vmaria Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σας. Είμαι πελάτης της x κινητής και συμβαίνει κάτι πολύ περίεργο. Στην προσπάθεια να ανακτήσω τον κωδικό μου από το Instagram μου έρχεται μήνυμα επιβεβαίωσης στον αριθμό μου (όπως έχω συγκαταθέσει για να μου έρχεται),κωδικός επιβεβαίωσης από άγνωστο για εμένα αριθμό και όχι απ' το instagram. Έκανα 3-4 φορές ανάκτηση κωδικού γιατί τρομοκρατήθηκα και μου έστελνε μήνυμα επιβεβαίωσης από διαφορετικούς αριθμούς που ξεκινάνε από +3069... Ψάχνω τους αριθμους στο google και μου βγάζει κάτι ονόματα ξένα. Κάνω κλήση για να δω ποιος είναι και πριν καλέσει μετατρέπει τον αριθμό που καλώ σε έναν άλλον που δε μπορείς να κάνεις κλήση και που δε ξεκινάει από +3069.... Έχω τρομοκρατηθεί με το γεγονός και δε ξέρω πως να προχωρήσω. Έστειλα μήνυμα στον πάροχο του κινητου μου και μου είπε να στείλω στο instagram μήνυμα και δεν είναι δική τους ευθύνη. Θα χαρώ πολύ αν κάποιος γνωρίζει κάτι ή είχε παρόμοιο πρόβλημα να το αναρτήσει στα σχόλια. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Μαρία. Επεξ/σία 16 Δεκεμβρίου 2019 από vmaria 1
Ukforthemoment Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Γιατί δεν βάζεις τον κωδικό που σου στέλνει να ξεμπερδευεις; 2
vmaria Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Τον έβαλα.Ολα οκ με τον λογαριασμό μου,αλλα το ότι μου έρχεται ο κωδικός από νούμερο όπως το δικό μου είναι ανησυχητικό. 1
Ukforthemoment Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, vmaria είπε Τον έβαλα.Ολα οκ με τον λογαριασμό μου,αλλα το ότι μου έρχεται ο κωδικός από νούμερο όπως το δικό μου είναι ανησυχητικό. Καθόλου ανησυχητικό δεν είναι.Τι σε ανησυχεί δηλαδή;Τι θα πάθεις;
vmaria Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Καθόλου ανησυχητικό δεν είναι.Τι σε ανησυχεί δηλαδή;Τι θα πάθεις; Δεν είναι;σκέψου να θες να ανακτήσεις τον κωδικό σου και να σου έρθει μήνυμα επιβεβαίωσης από τον αριθμό μου.χαχα τραγικό. 1
Ukforthemoment Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, vmaria είπε Δεν είναι;σκέψου να θες να ανακτήσεις τον κωδικό σου και να σου έρθει μήνυμα επιβεβαίωσης από τον αριθμό μου.χαχα τραγικό. Δεν είναι πραγματικοί αριθμοι,αν ήταν θα χτύπαγε όταν καλούσες. 1 1
vmaria Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 4 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Δεν είναι πραγματικοί αριθμοι,αν ήταν θα χτύπαγε όταν καλούσες. Γιατί ξεκινάνε τότε από 69? Στο παρελθόν έχω ξανακάνει ανάκτηση και δε μου έχει έρθει ποτέ κωδικός ανάκτησης από ανάλογο αριθμό. 1
Ukforthemoment Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 ΠΡαγματικά δεν κατανοώ το "κόλλημα" που έχεις φάει.Αμα ερχόταν με άλλο πρόθεμα τι θα άλλαζε;
VonLoutsos Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Μα το +30 είναι ο διεθνής κωδικός της Ελλάδας. Πολλές φορές αν σε πάρουν από άγνωστο κινητό θα βγάλει το +30
vmaria Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε ΠΡαγματικά δεν κατανοώ το "κόλλημα" που έχεις φάει.Αμα ερχόταν με άλλο πρόθεμα τι θα άλλαζε; Μου φαίνεται παράξενο. Τραβάει δεδομένα μου κάποιος;εχουν χακαρει την κοσμοτε και τραβάνε δεδομένα;δε ξέρω τι να φανταστώ.
Spiros787 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε ΠΡαγματικά δεν κατανοώ το "κόλλημα" που έχεις φάει.Αμα ερχόταν με άλλο πρόθεμα τι θα άλλαζε; Mαλλον εννοεί ότι δεν πρέπει γενικά να φαίνεται ο αριθμός. Έπρεπε να γράφει Instagram Facebook κλπ. 1
vmaria Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, VonLoutsos είπε Μα το +30 είναι ο διεθνής κωδικός της Ελλάδας. Πολλές φορές αν σε πάρουν από άγνωστο κινητό θα βγάλει το +30 Ναι το θέμα είναι ότι δε μου στέλνει κάποιος μήνυμα προσωπικό ούτε διαφημιστικό. Είναι μήνυμα ανάκτησης κωδικού μου σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.και μέχρι τώρα μου ερχόταν μήνυμα απ' αυτό και όχι από αριθμό Ελλάδας 1
Ukforthemoment Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, vmaria είπε Μου φαίνεται παράξενο. Τραβάει δεδομένα μου κάποιος;εχουν χακαρει την κοσμοτε και τραβάνε δεδομένα;δε ξέρω τι να φανταστώ. Ο ΕΤ που επιστρέφει στην Γη!!!
vmaria Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 7 λεπτά πριν, VonLoutsos είπε Μα το +30 είναι ο διεθνής κωδικός της Ελλάδας. Πολλές φορές αν σε πάρουν από άγνωστο κινητό θα βγάλει το +30
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα