Προς το περιεχόμενο

Μεταφορά audio μεταξύ αρχείων video.

infini

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έχω 2 αρχεία mkv (είναι η ίδια ταινία αλλά με διαφορετική χρονική διάρκεια το κάθε αρχείο) και θέλω να κάνω extract το audio από τη μια ταινία, να το προσθέσω στην άλλη και να το συγχρονίσω με το video. Έχετε να προτείνετε κάποιο πρόγραμμα;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

7 hours ago, infini said:

Έχω 2 αρχεία mkv (είναι η ίδια ταινία αλλά με διαφορετική χρονική διάρκεια το κάθε αρχείο) και θέλω να κάνω extract το audio από τη μια ταινία, να το προσθέσω στην άλλη και να το συγχρονίσω με το video. Έχετε να προτείνετε κάποιο πρόγραμμα;

Γιατί έχουν διαφορετική διάρκεια; Είναι σε διαφορετικό frame rate ή υπάρχουν κομμάτια στην αρχή (ή στο τέλος) της μίας που δεν υπάρχουν στην άλλη;

Το δεύτερο που έγραψες. Στην αρχή υπάρχει διαφορά και αυτό συνεπάγεται διαφορετικός χρόνος και για την υπόλοιπη ταινία. To mkvtoolnix το ξέρω, δεν κάνει συγχρονισμό.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η εικόνα που θες είναι μεγαλύτερη απ' τον ήχο ή ο ήχος που θες είναι μεγαλύτερος απ' την εικόνα;

Επεξ/σία από CheOnWeb

1 ώρα πριν, infini είπε

Το δεύτερο που έγραψες. Στην αρχή υπάρχει διαφορά και αυτό συνεπάγεται διαφορετικός χρόνος και για την υπόλοιπη ταινία. To mkvtoolnix το ξέρω, δεν κάνει συγχρονισμό.

Αυτο που ζητας εδω απαιτει κανονικο μονταζ του βιντεο ή εστω του ηχου...

16 minutes ago, jim_p said:

Αυτο που ζητας εδω απαιτει κανονικο μονταζ του βιντεο ή εστω του ηχου...

Πρέπει να κόψεις το μεγάλο video στο ίδιο μήκος με το μικρό, να κάνεις export τον ήχο του μικρού και να τον βάλεις στο κομμένο. Επειδή το κόψιμο στο Avidemux δεν είναι frame accurate (κόβεις μόνο στα iFrames) και μπορεί να υπάρχει μικρή διαφορά μεταξύ εικόνας-ήχου, θα πρέπει να το "φέρεις" πηγαίνοντας στα φίλτρα, την ώρα που επιλέγεις το audio track για να κάνεις replace και του δίνεις τη διαφορά στην επιλογή "shift audio".

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...