bep1995 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Καλησπέρα, έχω ένα θέμα με το hotspot στον σταθερό, ενώ στο κινητό (mi a2) πιάνω με 3g 20-22 Mbps, όταν το κάνω hotspot στο pc πιάνει 5-6 Mbps όσα πιάνω και με Ethernet και στο speedtest.com μου βγάζει σαν πάροχο την forthnet ενώ λογικά θα έπρεπε να βγάζει cosmote αφού το κινητό από όπου παίρνει internet είναι cosmote. Επίσης επειδή η σύνδεση της forthenet είναι ότι να ναι καμία φορά η ταχύτητα ανεβαίνει στα 14 mbps περιπου (με ethernet) και το κουλό είναι ότι όταν συνδέομαι με hotspot η ταχύτητα ανεβαίνει και αυτή στα 14 παρόλο που έχω δοκιμάσει να βγάλω και το Ethernet. Με λίγα λόγια ότι ταχύτητα έχω στο ρούτερ την ίδια έχω και με το hotspot. Είναι τώρα αυτό παράξενο η όχι ;; Μπορεί να μου πει κάποιος τι φταίει ;; Ευχαριστώ.
zx1234r Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Οταν συνδέεσαι με hotspot, απενεργοποιεις το ενσύρματο ή το αφήνεις έτσι?
bep1995 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Εχω δοκιμασει και τα 2, και ετσι το εχω αφησει και το καλωδιο ethernet εχω βγαλει, τα ιδια αποτελεσματα παιρνω.
zx1234r Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Είναι προφανές ότι κάτι γίνεται λάθος. Μήπως συνδέεσαι ασύρματα πάλι στο router σου?
bep1995 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Για έναν λόγο σήμερα δούλεψε όταν έβγαλα το Ethernet (το ίδιο και αν το απενεργοποιήσω από τις ρυθμίσεις) Συνδέομαι από το PC στο κινητό με αφημένο το Ethernet πάνω δε δουλεύει, το βγάζω δουλεύει μια χαρά, τι διάολο.... Αφού συνδεομαι στο στο wifi του κινητού γιατί συνεχίζει να συνδέεται με το καλώδιο ;; Ναι βρήκα μια λύση εύκολη αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αυτό μπέρδεμα. Επεξ/σία 17 Δεκεμβρίου 2019 από bep1995
zx1234r Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Αν έχεις windows 10, εξορισμού προτιμούν την ενσύρματη δικτύωση απο την ασύρματη όταν βρίσκουν και τα 2 ενεργοποιημένα.
bep1995 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Ναι ετσι ειναι, αλλα απο την στιγμη που παταω connect σε ενα ασυρματο δικτυο και συνδεεται και βγαζει κατω το εικονιδιο του wifi και οχι του ethernet θα επρεπε οντως να συνδεεται. Anyway αφου βρεθηκε ακρη το αφηνω ετσι, ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας !!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα