Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια σε 1 μηνα δινω το gmat ειμαι hardstucked στο 600-620 πιστευετε αξιζει ο κοπος και προφανως τα χρηματα για ιδιαιτερα σε gmat αυτον τον τελευταιο μηνα που μου μενει?? Γνωμες απο καποιους που καναν? τους βοηθησαν?

Δημοσ.

Εξαρτάται που στοχεύεις. Αν έχεις ασχοληθεί μόνος σου σοβαρα κι εχεις κολλήσει στο 600-620 μην περιμένεις τα ιδιαίτερα να σε πάνε 700. Μπορεί να σε ανεβάσουν λίγο αλλά μην περιμένεις θαύματα. Εκτός αν το 600-620 που εχεις βρεθεί δεν είναι πραγματικά hardstuck και είναι σκορ που έχεις από μέτρια προετοιμασία. Τότε ίσως η καθοδήγηση και το σπρώξιμο απο ιδιαίτερα να σε βοηθήσει πολύ

Δημοσ.

ενταξει εχω ασχοληθει... δεν μπορω να πω οτι δεν εχω απλα θεωρω οτι και 630 αν μπορεσω απο 620 ειναι καλυτερα... γενικα θελω ενα 650!! απλα οι τιμες που κυκλοφορουν εξω κατι 25/ωρα ειναι λιγο καπως!!

Δημοσ.

Αν γραψεις 620 και το μετανιωσεις που δεν εκανες ιδιαιτερα τοτε μαλλον πρεπει να κανεις ιδιαιτερα!

Δημοσ.

Θα στειλεις το σκορ απευθειας σε καποιο πανεπιστημιο; αν ναι, κανε ιδιαιτερα. Εινσι κριμα να παει χαμενος ο κοπος σου για 150 ευρω...προφανως στοχευεις σε καλη σχολη που θα σε συνοδευει για μια ζωη. Μη τσιγκουνευεσαι τοσα χρηματα

Εναλλακτικα, μηπως να εδινες αργοτερα και να πηγαινες σε φροντιστηριο για να εχεις περισσοετρο χρονο για προετοιμασια;

Εγω εκανα προετοιμασια κανα 3μηνο αν θυμαμαι καλα σε φροντιστηριο στους αμπελοκηπους, Αθημα στη λ. Κηφισσιας και με βοηθησε αρκετα. Δικαιολογουσε την φημη που ειχε. Αλλα εχουν περασει 14 χρονια απο τοτε

Παντως αν πιανεις 620 χωρις βοηθεια, λιγα ιδιαιτερα να κανεις μαθηματα θα σε απογειωσουν. Θα σου μαθουν κολπα και τεχνικες. Αρκει να ειναι βεβαια καλος ο tutor

Να ανεβεις απο 620 σε 650 που θελεις ειναι πιο δυσκολο απο οτι πχ να πηγαινες απο 480 στο 510.

Απο περιεργεια, για ποιο πανεπιστημιο ειναι αιτηση;

Δημοσ.
Στις 17/12/2019 στις 8:52 ΜΜ, Stroboli είπε

Θα στειλεις το σκορ απευθειας σε καποιο πανεπιστημιο; αν ναι, κανε ιδιαιτερα. Εινσι κριμα να παει χαμενος ο κοπος σου για 150 ευρω...προφανως στοχευεις σε καλη σχολη που θα σε συνοδευει για μια ζωη. Μη τσιγκουνευεσαι τοσα χρηματα

Εναλλακτικα, μηπως να εδινες αργοτερα και να πηγαινες σε φροντιστηριο για να εχεις περισσοετρο χρονο για προετοιμασια;

Εγω εκανα προετοιμασια κανα 3μηνο αν θυμαμαι καλα σε φροντιστηριο στους αμπελοκηπους, Αθημα στη λ. Κηφισσιας και με βοηθησε αρκετα. Δικαιολογουσε την φημη που ειχε. Αλλα εχουν περασει 14 χρονια απο τοτε

Παντως αν πιανεις 620 χωρις βοηθεια, λιγα ιδιαιτερα να κανεις μαθηματα θα σε απογειωσουν. Θα σου μαθουν κολπα και τεχνικες. Αρκει να ειναι βεβαια καλος ο tutor

Να ανεβεις απο 620 σε 650 που θελεις ειναι πιο δυσκολο απο οτι πχ να πηγαινες απο 480 στο 510.

Απο περιεργεια, για ποιο πανεπιστημιο ειναι αιτηση;

οχι δεν θα στειλω σε καποιον κατευθειαν γιατι ακομα δεν εχω αποφασισει σε ποια πανεπιστημια θα στειλω λογω του κακου μεσου ορου πτυχιου (6.5) οποτε περιμενω πρωτα να δω το γματ πως θα παει.. Εχω καποια στο μυαλο μ (warwick,queen mary, manchester,endiburgh) επειδη θελω και  DATA SCIENCE σκεφτομαι και αλλες χωρες!

Παντως παιδια ψαχνω καθηγητη και δεν βρισκω ειναι απιστευτο!!

Δημοσ.

Την εξτρα βοηθεια την θες, θα σε βοηθησει. Καλυτερα να βριζεις που εδωσες λιγα ευρω παραπανω παρα να εισαι με την απορια για μια ζωη μηπως ειχες καλυτερο σκορ αν ειχες τελικα μαθηματα.

Σε αυτον στην κηφισιας ειχα κανει και εγω μαθηματα και  ειχα μεινει ευχαριστημενος.  Επισης δεν νομιζω οτι θα σου λειψουν 200 ή και 400 ευρω για να κανεις μαθηματα απο τα οποια μονο ωφελος θα εχεις. Εστω και 10 βαθμους θα τους παρεις με μια πιο στοχευμενη καθοδηγηση. Και οι επιλογες που εχεις γραψει σημαινουν οτι εχεις φιλοδοξιες. Αρα συμφωνω με το @Stroboli οτι δεν πρεπει να σε πιασουν οι τσιγγουνιες για τοσα χρηματα, που νομιζω οτι δεν θα σου λειψουν

Δημοσ.

ψαχνομαι παιδια.. επειδη ειμαι θεσσαλονικη υπαρχει ενα φροντιστηριο για 16 ωρες γματ με καθηγητη 280 ευρω... αλλα ελεγα μηπως να βρω καποιον εκτος φροντιστηριου

Δημοσ.
Στις 23/12/2019 στις 4:30 ΜΜ, nick_giots32 είπε

οχι δεν θα στειλω σε καποιον κατευθειαν γιατι ακομα δεν εχω αποφασισει σε ποια πανεπιστημια θα στειλω λογω του κακου μεσου ορου πτυχιου (6.5) οποτε περιμενω πρωτα να δω το γματ πως θα παει.. Εχω καποια στο μυαλο μ (warwick,queen mary, manchester,endiburgh) επειδη θελω και  DATA SCIENCE σκεφτομαι και αλλες χωρες!

Παντως παιδια ψαχνω καθηγητη και δεν βρισκω ειναι απιστευτο!!

Στις 23/12/2019 στις 8:07 ΜΜ, nick_giots32 είπε

ψαχνομαι παιδια.. επειδη ειμαι θεσσαλονικη υπαρχει ενα φροντιστηριο για 16 ωρες γματ με καθηγητη 280 ευρω... αλλα ελεγα μηπως να βρω καποιον εκτος φροντιστηριου

Ξέρω κάποιον (ιδιοκτήτη φροντιστηρίου) που νομίζω ότι κάνει GMAT (δεν είμαι όμως σίγουρος) θέλεις να τον ρωτήσω;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, tsioulak είπε

Ξέρω κάποιον (ιδιοκτήτη φροντιστηρίου) που νομίζω ότι κάνει GMAT (δεν είμαι όμως σίγουρος) θέλεις να τον ρωτήσω;

εννοειτε φιλε μου.. περιμενω απαντηση σου και σε ευχαριστω!

• 1 μήνα μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...