alan2 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 58 λεπτά πριν, shodan είπε Περάστε μια βόλτα κάποια στιγμή από ένα πρακτορείο μεταφορών να δείτε πως φορτώνονται ή ξεφορτώνονται οι συσκευές και θα δείτε πως στην πραγματικότητα έχουν τεράστιες αντοχές. Ναι αν βρίσκονται μέσα σε σωστή συσκευασία.
μπιπ μπιπ Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 τελικά τον άνοιξα και ήταν τοποθετημένος κάθετα μέσα στο κουτί οπότε δε νομίζω να είχε θέμα (με το συρόμενο προς τα πάνω δηλαδή). Σωστά κατάλαβα;
Ukforthemoment Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 3 ώρες πριν, μπιπ μπιπ είπε τελικά τον άνοιξα και ήταν τοποθετημένος κάθετα μέσα στο κουτί οπότε δε νομίζω να είχε θέμα (με το συρόμενο προς τα πάνω δηλαδή). Σωστά κατάλαβα; Αν δεν χύθηκε κάτι ,όλα μια χαρά.
bilakos10_v2.0 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Να προσέξεις μόνο όταν το συνδέσεις μην βάλεις ανάποδα την πρίζα και αρχίσει να βγάζει αέρα αντί να ρουφάει! 😃 Επεξ/σία 17 Δεκεμβρίου 2019 από bilakos10_v2.0
spiros.evangelatos Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, alan2 είπε περα απο τη πλάκα έχω μία σόμπα που για να δουλέψει πρέπει να είναι σε συγκεκριμένη γωνία, αν γυρίσει σε λάθος πλευρά κάτι δεν κάνει επαφή και απλά δέν ανάβει. Αυτό συνήθως είναι λειτουργία ασφαλείας. Για να σβήνει μόνη της αν τουμπάρει, για να μην προκαλέσει φωτιά. Το έχουν πολλές θερμάστρες. Είναι ουσιαστικά ένα βαρύδι που εκτελεί χρέη διακόπτη. Όταν η κλίση γίνει μεγάλη, το βαρύδι σταματάει να έρχεται σε επαφή και κόβει το ρεύμα. Κάτι τέτοιο. Επεξ/σία 18 Δεκεμβρίου 2019 από spiros.evangelatos 1
Ukforthemoment Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 7 λεπτά πριν, spiros.evangelatos είπε Αυτό συνήθως είναι λειτουργία ασφαλείας. Για να σβήνει μόνη της αν τουμπάρει, για να μην προκαλέσει φωτιά. Το έχουν πολλές θερμάστρες. Είναι ουσιαστικά ένα βαρύδι που εκτελεί χρέη διακόπτη. Όταν η κλίση γίνει μεγάλη, το βαρύδι σταματάει να έρχεται σε επαφή και κόβει το ρεύμα. Κάτι τέτοιο. Ωστε αν πέσει κάτω να μην πάρεις φωτιά. Αλλο αυτό όμως και αλλο να φοβάσαι ότι θα παθει κάτι αν την γυρίσεις αναποδα όταν δεν λειτουργεί/την μεταφέρεις κλπ.
DrLo Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Εξαρτάται από τη συσκευή. Αν είναι κάτι που πρέπει να μείνει "όρθιο" λογικά το κουτί του θα έχει βέλος και την ένδειξη "this side up". Αν όχι θα είναι αδιάφορο. Σε πιο σημαντικές περιπτώσεις που είναι κρίσιμο να μην γυρίσει ανάποδα η ξεπεράσει μια συγκεκριμένη κλίση η συσκευασία καθόλη τη διάρκεια της μεταφοράς υπάρχουν ειδικές "ειτικετες" δείκτες που θα το "καταγράψουν" ... Αλλά αυυτες παραειναι εξεζητημένες περιπτώσεις. https://m.alibaba.com/showroom/tilt-indicators.html Επεξ/σία 18 Δεκεμβρίου 2019 από DrLo 1
μπιπ μπιπ Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 Δεύτερο σοκ. Ανοίγω το ολοκαίνουριο πλυντήριο πιάτων που αγόρασα και βλέπω αυτήν την κατάσταση . Που σκατά βρέθηκαν τα νερά εκεί μέσα;; Τους παίρνω τηλέφωνο και είναι κλειστά σήμερα
Ukforthemoment Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 Το δοκιμάζουν πριν το κλείσουν,το έχω δει και σε ρούχων.
bill999r Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, μπιπ μπιπ είπε Δεύτερο σοκ. Ανοίγω το ολοκαίνουριο πλυντήριο πιάτων που αγόρασα και βλέπω αυτήν την κατάσταση . Που σκατά βρέθηκαν τα νερά εκεί μέσα;; Τους παίρνω τηλέφωνο και είναι κλειστά σήμερα Έτσι είναι σε όλα τα καινούρια. Δεν ξερω αν είναι λόγω δοκιμής ή υγρασίας αλλά πάντα τα πλυντήρια πιάτων έτσι έρχονται. 1
μπιπ μπιπ Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Σίγουρα το άνοιξαν γιατί είχε μέσα δώρο ταμπλέτες . Γενικά τα δοκιμαζουν; Τους φούρνους τις εστίες; Όλα; Επίσης η καινούρια επαγωγική εστία που έβαλα ειχε 2 γρατσουνιές. Και δε μπορω να καταλάβω αν έτσι ήταν η τις έκανε ο κουζινας που την τοποθέτησε. Την έβγαλε από το κουτί και την τοποθέτησε, ήμουν μπροστά. Δε μπορώ να καταλάβω πως μπορεί να το έκανε αυτός. Αλλά από την αλλη να πουλαει η bosch γρατζουνισμενες εστίες;
mcstefan7 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, μπιπ μπιπ είπε Σίγουρα το άνοιξαν γιατί είχε μέσα δώρο ταμπλέτες . Γενικά τα δοκιμαζουν; Τους φούρνους τις εστίες; Όλα; Επίσης η καινούρια επαγωγική εστία που έβαλα ειχε 2 γρατσουνιές. Και δε μπορω να καταλάβω αν έτσι ήταν η τις έκανε ο κουζινας που την τοποθέτησε. Την έβγαλε από το κουτί και την τοποθέτησε, ήμουν μπροστά. Δε μπορώ να καταλάβω πως μπορεί να το έκανε αυτός. Αλλά από την αλλη να πουλαει η bosch γρατζουνισμενες εστίες; Το πιο πιθανό είναι να έχουν γίνει απο το εργοστάσιο σε κάποιο στάδιο παραγωγής - συσκευασίας.
μπιπ μπιπ Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Στις 19/12/2019 στις 7:14 ΠΜ, mcstefan7 είπε Το πιο πιθανό είναι να έχουν γίνει απο το εργοστάσιο σε κάποιο στάδιο παραγωγής - συσκευασίας. Σοβαρά γίνονται αυτά τα πράγματα; Και εγώ η ηλίθια δεν το άνοιγα μην παθει κάτι. Τώρα άντε να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας
Βασίλης_29 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Χειρότερο πακέτο από αυτό που είχε φάει ένας ξάδερφος πριν 2 έτη δεν παίζει να έχει φάει κάνεις. Είχε αγοράσει οικοσκευες για σπίτι που ανακαινιζε, οι οικοσκευες έμειναν μέσα κανένα 20ημερο μέχρι να τελειώσουν οι εργασίες και να τις ανοιξουνε μετά. Ανοίγει ένα πλυντήριο ρούχων και μιλάμε ήτανε όλο σπασμένο εξωτερικά σε αρκετά σημεία του και είχανε βουλιάξει οι λαμαρίνες. Αυτό το πράγμα ακόμα και να θες να το κάνεις επίτηδες σε πελάτη δεν γινεται να το καταφέρεις. Πήρε τηλέφωνο το μαγαζί και άρχισαν τα μα μου πέρασε η προθεσμία και μπλα μπλα, αλλά τελικά τους έπεισε και του το άλλαξαν γιατι ήταν προφανές ότι αυτό δεν έχει λόγο να το κάνει ο αγοραστής. Λογικά κάτι παίχτηκε κατά την μεταφορά της συσκευής, είτε την έριξαν από πολύ μεγάλο ύψος είτε φόρτωσαν επάνω της πολλά φορτία και την συνεθλιψαν λόγω βάρους.
gokuthelegend Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Στις 17/12/2019 στις 1:00 ΜΜ, alan2 είπε περα απο τη πλάκα έχω μία σόμπα που για να δουλέψει πρέπει να είναι σε συγκεκριμένη γωνία, αν γυρίσει σε λάθος πλευρά κάτι δεν κάνει επαφή και απλά δέν ανάβει. Αυτό νομίζω ότι είναι για λόγους ασφαλείας, αν για παράδειγμα τουμπάρει προς τα κάτω για να μην πάρει φωτιά κάνα χαλί. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα