DanielRGr Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 3 ώρες πριν, vmaria είπε Ο αποστολέας όμως που διαμεσολαβεί για μου έρθει το μήνυμα,ο οποίος δεν είναι το Instagram , υπάρχει περίπτωση να έχει πρόσβαση στα δεδομένα μου; Δεν μπορω να καταλαβω τον λογο για τον οποιο φρικαρεις. Οχι, με ενα απλο μηνυμα με κωδικο του Instagram δεν μπορει να κανει τιποτα. Οταν λεμε αποστολεας, δεν βρισκεται ενας μπαμπης πισω απο κινητο να στελνει reset passwords του instagram. Υπαρχει υπηρεσια προωθησης SMS διαδικτυακα που καλει τo SMS service με το περιεχομενο και υστερα το κινητο σου στελνει στον εαυτο του μηνυμα με το περιεχομενο αυτο. Το Instagram εχει πολλους τροπους αποστολης SMS, κυριως γιατι παιζουν λειτουργικα κοστοι/διαθεσιμοτητα ιντερνετ του χρηστη/ κτλπ. Με λιγα λογια, δεν θα παθεις τιποτα. Σε random links να μην πατας που υποσχονται χρυσαφι και βασιλικες θεσεις στην νιγηρια ή οτιδηποτε αλλο που μπορει να ακουστει κουλο.
darkmatinee Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 3 ώρες πριν, vmaria είπε Ο αποστολέας όμως που διαμεσολαβεί για μου έρθει το μήνυμα,ο οποίος δεν είναι το Instagram , υπάρχει περίπτωση να έχει πρόσβαση στα δεδομένα μου; Όχι. Ο SMS provider (που έχει αναλάβει την αποστολή του μοναδικού κωδικού) είναι εταιρεία όπως αυτή: https://www.twilio.com/.Ο αποστολέας είναι τυχαίος αριθμός που βάζει o SMS provider. 1 1
mechpanos Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Το ενδεχόμενο το ίδιο το Instagram να έχει κάνει σύμβαση και να έχει τον συγκεκριμένο αριθμό, μέσω του οποίου σου στέλνει το SMS, δεν σου πέρασε καν από το μυαλό;;;!!! Και ναι, έχει πρόσβαση στα δεδομένα σου...ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ INSTAGRAM!!!
Xristaras12 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 έτσι στέλνει και κωδικό επαλήθευσης (2 step verification) το Google, πρόσφατα χρειάστηκε γιατί έκανα εκκαθάριση τον browser απο cookies κλπ και μου έστειλε απο αριθμό που ξεκινάει απο 698 κλπ. Δεν είναι κάτι το ανησυχητικό, για σκέψου να σου έστελνε δηλαδή με κανένα πρόθεμα αφρικής να δούμε τι θα γινόταν. Πιθανότατα αυτό γίνεται για λόγους οικονομίας στο sms, άλλο να σου στείλει απο UK άλλο απο Ελλάδα. 1
poulinos Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 On 17/12/2019 at 08:50, vmaria said: Ο αποστολέας όμως που διαμεσολαβεί για μου έρθει το μήνυμα,ο οποίος δεν είναι το Instagram , υπάρχει περίπτωση να έχει πρόσβαση στα δεδομένα μου; δηλαδη οταν στελνεις email επρεπε να το διαβαζουν ολοι οι ενδιαμεσοι που περναει οταν στελνεις viber πρεπει να διαβαζουν ολοι το μυνημα σου αφου περναει απο τους servers της viber κτλ .επισης με βαση αυτο που λες αφου ολα τα δεδομενα σου περνανε απο τον παροχο κινητης τηλεφωνιας ή παροχου ιντερνετ θα πρεπε να εχουν τα παντα για σενα.πολυ φρικαρεις για το τιποτα. επισης στο email ναι μπορω να στειλω email και να φαινεται το ονομα σου με το δικο σου email.δεν σημαινει ομως οτι μπορω να δω τα email sou 1
Veronika24 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 Καλησπέρα, και εμένα μου έρχονται ακυρα verification codes από άγνωστα νούμερα χωρίς να έχω προσπαθήσει να ανακτήσω κανενα λογαριασμό. Έτσι όπως κοιμόμουν μου ήρθε ειδοποίηση ότι ο κωδικός μου επιβεβαίωσης είναι ο τάδε. Δεν μου έλεγε συγκεκριμένα για εφαρμογή. Είναι λιγο ανησυχητικό αν ξέρει κανεις να μου πει τι μπορώ να κάνω.
kostasbm Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 6 ώρες πριν, Veronika24 είπε Καλησπέρα, και εμένα μου έρχονται ακυρα verification codes από άγνωστα νούμερα χωρίς να έχω προσπαθήσει να ανακτήσω κανενα λογαριασμό. Έτσι όπως κοιμόμουν μου ήρθε ειδοποίηση ότι ο κωδικός μου επιβεβαίωσης είναι ο τάδε. Δεν μου έλεγε συγκεκριμένα για εφαρμογή. Είναι λιγο ανησυχητικό αν ξέρει κανεις να μου πει τι μπορώ να κάνω. delete και ησυχασες......
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 19 ώρες πριν, Veronika24 είπε Καλησπέρα, και εμένα μου έρχονται ακυρα verification codes από άγνωστα νούμερα χωρίς να έχω προσπαθήσει να ανακτήσω κανενα λογαριασμό. Έτσι όπως κοιμόμουν μου ήρθε ειδοποίηση ότι ο κωδικός μου επιβεβαίωσης είναι ο τάδε. Δεν μου έλεγε συγκεκριμένα για εφαρμογή. Είναι λιγο ανησυχητικό αν ξέρει κανεις να μου πει τι μπορώ να κάνω. Κάτι παρόμοιο γίνεται τακτικά και σε εμένα σε έναν συγκεκριμένο πάροχο.. Άραγε είναι κάποιου είδους bug του παρόχου ή προσπαθεί όντως κάποιος να μπεί και απλά καταλήγει να μου αλλάζει τον κωδικό με κάποιον προσωρινό --> αλλά επειδή έχω παντού 2 παράγοντες τα βρίσκει σκούρα και το παρατάει ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα