GEOZN8 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 Παιδιά καλησπέρα. Εγώ έχω στο σπίτι το πρόγραμμα Wind Business Fiber 100 οπτική ίνα 100αρα με κουπόνι SFBB πληρώνω 29 η 30 € δεν θυμάμαι σίγουρα.. Το θέμα είναι ότι σε ένα μήνα λήγει στης 19/4/22. Τι λέτε να κάνω υπάρχει καμιά καλή προσφορά αυτόν τον καιρό ?? Δεν με νοιάζει εάν θα αλλάξω πάροχο η όχι !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostakiss Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 1. επικοινωνία με το τμήμα εξυπηρέτησης για να αιτηθείς διατήρηση της τιμής 2.αλλαγή παρόχου με νέο αφμ-κουπόνι απο sfbb. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GEOZN8 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 Η 36 λεπτά πριν, kostakiss είπε 1. επικοινωνία με το τμήμα εξυπηρέτησης για να αιτηθείς διατήρηση της τιμής 2.αλλαγή παρόχου με νέο αφμ-κουπόνι απο sfbb. Η Γραμμή ήταν σε εμένα. Αρα άμα αλλάξω παροχο και το πάρει η σύζυγος με το αφμ της ξανά παίρνει κουπόνι? Δεν πειράζει η γραμμή σαν νούμερο άμα είναι η ίδιο? Δεν το ήξερα αν ναι μια χαρά. Πριν λίγο με πήραν από nova το δίνουν 26€ χωρίς κουπόνι γιατί ούτος ή άλλος δεν συνεργάζονται με κουπόνι αυτοί. Για να δούμε τι θα δούμε με Vodafone και κοσμοτε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostakiss Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 σωστά , πρέπει να κάνεις φορητότητα(αλλαγή παρόχου) με αφμ της συζυγου και κουπονι στο αφμ της συζυγου. για να δεις ποιοι παροχοι σε καλυπτουν στη περιοχη σου , ξαναμπες και αναζητησε τη διευθυνση σου (sfbb.gr) . η νοβα σίγουρα δε θα σε εξυπηρετησει με ftth. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kallonos Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 33 λεπτά πριν, kostakiss είπε σωστά , πρέπει να κάνεις φορητότητα(αλλαγή παρόχου) με αφμ της συζυγου και κουπονι στο αφμ της συζυγου. για να δεις ποιοι παροχοι σε καλυπτουν στη περιοχη σου , ξαναμπες και αναζητησε τη διευθυνση σου (sfbb.gr) . η νοβα σίγουρα δε θα σε εξυπηρετησει με ftth. Πλέον έχει αρχίσει και εξυπηρετεί μάλλον μέσω wind. Αλλά δεν νομίζω σε όλες τις περιοχές. Λογικά σε λίγο καιρο που και η wind θα γίνει nova θα εξυπηρετεί παντού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ren_Hoek Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 Να ρωτήσω κι εγώ για να μην ανοίγω καινούριο θέμα... Βλέπω πως η cosmote πλέον παρέχει και σε μένα νέα προγράμματα 50VDSL και 100Mbps Fiber. Με το πρόγραμμα επιδότησης αναφέρει πως έχεις οπτική ίνα 100mbps με 28,9€, δηλαδή όσο πληρώνω εγώ για 24 ADSL... Στο site του SFBB δεν αναγράφεται όμως ο ΤΚ της περιοχής μου. Μπορώ να κάνω κανονικά αίτηση και να πάρω την επιδότηση για να προστεθεί ή επιλέγουν αυτοί τις περιοχές που θα επιδοτήσουν; Γιατί αν η cosmote προσφέρει τα προγράμματα αυτά τότε το σφάλμα που βγάζει το site του SFBB όταν εισάγω τον ΤΚ μου δεν ισχύει. Στις συχνές ερωτήσεις αναφέρει πως τα κουπόνια ισχύουν μέχρι 31/3/2022, οπότε δε νομίζω να προσθέσουν αυτοί νέες περιοχές και όποιος πρόλαβε, πήρε. Όχι μόνο αυτό, αλλά στην ουσία χάνω και τη δωρεάν αναβάθμιση που είχε ανακοινώσει η cosmote για τις περιοχές που δεν έχει φτάσει ακόμα η οπτική ίνα. Οπότε με βλέπω να μένω με τα 8mbps μέχρι να πέσουν οι τιμές ή να φιλοτιμηθεί κάποιος άλλος πάροχος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
turbat0s Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 1 λεπτό πριν, Ren_Hoek είπε Βλέπω πως η cosmote πλέον παρέχει και σε μένα νέα προγράμματα 50VDSL και 100Mbps Fiber. Μάλλον δεν πρόκειται για FTTH αλλά FTTC. 2 λεπτά πριν, Ren_Hoek είπε Στο site του SFBB δεν αναγράφεται όμως ο ΤΚ της περιοχής μου. Προφανώς δεν παρέχεται υπηρεσία FTTH στην περιοχή σου. 3 λεπτά πριν, Ren_Hoek είπε Μπορώ να κάνω κανονικά αίτηση και να πάρω την επιδότηση για να προστεθεί Όχι, αφορά περιοχές που έχει περάσει το δίκτυο των οπτικών ινών. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ren_Hoek Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 3 λεπτά πριν, turbat0s είπε Μάλλον δεν πρόκειται για FTTH αλλά FTTC. Προφανώς δεν παρέχεται υπηρεσία FTTH στην περιοχή σου. Όχι, αφορά περιοχές που έχει περάσει το δίκτυο των οπτικών ινών. Απλά εδώ αναφέρει 100% οπτική ίνα στην πρίζα του σπιτιού σου. Κάνοντας τον έλεγχο διαθεσιμότητας, στα αποτελέσματα αναφέρει και το 100Mbps Fiber. Κλασική περίπτωση μάρκετινγκ να φανταστώ ε; 😥 Τραγικό να έχουν ονομάσει το δίκτυο τους Cosmote Fiber και να μην κάνει την διευκρίνιση περί FTTC και FTTH στα πακέτα που διαθέτουν. Πφφ.. https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/fiber_to_the_home.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 Super Moderators Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 Θα έγραφε FTTH στον έλεγχο διαθεσιμότητας της Cosmote, αντί για Fiber. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ren_Hoek Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 6 λεπτά πριν, Thresh είπε Θα έγραφε FTTH στον έλεγχο διαθεσιμότητας της Cosmote, αντί για Fiber. Χμμμ... έχεις δίκιο. Έκανα μια τυχαία δοκιμή με έναν από τους ΤΚ που αναφέρει το SFBB και στα διαθέσιμα προγράμματα εκτός της αναφοράς που κάνει για το Fiber to the home, αναφέρει επίσης πως είναι πρόγραμμα με επιδοτούμενη τιμή. Στη δική μου περίπτωση δεν έγραφε τίποτα από τα δύο. Όπως έγραψαν και πιο πάνω μάλλον πρόκειται για FTTC... 😞 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Angeldust Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 14 ώρες πριν, GEOZN8 είπε Η Η Γραμμή ήταν σε εμένα. Αρα άμα αλλάξω παροχο και το πάρει η σύζυγος με το αφμ της ξανά παίρνει κουπόνι? Δεν πειράζει η γραμμή σαν νούμερο άμα είναι η ίδιο? Δεν το ήξερα αν ναι μια χαρά. Πριν λίγο με πήραν από nova το δίνουν 26€ χωρίς κουπόνι γιατί ούτος ή άλλος δεν συνεργάζονται με κουπόνι αυτοί. Για να δούμε τι θα δούμε με Vodafone και κοσμοτε.. Κάθε ΑΦΜ δικαιούται έκδοση 1 κουπονιού. Απλά αν είναι επαγγελματική σύνδεση και πάει στα στοιχεία της συζύγου δεν θα μπορείς να το βάζεις στα έξοδα. Η Nova συμμετέχει πλέον στο sfbb.gr Διευκρίνησε αν το 26€ αφορα FTTH γιατί κάτι μου λέει ότι είναι VDSL. Μου φαίνεται χαμηλή η τιμή (ειδικά χωρίς κουπόνι) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greg4 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Εμφανίστηκε και η nova στις επιλογές: αλλά αν πατήσεις μέσα σου λέει αυτό: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
golity Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Στη Vodafone που είχα ρωτήσει μου είπαν ότι μόλις ενεργοποιηθεί η γραμμή τους πηγαίνω εντός 10 ημερών το κουπόνι. Τι θα γίνει αν κάνω την αίτηση και η ενεργοποίηση γίνει μέσα στον Απρίλιο μετά τις 31 Μαρτίου; Στη σελίδα του sffb γράφει το παρακάτω… 11. Μέχρι πότε μπορώ να εξαργυρώσω το SFBB κουπόνι μου; Το SFBB κουπόνι είναι εξαργυρώσιμο μέχρι την 31η Μαρτίου 2022. Τα SFBB κουπόνια που δεν θα έχουν ενεργοποιηθεί έως την 31η Μαρτίου 2022 ακυρώνονται. Η καταληκτική ημερομηνία εξαργύρωσης δύναται να παραταθεί με απόφαση της Επιτελικής Δομής ΕΣΠΑ Τομέα Τεχνολογίας, Πληροφορικής και Επικοινωνιών του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xvipes Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 50 minutes ago, golity said: Στη Vodafone που είχα ρωτήσει μου είπαν ότι μόλις ενεργοποιηθεί η γραμμή τους πηγαίνω εντός 10 ημερών το κουπόνι. Τι θα γίνει αν κάνω την αίτηση και η ενεργοποίηση γίνει μέσα στον Απρίλιο μετά τις 31 Μαρτίου; Στη σελίδα του sffb γράφει το παρακάτω… 11. Μέχρι πότε μπορώ να εξαργυρώσω το SFBB κουπόνι μου; Το SFBB κουπόνι είναι εξαργυρώσιμο μέχρι την 31η Μαρτίου 2022. Τα SFBB κουπόνια που δεν θα έχουν ενεργοποιηθεί έως την 31η Μαρτίου 2022 ακυρώνονται. Η καταληκτική ημερομηνία εξαργύρωσης δύναται να παραταθεί με απόφαση της Επιτελικής Δομής ΕΣΠΑ Τομέα Τεχνολογίας, Πληροφορικής και Επικοινωνιών του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης. Σε σχετική ερώτηση που έκανα στην Cosmote μου είπαν πως εφόσον εκτύπωσα το κουπόνι είμαι οκ και ας έχει περάσει η ημερομηνία. Βέβαια διαβάζοντας το παραπάνω δεν βγαίνει αυτό το νόημα. Αν γνωρίζει κάποιος σίγουρα ας ενημερώσει γιατί και εγώ ενώ περάστηκε η οπτική μέχρι το σπίτι περιμένω να γίνουν κάποιες μετρήσεις όπως με ενημέρωσαν και δεν ξέρω πόσο θα πάρει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
golity Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 20 ώρες πριν, Xvipes είπε Σε σχετική ερώτηση που έκανα στην Cosmote μου είπαν πως εφόσον εκτύπωσα το κουπόνι είμαι οκ και ας έχει περάσει η ημερομηνία. Βέβαια διαβάζοντας το παραπάνω δεν βγαίνει αυτό το νόημα. Αν γνωρίζει κάποιος σίγουρα ας ενημερώσει γιατί και εγώ ενώ περάστηκε η οπτική μέχρι το σπίτι περιμένω να γίνουν κάποιες μετρήσεις όπως με ενημέρωσαν και δεν ξέρω πόσο θα πάρει. Για αυτό δεν έχω προχωρήσει την αίτηση. Αν ξέρει κάποιος ας μας πει. Ρώτησα και στην COSMOTE. Εκεί μου είπαν ότι εφόσον δεν έχω σύνδεση με κάποια εταιρία στο σπίτι ότι πρέπει πρώτα να βάλω adsl και μετά στη συνέχεια θα γίνει η οπτική. Τους είπα ότι δεν έχει σχέση το δίκτυο χαλκού με την οπτική και ότι υπάρχουν στην πολυκατοικία κουτιά σε κάθε όροφο. Μου είπε ότι έτσι γίνεται! Είναι νορμαλ αυτό η εμένα μόνο μου ακούγεται παράλογο; Σχετικά με το κουπόνι δεν πήρα κάποια απάντηση για να είμαι σίγουρος 100% για την ισχύ του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα