geogr88 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα,θα ήθελα την γνώμη σας για την επιλογή smartwatch. Κυρίως το θέλω για τις ειδοποιήσεις (λογω δουλειας δεν εχω επαφη με το κινητό). Ευχαριστώ. *Να σημειωσω ότι διαθέτω το One plus 7 pro Επεξ/σία 16 Δεκεμβρίου 2019 από geogr88
depmode Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Είμαι στην ακριβώς (μα ακριβώς) ίδια θέση με σένα. Είμαι μεταξύ αυτού https://www.mobvoi.com/eu/pages/ticwatchpro4g και αυτού https://www.skroutz.gr/s/20362766/Fossil-Carlyle-HR-Black.html#reviews Παρόλα αυτά , μιας και είναι το πρώτο smartwatch που θα πάρω, δεν είμαι τόσο σίγουρος για το αν θα με ικανοποιήσουν με βάση αυτά που διαβάζω σε reviews.
amakrido Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Προσωπικά αφήνω το κινητό μου στο αθόρυβο (ούτε δόνηση) και λαμβάνω όλες τις ειδοποιήσεις (κλήσεις, μηνύματα, messenger, Viber) στο galaxy watch.
txcellas Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Galaxy watch εχω και προτείνω. Με γυμναστική και πλήρη χρήση του μου βγάζει 3,5 μερες. Χωρις γυμναστική και 4,5 μερες.
asemnos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 Εψαχνα smartwatch για καιρο, διαβαζοντας κριτικες κλπ και βλέποντας ο,τι βιντεο υπαρχει. Κατεληξα στο Samsung Galaxy Active 2. Σε συνδυασμο με το S10+ που εχω, εκμεταλλεύομαι το ρολοι στο 100% και εχω παθει πλακα από τις δυνατότητες του. Παλι καλα που προτιμησα αυτό αντι του Huawei Watch GT 2.
christos4 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 Στις 30/12/2019 στις 3:40 ΜΜ, asemnos είπε Εψαχνα smartwatch για καιρο, διαβαζοντας κριτικες κλπ και βλέποντας ο,τι βιντεο υπαρχει. Κατεληξα στο Samsung Galaxy Active 2. Σε συνδυασμο με το S10+ που εχω, εκμεταλλεύομαι το ρολοι στο 100% και εχω παθει πλακα από τις δυνατότητες του. Παλι καλα που προτιμησα αυτό αντι του Huawei Watch GT 2. Ποια έκδοση πήρες; πως τα πάει από μπαταρία; σκέφτομαι να πάρω το 44 mm αλλά αργεί να πέσει η τιμή του και το 40 mm είναι αρκετά πιο φτηνό και με προβληματίζει αν αξίζει να πάρω το 40 mm ή να περιμένω να πέσει η τιμή του 44 mm.. Στο χέρι μου κάθονται καλά και τα δυο, αλλά σκέφτομαι ότι ίσως το 40αρι να μην είναι πολύ βολικό λόγω μικρότερης οθόνης.. Αλλά αυτό χωρίς κάποιες μέρες δοκιμής δεν μπορείς να το ξέρεις..
asemnos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 Πηρα το 44αρι, αφενος ταιριαζει καλυτερα στο χερι μου και αφετερου οταν μιλαμε για τοσο μικρες οθονες, bigger is better. Εχω και χοντροδαχτυλα, εχουν και διαφορα στην μπαταρια αν δεν κανω λαθος, οποτε ειναι μονοδρομος. Απο μπαταρια εχω να πω τα εξης: με λιγη χρηση αλλα συνεχομενη παρακαλουθηση παλμων (ανα 1'), τουλαχιστον 16 ωρες την ημερα συγχρονισμενο με το κινητο για ειδοποιησεις, σβηστη ομως την οθονη του (την αναβω οταν το θελω εγω) και με λιγα λεπτα ομιλιας την ημερα, μου βγαζει χοντρικα 4 μερες. Με παραπανω χρηση και 1-2 προπονησεις βγαζει γυρω στις 3 μερες. Με μπολικη χρηση και gps και προπονησεις κλπ βγαζει κατω απο 2 μερες. Γενικα τηρουμενων των αναλογιων ειναι οκ η μπαταρια, αν εβγαζε ενα 2ημερο παραπανω γενικα θα μιλαγαμε για το απολυτο smartwatch. Αλλα και παλι, ειναι πραγματικα φοβερο με ατελειωτες δυνατοτητες.
markoliaz Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 επειδη ειμαι νεος στο ειδος...υπαρχει smartwatch που να ειναι σαν κινητο..δηλαδη να βαζω καρτα μεσα και να ειναι αυτονομο, χωρις να εχω μαζι και smartphone..?standalone δηλαδη!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα