vaniasgr Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Καλησπέρα στην παρέα, είμαι και εγώ ένα από τα πολλά θύματα της συγκεκριμένης επιχείρησης...από ότι φαίνεται... Επιβεβαιώνεται και η παριμία: το έξυπνο πουλί.. από την μύτη πιάνεται..Υποτίθεται είμαι σχετικός με τον ευρύτερο χώρο..(Μηχανικός Πληροφορικής)... Υποτίθεται ότι ψάχτηκα πριν κάνω την αγορά "φάντασμα"... αλλά... πάρε να 'χεις! Και πάμε στο παρασύνθημα: έχει κανείς ευλογημένος αγοράσει ποτέ κάτι από την φανταστική (και κυριολεκτικά και μεταφορικά) επιχείρηση a-mobiles.gr? και να το έχει παραλάβει και στην ώρα του και να είναι το σωστό προϊόν???? (πολλά ζητάω,ε?!) Θερμή παράκληση: ας απαντήσουν ΜΟΝΟ οι ειλικρινείς αγοραστές.. και όχι συγγενείς του επιχειρηματία... γιατί από ότι φάνηκε στα σχόλια στο Skroutz... όλες οι κριτικές ήταν και αυτές ..."φανταστικές"... κρίμα.. γιατί αυτό γυρνάει boomerang ΣΕ ΟΛΟΥΣ μας... Για να δούμε πόσοι είστε τελικά οι τυχεροί αγοραστές?
meletis_m Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Τι αποτέλεσμα είχε καθυστέρηση στή παράδοση ή δεν σου έστειλαν το σωστο . Προσωπικά σε μαγαζί του skroutz που αγόρασα μια φορά πήγα ο ίδιος απο εκεί να δω το προιόν γιατι είχα αμφιβολίες μου
vaniasgr Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 τι εννοείς?!?!?! 8 λεπτά πριν, villasg είπε Από ότι κατάλαβα εσύ μου δείχνεις ότι έχει ανοιχτεί και άλλο thread για το συγκεκριμένο... Αλλά εγώ, όπως αναφερω και στον τίτλο του θέματος που άνοιξα, ρωτάω ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ: ΑΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ από το συγκεκριμένο μαγαζί και έμεινε ευχαριστημένος από την έν γένη στάση τους?!?!?! Νομίζω τώρα είμαι πιο σαφής.
villasg Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Εαν εκανες τον κοπο να διαβαζες θα εβλεπες οτι πολλοι παραγγειλανε και πληρωσανε αλλα δεν παρελαβαν ποτε
Προτεινόμενες αναρτήσεις