doctorScien Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Παιδιά θέλω την βοήθεια σας... Το έβαλα εδώ γιατι δεν ήξερα που αλλού να το βάλω...... Ζητάω από οποιον μπορεί να εξυπηρετήσει με το αζημίωτο βέβαια απόδειξη αγοράς/τιμολόγιο για 5960x (3ετής εγγύηση) που να λήγει ΔΕΚ 2019 (ΑΓΟΡΆ ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΚ 2016 Ή ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ 2017 ΚΤΛ) .. Μού κάηκε ένας 5960x χωρις overclock.. μαλλιστα.. στα καλά καθούμενα του οποίου η εγγύηση μέσω INTEL φαίνεται ληγμένη ...αλλά λόγω του ότι ήταν ακριβός επεξεργαστής προτίθενται να προχωρήσουν σε RMA εφόσον παρουσιάσω κάποιο παραστατικό με εγγύηση μέχρι ΔΕΚ 2019 (ημ αγοράς δεκ 2016 και μετά...) ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΝ ΕΧΕΙ SN/ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΑΓΟΡΑΣΤΗ ΕΠΑΝΩ..... οπότε αν κάποιος θέλει να βοηθήσει μπορεί εκ του ασφαλούς...... Ευχαριστώ 1
ilos Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 3 ώρες πριν, doctorScien είπε Παιδιά θέλω την βοήθεια σας... Το έβαλα εδώ γιατι δεν ήξερα που αλλού να το βάλω...... Ζητάω από οποιον μπορεί να εξυπηρετήσει με το αζημίωτο βέβαια απόδειξη αγοράς/τιμολόγιο για 5960x (3ετής εγγύηση) που να λήγει ΔΕΚ 2019 (ΑΓΟΡΆ ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΚ 2016 Ή ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ 2017 ΚΤΛ) .. Μού κάηκε ένας 5960x χωρις overclock.. μαλλιστα.. στα καλά καθούμενα του οποίου η εγγύηση μέσω INTEL φαίνεται ληγμένη ...αλλά λόγω του ότι ήταν ακριβός επεξεργαστής προτίθενται να προχωρήσουν σε RMA εφόσον παρουσιάσω κάποιο παραστατικό με εγγύηση μέχρι ΔΕΚ 2019 (ημ αγοράς δεκ 2016 και μετά...) ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΝ ΕΧΕΙ SN/ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΑΓΟΡΑΣΤΗ ΕΠΑΝΩ..... οπότε αν κάποιος θέλει να βοηθήσει μπορεί εκ του ασφαλούς...... Ευχαριστώ Αντιλαμβάνεσαι πιστεύω ότι κάθε sku έχει μοναδικό part number και δίνεται διασταύρωση για rma? Αν έχεις χάσει την απόδειξη, επικοινώνησε με το κατάστημα που τον αγόρασες μπορούν και πάλι να σε βοηθήσουν.
doctorScien Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Ειναι προφανές ότι αποδειξη έχω και έχει λήξει πριν 3 μηνες η εγγύηση.... όπως δυστυχώς και σε άλλους 3 που είχα πάρει ταυτόχρονα... για αυτο και δεν μπορω να χρησιμοποιήσω άλλη απόδειξη... Αυτό εν μέρει το κατάλαβαν και απο Intel (το έγραψα έμμεσα ότι η εγγύηση με βάση το site για warranty check εχει λήξη) και επειδή είμαι πολύ κοντά στην λήξη της εγγύησης ... εμμέσως και αυτοί μου πρότειναν αυτό που ζητάω..... μια απλή απόδειξη αγοράς 5960χ απο δεκ 2016 και μετά
DiaperCh@nger101 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Βάλε αγγελία ζήτησης 5960Χ εντός εγγύησης. Εκεί θα συνεννοηθείς είτε για το παραστατικό, είτε αγοράζεις και τον cpu και τον πουλάς μετά (τον λειτουργικό) Επίσης τσέκαρε κι από ebay αν κάποιος από τους πωλητές έχει παραστατικό αγοράς μήπως σου στείλει κόπια. Φαντάζομαι αφού όπως λες δεν θα διασταυρώσουν το s/n δεν σε νοιάζει και η χώρα έκδοσης του παραστατικού. Τέλος προσπάθησε να επικοινωνήσεις με το κατάστημα αγοράς μπας και σου κάνουν επανεκτύπωση του παραστατικού που είναι και η ευκολότερη λύση. 1
doctorScien Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 30 λεπτά πριν, DiaperCh@nger101 είπε Βάλε αγγελία ζήτησης 5960Χ εντός εγγύησης. Εκεί θα συνεννοηθείς είτε για το παραστατικό, είτε αγοράζεις και τον cpu και τον πουλάς μετά (τον λειτουργικό) ΘΑΤΟ ΚΑΝΩ ..ΑΝ ΚΑΙ ΛΙΓΟΙ ΠΟΥΛΙΟΥΝΤΑΙ.... ΕΝΑΣ ΧΡΗΣΤΗΣ ΜΑΛΛΙΣΤΑ ΠΟΥΛΗΣΕ ΕΝΑΝ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ..ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΗΡΑ ΕΓΩ (ΤΟΥ ΕΙΧΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΕΛΑΦΡΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΙΜΗ-ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΕΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΤΟΤΕ..) ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΜΕ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ.. ΕΠ ΑΜΟΙΒΗ ΜΑΛΛΙΣΤΑ.... Επίσης τσέκαρε κι από ebay αν κάποιος από τους πωλητές έχει παραστατικό αγοράς μήπως σου στείλει κόπια. ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΛΛΑ ΧΛΩΜΟ ΤΟ Β΄ΛΕΠΩ.. ΕΔΩ ΔΕΝ ΜΕ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΑΝ ΑΠΟ Α ΕΛΛΑΔΑ... Φαντάζομαι αφού όπως λες δεν θα διασταυρώσουν το s/n δεν σε νοιάζει και η χώρα έκδοσης του παραστατικού. ΟΧΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Τέλος προσπάθησε να επικοινωνήσεις με το κατάστημα αγοράς μπας και σου κάνουν επανεκτύπωση του παραστατικού που είναι και η ευκολότερη λύση. ΤΟ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟ ΕΧΩ.... ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ..ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ? ΔΕΝ ΜΟΥ ΠΑΕΙ.. ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΒΡΩ ΕΝΑ ORIGINAL (ΣΩΣΤΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ...) ΚΑΙ ΝΑ ΣΒΗΣΩ ΟΝΟΜΑ ΑΓΟΡΑΣΤΗ ΚΑΙ SN...
Sheogorath Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 5 ώρες πριν, doctorScien είπε 6 ώρες πριν, DiaperCh@nger101 είπε Βάλε αγγελία ζήτησης 5960Χ εντός εγγύησης. Εκεί θα συνεννοηθείς είτε για το παραστατικό, είτε αγοράζεις και τον cpu και τον πουλάς μετά (τον λειτουργικό) ΘΑΤΟ ΚΑΝΩ ..ΑΝ ΚΑΙ ΛΙΓΟΙ ΠΟΥΛΙΟΥΝΤΑΙ.... ΕΝΑΣ ΧΡΗΣΤΗΣ ΜΑΛΛΙΣΤΑ ΠΟΥΛΗΣΕ ΕΝΑΝ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ..ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΗΡΑ ΕΓΩ (ΤΟΥ ΕΙΧΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΕΛΑΦΡΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΙΜΗ-ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΕΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΤΟΤΕ..) ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΜΕ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ.. ΕΠ ΑΜΟΙΒΗ ΜΑΛΛΙΣΤΑ.... Επίσης τσέκαρε κι από ebay αν κάποιος από τους πωλητές έχει παραστατικό αγοράς μήπως σου στείλει κόπια. ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΛΛΑ ΧΛΩΜΟ ΤΟ Β΄ΛΕΠΩ.. ΕΔΩ ΔΕΝ ΜΕ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΑΝ ΑΠΟ Α ΕΛΛΑΔΑ... Φαντάζομαι αφού όπως λες δεν θα διασταυρώσουν το s/n δεν σε νοιάζει και η χώρα έκδοσης του παραστατικού. ΟΧΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Τέλος προσπάθησε να επικοινωνήσεις με το κατάστημα αγοράς μπας και σου κάνουν επανεκτύπωση του παραστατικού που είναι και η ευκολότερη λύση. ΤΟ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟ ΕΧΩ.... ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ..ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ? ΔΕΝ ΜΟΥ ΠΑΕΙ.. ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΒΡΩ ΕΝΑ ORIGINAL (ΣΩΣΤΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ...) ΚΑΙ ΝΑ ΣΒΗΣΩ ΟΝΟΜΑ ΑΓΟΡΑΣΤΗ ΚΑΙ SN... Αν αποφασίσεις/ δεις δεν γίνεται, στείλε ένα πμ να στο φτιάξω εγώ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα