infini Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Έχω 2 αρχεία mkv (είναι η ίδια ταινία αλλά με διαφορετική χρονική διάρκεια το κάθε αρχείο) και θέλω να κάνω extract το audio από τη μια ταινία, να το προσθέσω στην άλλη και να το συγχρονίσω με το video. Έχετε να προτείνετε κάποιο πρόγραμμα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Με το mkvtoolnix θα παρεις το audio απο το ενα για να το βαλεις στο αλλο. Αλλα δεν σου κανιε συγχρονισμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CheOnWeb Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 7 hours ago, infini said: Έχω 2 αρχεία mkv (είναι η ίδια ταινία αλλά με διαφορετική χρονική διάρκεια το κάθε αρχείο) και θέλω να κάνω extract το audio από τη μια ταινία, να το προσθέσω στην άλλη και να το συγχρονίσω με το video. Έχετε να προτείνετε κάποιο πρόγραμμα; Γιατί έχουν διαφορετική διάρκεια; Είναι σε διαφορετικό frame rate ή υπάρχουν κομμάτια στην αρχή (ή στο τέλος) της μίας που δεν υπάρχουν στην άλλη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
infini Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Το δεύτερο που έγραψες. Στην αρχή υπάρχει διαφορά και αυτό συνεπάγεται διαφορετικός χρόνος και για την υπόλοιπη ταινία. To mkvtoolnix το ξέρω, δεν κάνει συγχρονισμό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CheOnWeb Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Η εικόνα που θες είναι μεγαλύτερη απ' τον ήχο ή ο ήχος που θες είναι μεγαλύτερος απ' την εικόνα; Επεξ/σία 17 Δεκεμβρίου 2019 από CheOnWeb Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, infini είπε Το δεύτερο που έγραψες. Στην αρχή υπάρχει διαφορά και αυτό συνεπάγεται διαφορετικός χρόνος και για την υπόλοιπη ταινία. To mkvtoolnix το ξέρω, δεν κάνει συγχρονισμό. Αυτο που ζητας εδω απαιτει κανονικο μονταζ του βιντεο ή εστω του ηχου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CheOnWeb Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 16 minutes ago, jim_p said: Αυτο που ζητας εδω απαιτει κανονικο μονταζ του βιντεο ή εστω του ηχου... Πρέπει να κόψεις το μεγάλο video στο ίδιο μήκος με το μικρό, να κάνεις export τον ήχο του μικρού και να τον βάλεις στο κομμένο. Επειδή το κόψιμο στο Avidemux δεν είναι frame accurate (κόβεις μόνο στα iFrames) και μπορεί να υπάρχει μικρή διαφορά μεταξύ εικόνας-ήχου, θα πρέπει να το "φέρεις" πηγαίνοντας στα φίλτρα, την ώρα που επιλέγεις το audio track για να κάνεις replace και του δίνεις τη διαφορά στην επιλογή "shift audio". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα