karabill93 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Καλησπερα, σκεφτομαι να κανω καποιες αιτησεις για μαστερ αγγλια. Ξερω οτι χρειαζεται το IELTS σιγουρα και αν θες δινεις gmat ή gre αναλογα σε τι σχολη πας. Οσον αφορα το IELTS εχοντας παρατημενα αρκετο καιρο τ αγγλικα απο αποψη διαβασματος να γραφεις εκθεσεις γρηγορα κτλπ κτλπ κ με πτυχιο b2(lower),πιστευετε προλαβαινω να κανω αιτημασια για σεπτεμβρη του 2020;; να πω κ ολας οτι εργαζομαι αρκετες ωρες τον μηνα. ειναι εφικτο για ενα 6,5-7 ή θελει focus μονο εκει; btw τι πιστευεται οτι θα γινει με το brexit τωρα
Skywalker333 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Χωρις να γνωρίζω το επίπεδο Αγγλικών σου, πραγματικα δε μπορω να πω ποσο ετοιμασία θα χρειαστείς για οποιοδήποτε πτυχίο. Και αλλο να πηρες lower πριν 10 χρονια, αλλο περσι κα αλλο να το πηρες με το ζορι κ αλλο πανυγηρικα Γενικα, το IELTS γενικα σαφως ανωτερης δυσκολίας από το lower αλλα και παλι, ανατριχιαστικα πιο ευκολο αποτι ενα proficiency. Το θεμα δεν ειναι ομως μονο να παρεις το χαρτί αλλά να μπορέσεις να βγάζεις άκρη και στην σχολή. Αν κάνεις εντατική και σοβαρή προετοιμασία, θεωρω πως ειναι απόλυτα εφικτό να εισαι σε ικανοποιητικό επίπεδο για να πας εξω. Θα πρότεινα να δεις πανεπιστήμια νοτιας Αγγλίας πιο πολυ γιατί απο Manchester και πανω, η προφορά ειναι πολυ βαριά και τα καλύτερα Αγγλικα να ξερεις, θα περασεις 1-2 μήνες που το μισο μάθημα δε θα το πιάνεις, την εχει πατήσει πολυς κόσμος ετσι Τωρα για τη βαθμολογία, το 6-6,5 στο IELTS ειναι σχετικα ευκολο, για πιο πανω ειναι που ζοριζει. 7και πανω θελει αρκετα καλυτερη κατανόηση αγγλικών και τριβή με γραφή και διάβασμα γρήγορο. Γενικα δες κ τι ζηταει το καθε πανεπιστημιο, αλλα εχουν μinimum 6.5, αλλα 7 και αλλα 7μιση. Και ορισμενα σου λενε κ minimum 7μιση και με κανενα βαθμο κατω απο 7. Εξαρταται απο τη σχολή και απο το master. Φιλικη συμβουλη, αφου θα κανεις που θα κανεις master, επελεξε ενα σοβαρο πανεπιστήμιο. Βλέπω χιλιάδες ατομα να κανουν master σε κατι πανεπιστήμια 3ης κατηγορίας και πραγματικά απορώ. Πιο το νοημα να ξοδέψεις μια περιουσία για να πας να σπουδάσεις σε ενα πανεπιστήμιο που το πτυχίο σου στην αγορα της Αγγλιας θα εχει το αντίκτυπο ενός πτυχίου από ιδιωτικό κολλέγιο σε Θεσσαλονικη/Αθηνα. Τελος, για το brexit, κανεις δε ξερει τιποτα. Απλα με την νεα κυβερνηση, ειναι πλεον 100% σιγουρο οτι θα γινει. Κ θα γινει αμεσα κιολας, τελος Γεναρη θα βγουν και μετα θα εχουν 1 χρονο προσαρμογής που θα συζητανε τι θα γινει. Με αυτούς που νίκησαν, ειναι δεδομένο πλέον οτι θα μπει point system στη μετανάστευση, δλδ μονο οσους θεωρούν οτι χρειάζονται. Αλλα τιποτα δεν ειναι ξεκαθαρο ή σιγουρο ακόμα και οπως καταλαβαίνεις, ειναι λιγο ξενερωμα για εμας που ζουμε και δουλευουμε ηδη εκει. 1 1
karabill93 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Στις 19/12/2019 στις 7:46 ΜΜ, Skywalker333 είπε Χωρις να γνωρίζω το επίπεδο Αγγλικών σου, πραγματικα δε μπορω να πω ποσο ετοιμασία θα χρειαστείς για οποιοδήποτε πτυχίο. Και αλλο να πηρες lower πριν 10 χρονια, αλλο περσι κα αλλο να το πηρες με το ζορι κ αλλο πανυγηρικα Γενικα, το IELTS γενικα σαφως ανωτερης δυσκολίας από το lower αλλα και παλι, ανατριχιαστικα πιο ευκολο αποτι ενα proficiency. Το θεμα δεν ειναι ομως μονο να παρεις το χαρτί αλλά να μπορέσεις να βγάζεις άκρη και στην σχολή. Αν κάνεις εντατική και σοβαρή προετοιμασία, θεωρω πως ειναι απόλυτα εφικτό να εισαι σε ικανοποιητικό επίπεδο για να πας εξω. Θα πρότεινα να δεις πανεπιστήμια νοτιας Αγγλίας πιο πολυ γιατί απο Manchester και πανω, η προφορά ειναι πολυ βαριά και τα καλύτερα Αγγλικα να ξερεις, θα περασεις 1-2 μήνες που το μισο μάθημα δε θα το πιάνεις, την εχει πατήσει πολυς κόσμος ετσι Τωρα για τη βαθμολογία, το 6-6,5 στο IELTS ειναι σχετικα ευκολο, για πιο πανω ειναι που ζοριζει. 7και πανω θελει αρκετα καλυτερη κατανόηση αγγλικών και τριβή με γραφή και διάβασμα γρήγορο. Γενικα δες κ τι ζηταει το καθε πανεπιστημιο, αλλα εχουν μinimum 6.5, αλλα 7 και αλλα 7μιση. Και ορισμενα σου λενε κ minimum 7μιση και με κανενα βαθμο κατω απο 7. Εξαρταται απο τη σχολή και απο το master. Φιλικη συμβουλη, αφου θα κανεις που θα κανεις master, επελεξε ενα σοβαρο πανεπιστήμιο. Βλέπω χιλιάδες ατομα να κανουν master σε κατι πανεπιστήμια 3ης κατηγορίας και πραγματικά απορώ. Πιο το νοημα να ξοδέψεις μια περιουσία για να πας να σπουδάσεις σε ενα πανεπιστήμιο που το πτυχίο σου στην αγορα της Αγγλιας θα εχει το αντίκτυπο ενός πτυχίου από ιδιωτικό κολλέγιο σε Θεσσαλονικη/Αθηνα. Τελος, για το brexit, κανεις δε ξερει τιποτα. Απλα με την νεα κυβερνηση, ειναι πλεον 100% σιγουρο οτι θα γινει. Κ θα γινει αμεσα κιολας, τελος Γεναρη θα βγουν και μετα θα εχουν 1 χρονο προσαρμογής που θα συζητανε τι θα γινει. Με αυτούς που νίκησαν, ειναι δεδομένο πλέον οτι θα μπει point system στη μετανάστευση, δλδ μονο οσους θεωρούν οτι χρειάζονται. Αλλα τιποτα δεν ειναι ξεκαθαρο ή σιγουρο ακόμα και οπως καταλαβαίνεις, ειναι λιγο ξενερωμα για εμας που ζουμε και δουλευουμε ηδη εκει. σκεφτομαι για τα πανεπιστημια του reading, sheffield, nottingham και γλασκωβη για τον τομεα του data science. θεωρω πως ειναι ολα καλα αυτα
koystado Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Από γνωστούς που έχω Αγγλία ήδη έχουν κάνει ενέργειες για να να βγάλουν βίζα... βέβαια αυτοί δουλεύουν εκεί τώρα για τους φοιτητές δεν ξέρω Τώρα όσο αφορά τα αγγλικά σίγουρα θέλει καλή προετοιμασία
nick_giots32 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 φιλε μου επειδη και εγω τωρα ετοιμαζω σιγα σιγα τις αιτησεις για μεταπτυχιακο αγγλια/ολλανδια για data science το ιελτς ειναι αρκετα ευκολο για ενα 7 οβεραλλ, ΠΡΟΣΟΧΗ στην εκθεση μιας και σε βγαζουν ευκολα εκτος θεματος επιτηδες πολλες φορες για να το ξαναδωσεις. gmat αγγλια για data sicence δεν πολυ ζητανε αλλα επειδη εγω δεν εχω καλο βαθμο πτυχιου κανω για να μου ανεβασει το βιογραφικο! Στις 19/12/2019 στις 7:46 ΜΜ, Skywalker333 είπε Χωρις να γνωρίζω το επίπεδο Αγγλικών σου, πραγματικα δε μπορω να πω ποσο ετοιμασία θα χρειαστείς για οποιοδήποτε πτυχίο. Και αλλο να πηρες lower πριν 10 χρονια, αλλο περσι κα αλλο να το πηρες με το ζορι κ αλλο πανυγηρικα Γενικα, το IELTS γενικα σαφως ανωτερης δυσκολίας από το lower αλλα και παλι, ανατριχιαστικα πιο ευκολο αποτι ενα proficiency. Το θεμα δεν ειναι ομως μονο να παρεις το χαρτί αλλά να μπορέσεις να βγάζεις άκρη και στην σχολή. Αν κάνεις εντατική και σοβαρή προετοιμασία, θεωρω πως ειναι απόλυτα εφικτό να εισαι σε ικανοποιητικό επίπεδο για να πας εξω. Θα πρότεινα να δεις πανεπιστήμια νοτιας Αγγλίας πιο πολυ γιατί απο Manchester και πανω, η προφορά ειναι πολυ βαριά και τα καλύτερα Αγγλικα να ξερεις, θα περασεις 1-2 μήνες που το μισο μάθημα δε θα το πιάνεις, την εχει πατήσει πολυς κόσμος ετσι Τωρα για τη βαθμολογία, το 6-6,5 στο IELTS ειναι σχετικα ευκολο, για πιο πανω ειναι που ζοριζει. 7και πανω θελει αρκετα καλυτερη κατανόηση αγγλικών και τριβή με γραφή και διάβασμα γρήγορο. Γενικα δες κ τι ζηταει το καθε πανεπιστημιο, αλλα εχουν μinimum 6.5, αλλα 7 και αλλα 7μιση. Και ορισμενα σου λενε κ minimum 7μιση και με κανενα βαθμο κατω απο 7. Εξαρταται απο τη σχολή και απο το master. Φιλικη συμβουλη, αφου θα κανεις που θα κανεις master, επελεξε ενα σοβαρο πανεπιστήμιο. Βλέπω χιλιάδες ατομα να κανουν master σε κατι πανεπιστήμια 3ης κατηγορίας και πραγματικά απορώ. Πιο το νοημα να ξοδέψεις μια περιουσία για να πας να σπουδάσεις σε ενα πανεπιστήμιο που το πτυχίο σου στην αγορα της Αγγλιας θα εχει το αντίκτυπο ενός πτυχίου από ιδιωτικό κολλέγιο σε Θεσσαλονικη/Αθηνα. Τελος, για το brexit, κανεις δε ξερει τιποτα. Απλα με την νεα κυβερνηση, ειναι πλεον 100% σιγουρο οτι θα γινει. Κ θα γινει αμεσα κιολας, τελος Γεναρη θα βγουν και μετα θα εχουν 1 χρονο προσαρμογής που θα συζητανε τι θα γινει. Με αυτούς που νίκησαν, ειναι δεδομένο πλέον οτι θα μπει point system στη μετανάστευση, δλδ μονο οσους θεωρούν οτι χρειάζονται. Αλλα τιποτα δεν ειναι ξεκαθαρο ή σιγουρο ακόμα και οπως καταλαβαίνεις, ειναι λιγο ξενερωμα για εμας που ζουμε και δουλευουμε ηδη εκει. εμεις θελουμε αλλα με πτυχιο 6.4 που εχω που μπορω να παω?
karabill93 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 13 λεπτά πριν, nick_giots32 είπε φιλε μου επειδη και εγω τωρα ετοιμαζω σιγα σιγα τις αιτησεις για μεταπτυχιακο αγγλια/ολλανδια για data science το ιελτς ειναι αρκετα ευκολο για ενα 7 οβεραλλ, ΠΡΟΣΟΧΗ στην εκθεση μιας και σε βγαζουν ευκολα εκτος θεματος επιτηδες πολλες φορες για να το ξαναδωσεις. gmat αγγλια για data sicence δεν πολυ ζητανε αλλα επειδη εγω δεν εχω καλο βαθμο πτυχιου κανω για να μου ανεβασει το βιογραφικο! εμεις θελουμε αλλα με πτυχιο 6.4 που εχω που μπορω να παω? δες για university of reading το advanced computer science. ειναι για data science. και εχει 2:2 ελαχιστο βαθμο. ειναι μιση ωρα απο το λονδινο κ εχει 45η θεση στα πανεπιστημια της ευρωπης. πιστευω θα σε παρουν ευκολα εκει.
nick_giots32 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) γενικα σαν προγραμμα το θεωρεις καλο? Επεξ/σία 30 Δεκεμβρίου 2019 από nick_giots32
karabill93 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 6 ώρες πριν, nick_giots32 είπε γενικα σαν προγραμμα το θεωρεις καλο? ειναι πολυ στοχευμενο στο data science και AI. εχω ακουσει καλα λογια για το πανεπιστημιο. τωρα δεν ξερω περισσοτερα, ενα ρισκο ειναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα