μπιπ μπιπ Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Συγνώμη για το χαζό θέμα αλλά μου παρέδωσε σήμερα το κούριερ έναν απορροφητήρα και το μου το έδωσαν ανάποδα. Το πήρα κι εγώ όπως μου το έδωσαν το έβαλα στο αυτοκίνητο και πήγα σπίτι. Υπάρχει περιπτωση να χαλάσει επειδή ήταν ανάποδα τόσες ώρες; Έχει φελιζολ που το συγκρατούσε αλλά και πάλι κάνει να μένει ανάποδα;
Ukforthemoment Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Ειλικρινά ............ τι να πάθει;Τι να χαλάσει;Το μοτέρ ;Τα λαμπάκια ;Απορροφητήρας είναι!!!!!!
Βασίλης_29 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Η ερώτηση δεν είναι καθόλου χαζή. Σε μια συσκευή που είναι καλά συσκευασμένη δεν αντιμετωπίζεις κανένα θέμα στις περισσότερες. Όμως σε ορισμένες πχ σε κλιματιστικά, δεν κάνει να τουμπαρεις την εξωτερικη μονάδα ανάποδα ούτε πλάγια! Ο λόγος είναι ότι μπορεί να φύγει το λάδι του συμπιεστή. Αλλά πιστεύω ότι παίζει να αντιμετωπίσουν θέματα και άλλες οικοσκευες μεγάλου μεγέθους. 1
Ukforthemoment Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Kαι σε ψυγείο.Αλλά δεν είναι θέμα μεγέθους αλλά ότι έχουν κύκλωμα με υγρά για την λειτουργία τους. Εδω όμως λέμε για απορροφητήρα. 1
bilya Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) ολες οι συσκευές που πρέπει να ειναι "όρθιες" πχ ψυγεία στο κουτι εχουν δυο βελακια που δειχνει που ειναι το πανω μερος Επεξ/σία 16 Δεκεμβρίου 2019 από bilya
dollyyy19 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Ωϊ μαναμ......μπορει να πνιγει απο την γαστροϊσοφαγικη παλινδρομηση.....
czarjuly Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Δεν παθαινει τιποτα φιλε ο απορροφητηρας μην φοβασαι
ptwma Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ωωωω ρε φίλε , το παρέλαβες κανονικά; Δεν έπρεπε, έπρεπε να του το γυρίσεις πίσω. Τώρα δε μπορείς να αποδείξεις τίποτα δυστυχώς. Το είχα πάθει και εγώ και αντί να ρουφάει τον αέρα, τον φυσούσε πάλι μέσα. Κρίμα. Επεξ/σία 17 Δεκεμβρίου 2019 από ptwma 1 1
alan2 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 περα απο τη πλάκα έχω μία σόμπα που για να δουλέψει πρέπει να είναι σε συγκεκριμένη γωνία, αν γυρίσει σε λάθος πλευρά κάτι δεν κάνει επαφή και απλά δέν ανάβει.
gmts Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 'Εχω την αμυδρή εντύπωση ότι ειναι "φίλη" και όχι "φίλος". Εκτός αν κάνω λάθος.
ptwma Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 29 λεπτά πριν, gmts είπε 'Εχω την αμυδρή εντύπωση ότι ειναι "φίλη" και όχι "φίλος". Εκτός αν κάνω λάθος. Αυτό είναι τέρμα σεξιστικό.
haris_216 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Σκέψου ότι οι μισές συσκευές της υφηλίου είναι "ανάποδα" (αφού είναι στο κάτω ημισφαίριο ) και λειτουργούν χωρίς πρόβλημα Πέρα όμως από την πλακίτσα που κάναμε όλοι, δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Η συσκευασία είναι τέτοια ώστε να προλάβει τα ανάποδα, τα τυχαία πεσίματα ή ακόμα και πλακίτσες ή "αθλοπαιδιές" (του στυλ "πιάσεεε. πέταααα") ανάμεσα στους εργαζόμενους στις αποθήκες αντιπροσώπων, μεταφορέων, κλπ. Άρα είσαι οκ. Επεξ/σία 17 Δεκεμβρίου 2019 από haris_216 1
shodan Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Περάστε μια βόλτα κάποια στιγμή από ένα πρακτορείο μεταφορών να δείτε πως φορτώνονται ή ξεφορτώνονται οι συσκευές και θα δείτε πως στην πραγματικότητα έχουν τεράστιες αντοχές. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα