ReBeLoS Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 6 ώρες πριν, Vigilante1319 είπε Επειδη εχω νοβα 24 και ειδα οτι εχω κουπονι για κοσμοτε 100αρα? Γινεται να βαλω 50αρα fiber to home χωρις το τηλεφωνο μιας και δν το λειτουργω ξερει κανεις θα δωσουν μειωμενο? εκει που βλεπεις οτι εισαι δικαιουχος του κουπονιου στο σιτε του SFBB σου λεει και αναλυτικα ανα παροχο τα προγραμματα που σου προσφερει την εκπτωση.
Vigilante1319 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 3 λεπτά πριν, ReBeLoS είπε εκει που βλεπεις οτι εισαι δικαιουχος του κουπονιου στο σιτε του SFBB σου λεει και αναλυτικα ανα παροχο τα προγραμματα που σου προσφερει την εκπτωση. ναι τα ειδα αυτα. Απλα ελεγα μηπως με καποια συνεννοηση γλυτωναμε κατι. Μετα τα δυο χρονια γυρναει στην αρχικη τιμη?
ReBeLoS Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, Vigilante1319 είπε ναι τα ειδα αυτα. Απλα ελεγα μηπως με καποια συνεννοηση γλυτωναμε κατι. Μετα τα δυο χρονια γυρναει στην αρχικη τιμη? Σε καταλαβαινω γιατι και εγω το σταθερο το εχω σαν να μην υπαρχει αλλα οχι δυστηχως ειναι τα προγραμματα αυτα ως εχουν. Μετα τους 24 μηνες η τιμη ειναι η αρχικη αλλα μην ξεχνας οτι σε 2 χρονια αυτα αλλαζουν συνηθως προς τα κατω και ολο και καποια προσφορα ανανεωσης θα σου κανουν. Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2022 από ReBeLoS 1
nyne Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 Στις 12/2/2022 στις 7:48 ΜΜ, ReBeLoS είπε ναι μεσω eshop θα σου βγαλει την χαμηλη τιμη οπως εκανε και ο φιλος παραπανω. Μην ξεχασεις πριν την υποβολη να τσεκαρεις την επιλογη οτι εισαι δικαιουχος κουπονιου sfbb. Την τηλεφωνικη αιτηση την ακυρωνεις τηλεφωνικα Σ' ευχαριστώ πολύ σήμερα ακύρωσα τη παλιά αίτηση 29€ και έκανα τη νέα τηλεφωνικά στα 24€.
ReBeLoS Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 47 λεπτά πριν, nyne είπε Σ' ευχαριστώ πολύ σήμερα ακύρωσα τη παλιά αίτηση 29€ και έκανα τη νέα τηλεφωνικά στα 24€. μπραβο φιλε μου και σε σενα. Ευχομαι να τελειωνεις γρηγορα και να ενεργοποιηθεις. Εγω αυριο εχω το μεγαλο ραντεβου για την εγκατασταση της οπτικης στην πολυκατοικια. Αντε να δουμε... 1
Vigilante1319 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 1 ώρα πριν, ReBeLoS είπε μπραβο φιλε μου και σε σενα. Ευχομαι να τελειωνεις γρηγορα και να ενεργοποιηθεις. Εγω αυριο εχω το μεγαλο ραντεβου για την εγκατασταση της οπτικης στην πολυκατοικια. Αντε να δουμε... Δεν ερχεται κατευθειαν στο διαμερισμα ?
Moderators Inuyasha Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 Moderators Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 9 λεπτά πριν, Vigilante1319 είπε Δεν ερχεται κατευθειαν στο διαμερισμα ? ερχεται στην οικοδομη και απο το κεντρικο στο ισογειο βαζουν floor box σε καθε οροφο και απο εκει μετα μπαινει στα διαμερισματα που εχουν κανει αιτηση , αναλογα τον εργολαβο που εχει αναλαβει την περιοχη μπορει να γινει πρωτα η εγκατασταση της οικοδομης και σε 2ο χρονο να ερθουν για να περασουν μεσα στο διαμερισμα την οπτικη ινα , αλλα ξερω απο γνωστο οτι εγινε την ιδια μερα , και μετα απο αυτα περιμενεις 2ο η 3ο ραντεβου να ερθει ο τεχνικος της εταιριας σου για να ενεργοποιηση την συνδεση
nyne Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 2 ώρες πριν, ReBeLoS είπε μπραβο φιλε μου και σε σενα. Ευχομαι να τελειωνεις γρηγορα και να ενεργοποιηθεις. Εγω αυριο εχω το μεγαλο ραντεβου για την εγκατασταση της οπτικης στην πολυκατοικια. Αντε να δουμε... Περιμένουμε ανταπόκριση κ αν μπορείς και φωτορεπορτάζ.
turbat0s Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 2 ώρες πριν, ReBeLoS είπε Εγω αυριο εχω το μεγαλο ραντεβου για την εγκατασταση της οπτικης στην πολυκατοικια. Αντε να δουμε... Πότε τους έστειλες τα έγγραφα υπογεγραμμένα? Πότε σε πήραν τηλέφωνο για κλείσιμο ραντεβού?
Vigilante1319 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 1 ώρα πριν, Inuyasha είπε ερχεται στην οικοδομη και απο το κεντρικο στο ισογειο βαζουν floor box σε καθε οροφο και απο εκει μετα μπαινει στα διαμερισματα που εχουν κανει αιτηση , αναλογα τον εργολαβο που εχει αναλαβει την περιοχη μπορει να γινει πρωτα η εγκατασταση της οικοδομης και σε 2ο χρονο να ερθουν για να περασουν μεσα στο διαμερισμα την οπτικη ινα , αλλα ξερω απο γνωστο οτι εγινε την ιδια μερα , και μετα απο αυτα περιμενεις 2ο η 3ο ραντεβου να ερθει ο τεχνικος της εταιριας σου για να ενεργοποιηση την συνδεση Δηλαδη πρεπει να ερθω σε επαφη με διαχειριστη η κατι τετοιο
Moderators Inuyasha Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 Moderators Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 22 λεπτά πριν, Vigilante1319 είπε Δηλαδη πρεπει να ερθω σε επαφη με διαχειριστη η κατι τετοιο ενημερωνεις διαχειρηστη οτι θα δωσεις τα στοιχεια του για να μιλησει ο εργολαβος που θα αναλαβει την εγκατασταση , ερχεται μηχανικος για να δει πως θα περασουν και απο που της οπτικες , και μερα ειναι οπως στα ειπα παραπανω
Xvipes Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) On 11/02/2022 at 15:08, ReBeLoS said: αν κανεις την αιτηση μεσω του eshop της cosmote στο τελος επιλεγεις οτι εισαι κατοχος κουπονιου και σου βγαινει τελικη 23.90 . γινεται και απο το τηλεφωνο αυτη η τιμη αλλα πρεπει να πεσεις στον καταληλο ανθρωπο μιας και τα εχουν μπερδεμενα μεταξυ τους δες στο θεμα μου και θα καταλαβεις οτι περασα το ιδιο και την ακυρωσα την μια αιτηση. Τελικά με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν πως επειδή έχω ήδη συμβόλαιο στην cosmote πως δε μπορεί να γίνει η τιμή στα 23,90 και πως θα πρέπει να πάω με την υπάρχουσα τιμή που έχω 41.90 - 13 = 28.90 ευρώ. Από εσάς που πήρατε τα 23.90 κάνατε όλοι νέο συμβόλαιο? Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου 2022 από Xvipes
turbat0s Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 11 λεπτά πριν, Xvipes είπε Από εσάς που πήρατε τα 23.90 κάνατε όλοι νέο συμβόλαιο? Όχι.
Xvipes Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 31 minutes ago, turbat0s said: Όχι. Έκανες αναβάθμιση γραμμής? π.χ είχες 50άρα και σε πήγαν σε 100? γιατί αν είχες ήδη συμβόλαιο και σου δώσανε μειωμένη τιμή τότε ο τυπάς στο τηλέφωνο(που μου το έκλεισε για να ρωτήσει και με ξαναπήρε πίσω με σιγουριά) μου λέει ψέματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα