χρόνια ενημερώσεις απο Google ποιο γρήγορα από αλλά και για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και επίσης δεν έχει μέσα προ εγκατεστημενες εφαρμογές αρα το κάνει ποιο ελαφρύ σαν λειτουργικό.
chios Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Δεν τίθεται σύγκριση mia3 καλύτερο σε όλα και android one 2 ώρες πριν, pavloa είπε Επισης μπορεί κάποιος να μου πει τι διαφορά έχει το android με το android one? Με μια απλή αναζήτηση θα σου λυνόταν η απορία
GeorgeR1_700 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Δες καλύτερα τις διαφορές εδώ https://www.kimovil.com/el/sygkrish/samsung-galaxy-a40-a405fd-4GB-128GB,xiaomi-mi-a3-4gb-128gb Και εγώ προσωπικά προτείνω το Α3 αλλά πρέπει πρώτα να το δεις από κοντά. Και εγώ Samsung είχα πριν το πάρω και όταν το είδα την πρώτη φορά με δυσκόλεψε για κάποιο λόγο, το είδα και 2η φορά και τελικά άλλαξα εντελώς την πρώτη εικόνα που είχα. Μέχρι σήμερα στο κινητό γυρίζουν όλα ρολόι.
pavloa Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Οπότε καταλήγουμε στο Α3. Μόλις βρω χρόνο θα πάω σε ένα κατάστημα για να δω από κοντά το A3 και ελπίζω να μου αρέσει. Σε αυτό που λέτε για την οθόνη, ξεχωρίζει η διαφορά στην ανάλυση ή δεν θα το προσέξω καν?
jemadux Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 θα σου προτεινα με κουπουνι να πας στο mi 9 lite ( μεσω banggood) αλλα θα κανει γυρω στις 10~15 ημερες να ερθει στην περιοχη σου ... το android 1 ειναι καθαρο android stock android ...αλλα προτιμησα να δωσω ενα ποσο μεγαλυτερο γυρω στα 30 € για να παρω το mi 9 lite 128 .
pavloa Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 5 λεπτά πριν, jemadux είπε θα σου προτεινα με κουπουνι να πας στο mi 9 lite ( μεσω banggood) αλλα θα κανει γυρω στις 10~15 ημερες να ερθει στην περιοχη σου ... το android 1 ειναι καθαρο android stock android ...αλλα προτιμησα να δωσω ενα ποσο μεγαλυτερο γυρω στα 30 € για να παρω το mi 9 lite 128 . Το έχω δει το mi 9 lite και μου άρεσε αλλά έχει πολύ μεγάλη οθόνη, εγώ θέλω μέχρι 6"
GeorgeR1_700 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 14 ώρες πριν, pavloa είπε Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Οπότε καταλήγουμε στο Α3. Μόλις βρω χρόνο θα πάω σε ένα κατάστημα για να δω από κοντά το A3 και ελπίζω να μου αρέσει. Σε αυτό που λέτε για την οθόνη, ξεχωρίζει η διαφορά στην ανάλυση ή δεν θα το προσέξω καν? Οι απόψεις διίστανται, οι μισοί λένε ότι η οθόνη δεν είναι καλή (κάποιοι λένε ότι βλέπουν και τα pixel της οθόνης ή ότι ακόμη ότι δεν μπορούν να διαβάσουν, απορώ τι κάνανε όταν είχαν οθόνες 480p 😂) και οι άλλοι μισοί λένε ότι δεν φαίνεται. Οπότε μόνο εσύ μπορείς να το δεις αν σου φαίνεται κάτι που να σε ενοχλεί. Ένα θα σου πω, αν θες να δεις πόσο καλή οθόνη έχει, όταν πας να το δεις από κοντά και δεις κανένα βίντεο για να δεις πως φαίνεται γράψε στο youtube "amoled demo" και το πρώτο βίντεο που θα σου βγάλει στα αποτελέσματα θα το ανοίξεις. Εκεί θα δεις αν αξίζει ή όχι 😉Το βίντεο που θα σου βγει είναι αυτό. Είναι ιδικά για amoled οθόνες.
Natha Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 Απ' όσο έχω δει στο youtube, και ρώτησα και φίλο που είναι του επαγγέλματος μου είπε ότι στα 200 ευρώ (σκρουτζομάγαζο βέβαια) το xiaomi 9 lite είναι μονόδρομος.
pavloa Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 22 ώρες πριν, GeorgeR1_700 είπε Οι απόψεις διίστανται, οι μισοί λένε ότι η οθόνη δεν είναι καλή (κάποιοι λένε ότι βλέπουν και τα pixel της οθόνης ή ότι ακόμη ότι δεν μπορούν να διαβάσουν, απορώ τι κάνανε όταν είχαν οθόνες 480p 😂) και οι άλλοι μισοί λένε ότι δεν φαίνεται. Οπότε μόνο εσύ μπορείς να το δεις αν σου φαίνεται κάτι που να σε ενοχλεί. Ένα θα σου πω, αν θες να δεις πόσο καλή οθόνη έχει, όταν πας να το δεις από κοντά και δεις κανένα βίντεο για να δεις πως φαίνεται γράψε στο youtube "amoled demo" και το πρώτο βίντεο που θα σου βγάλει στα αποτελέσματα θα το ανοίξεις. Εκεί θα δεις αν αξίζει ή όχι 😉Το βίντεο που θα σου βγει είναι αυτό. Είναι ιδικά για amoled οθόνες. Και εγώ έχω δει πολλές κριτικές και βιντεο, οι μισοί λένε οτι ξεχωρίζουν τα pixel και οι άλλοι μισοί οτι δεν ξεχωρίζει κάτι. Χθες γύρισα όλα τα καταστήματα της περιοχής μου και κανένας δεν το είχε στην βιτρίνα ώστε να το επεξεργαστώ λίγο. Μόνο σφραγισμένο το είχαν και δεν γίνετε να το ανοίξουν. Σε 2 βδομάδες θα πάω θεσσαλονίκη για δουλειές οπότε θα κοιτάξω εκεί να δω αν το έχουν. 17 ώρες πριν, Natha είπε Απ' όσο έχω δει στο youtube, και ρώτησα και φίλο που είναι του επαγγέλματος μου είπε ότι στα 200 ευρώ (σκρουτζομάγαζο βέβαια) το xiaomi 9 lite είναι μονόδρομος. Οπως είπα δεν θέλω πάνω απο 6αρα οθόνη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα