VonLoutsos Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Just now, vmaria said: Ναι το θέμα είναι ότι δε μου στέλνει κάποιος μήνυμα προσωπικό ούτε διαφημιστικό. Είναι μήνυμα ανάκτησης κωδικού μου σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.και μέχρι τώρα μου ερχόταν μήνυμα απ' αυτό και όχι από αριθμό Ελλάδας Απάντησέ του τότε "Τίνος είσαι εσύ μάνα μου;" Να μάθουμε ποιος είναι.
Spiros787 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 4 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε Κοπελια και το κινητο σου γραψε και θα σε καλέσουμε απο +30 https://badoo.com/el/ Καλή επιτυχία 1
ice25 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Δεν είναι τίποτα.. εμένα με καλούν οι μηχανικοί ξένης εταιρίας απο την Πορτογαλία με τέτοιους εικονικούς αριθμούς για να μην χρεώνονται. 1
vmaria Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, ice25 είπε Δεν είναι τίποτα.. εμένα με καλούν οι μηχανικοί ξένης εταιρίας απο την Πορτογαλία με τέτοιους εικονικούς αριθμούς για να μην χρεώνονται. Με αριθμούς πχ σαν τον δικό σ και τον δικό μου;
ice25 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 ναι . μιλάμε με τις ώρες κάποια στιγμή θα τους ρωτήσω πως το κάνουν. κάποια υπηρεσία είναι.. αρχικά μιλούσαμε με skype αλλά εκεί στην μέση του πουθενά που ήταν το εργο μόνο gsm έπιανε οποτε με καλούσαν απο τέτοια νούμερα
NikosKallithea Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, vmaria είπε Δεν είναι;σκέψου να θες να ανακτήσεις τον κωδικό σου και να σου έρθει μήνυμα επιβεβαίωσης από τον αριθμό μου.χαχα τραγικό. Ετσι για να μην εχεις απορίες τετοιου είδους Eνας παροχος τηλεφωνίας μπορει να ορισει σαν νουμερο αποστολής οποιο νούμερο γουστάρει ακομα και το δικο σου, αρκει να το θέλει 1
vmaria Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 4 λεπτά πριν, ice25 είπε ναι . μιλάμε με τις ώρες κάποια στιγμή θα τους ρωτήσω πως το κάνουν. κάποια υπηρεσία είναι.. αρχικά μιλούσαμε με skype αλλά εκεί στην μέση του πουθενά που ήταν το εργο μόνο gsm έπιανε οποτε με καλούσαν απο τέτοια νούμερα Σόρρυ για τις απανωτές ερωτήσεις αλλά νιώθω πως με βοηθάς. Δηλαδή κάποιος μπορεί να πάρει πχ τον δικό μου αριθμό και να τον κάνει εικονικό και να πάρει τηλ κάποιον αλλον απ' τον αριθμό μου χωρίς να μεσολαβώ εγώ κάπου; 1
ice25 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 ελεύθερα νούμερα τα οποία είναι και συγκεκριμένα εμένα με έπαιρναν με +30967.... ενώ έχω νούμερο vodafone αλλα αν καλέσεις τα νούμερα δεν βγαίνει κανένας
vmaria Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 3 λεπτά πριν, ice25 είπε ελεύθερα νούμερα τα οποία είναι και συγκεκριμένα εμένα με έπαιρναν με +30967.... ενώ έχω νούμερο vodafone αλλα αν καλέσεις τα νούμερα δεν βγαίνει κανένας Όταν καλώ πίσω δε καλεί αλλά όταν τα γράφω στο google ανήκουν σε κάποιο όνομα όμως...
DanielRGr Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Τουλαχιστον τωρα τελειωνει το mr robot και θα τα ξεχασεις αυτα που ειδες
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Ο χακερ σου σε εχει χακεψει θα ξεχαστηκε. Ελπιζω να διαβαζει ινσομνια και να το διορθωσει. Κατι τετοιες βλακιες μη σας χακεψουν το ινστα τα ψαχνετε σαν την Νικολουλη. Αν οντως φοβοσουν δεν επρεπε να βαλεις τον κωδικο, αν δεν εισαι τρολλ βεβαια. Σε αλλα νεα της ημερας υπαρχει πολυ μεγαλη πιθανότητα οταν σε καλουν απο εξωτερικο να βγει ελληνικό νούμερο επειδη ο παροχος απετυχε μάλλον να προωθησει το νουμερο που ξεκινησε την κλήση. Εκει κιολας αν καλεσεις πισω σχετικά σύντομα θα χτυπησει σε αυτόν που σε καλεσε.
stef157 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 9 ώρες πριν, Spiros787 είπε https://badoo.com/el/ Καλή επιτυχία Κλαίω!!!! 😂😂 Φαντάζεσαι να χρειαστεί και εκεί reset το password; Ω ρε μάνα μου τι έχει να γίνει!
darkmatinee Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 10 ώρες πριν, vmaria είπε Καλησπέρα σας. Είμαι πελάτης της x κινητής και συμβαίνει κάτι πολύ περίεργο. Στην προσπάθεια να ανακτήσω τον κωδικό μου από το Instagram μου έρχεται μήνυμα επιβεβαίωσης στον αριθμό μου (όπως έχω συγκαταθέσει για να μου έρχεται),κωδικός επιβεβαίωσης από άγνωστο για εμένα αριθμό και όχι απ' το instagram. Έκανα 3-4 φορές ανάκτηση κωδικού γιατί τρομοκρατήθηκα και μου έστελνε μήνυμα επιβεβαίωσης από διαφορετικούς αριθμούς που ξεκινάνε από +3069... Ψάχνω τους αριθμους στο google και μου βγάζει κάτι ονόματα ξένα. Κάνω κλήση για να δω ποιος είναι και πριν καλέσει μετατρέπει τον αριθμό που καλώ σε έναν άλλον που δε μπορείς να κάνεις κλήση και που δε ξεκινάει από +3069.... Έχω τρομοκρατηθεί με το γεγονός και δε ξέρω πως να προχωρήσω. Έστειλα μήνυμα στον πάροχο του κινητου μου και μου είπε να στείλω στο instagram μήνυμα και δεν είναι δική τους ευθύνη. Θα χαρώ πολύ αν κάποιος γνωρίζει κάτι ή είχε παρόμοιο πρόβλημα να το αναρτήσει στα σχόλια. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Μαρία. Δεν είναι τπτ που πρέπει να σε αγχώνει. Απλώς το μήνυμα με αυτό τον αποστολέα κοστίζει λιγότερο για αυτόν που έχει αναλάβει να στέλνει τα μηνύματα του Instagram
vmaria Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 17 λεπτά πριν, darkmatinee είπε Δεν είναι τπτ που πρέπει να σε αγχώνει. Απλώς το μήνυμα με αυτό τον αποστολέα κοστίζει λιγότερο για αυτόν που έχει αναλάβει να στέλνει τα μηνύματα του Instagram Ο αποστολέας όμως που διαμεσολαβεί για μου έρθει το μήνυμα,ο οποίος δεν είναι το Instagram , υπάρχει περίπτωση να έχει πρόσβαση στα δεδομένα μου;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα