Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Vigilante1319 είπε

Επειδη εχω νοβα 24 και ειδα οτι εχω κουπονι για κοσμοτε 100αρα? Γινεται να βαλω 50αρα fiber to home χωρις το τηλεφωνο  μιας και δν το λειτουργω ξερει κανεις θα δωσουν μειωμενο?

εκει που βλεπεις οτι εισαι δικαιουχος του κουπονιου στο σιτε του SFBB σου λεει και αναλυτικα ανα παροχο τα προγραμματα που σου προσφερει την εκπτωση. 

• Απαντ. 534
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, ReBeLoS είπε

εκει που βλεπεις οτι εισαι δικαιουχος του κουπονιου στο σιτε του SFBB σου λεει και αναλυτικα ανα παροχο τα προγραμματα που σου προσφερει την εκπτωση. 

ναι τα ειδα αυτα. Απλα ελεγα μηπως με καποια συνεννοηση γλυτωναμε κατι. Μετα τα δυο χρονια γυρναει στην αρχικη τιμη?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, Vigilante1319 είπε

ναι τα ειδα αυτα. Απλα ελεγα μηπως με καποια συνεννοηση γλυτωναμε κατι. Μετα τα δυο χρονια γυρναει στην αρχικη τιμη?

Σε καταλαβαινω γιατι και εγω το σταθερο το εχω σαν να μην υπαρχει αλλα οχι δυστηχως ειναι τα προγραμματα αυτα ως εχουν. Μετα τους 24 μηνες η τιμη ειναι η αρχικη αλλα μην ξεχνας οτι σε 2 χρονια αυτα αλλαζουν συνηθως προς τα κατω και ολο και καποια προσφορα ανανεωσης θα σου κανουν.

Επεξ/σία από ReBeLoS
  • Thanks 1
Δημοσ.
Στις 12/2/2022 στις 7:48 ΜΜ, ReBeLoS είπε

ναι μεσω eshop θα σου βγαλει την χαμηλη τιμη οπως εκανε και ο φιλος παραπανω. Μην ξεχασεις πριν την υποβολη να τσεκαρεις την επιλογη οτι εισαι δικαιουχος κουπονιου sfbb.
Την τηλεφωνικη αιτηση την ακυρωνεις τηλεφωνικα

Σ' ευχαριστώ πολύ σήμερα ακύρωσα τη παλιά αίτηση 29€ και έκανα τη νέα τηλεφωνικά στα 24€.

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, nyne είπε

Σ' ευχαριστώ πολύ σήμερα ακύρωσα τη παλιά αίτηση 29€ και έκανα τη νέα τηλεφωνικά στα 24€.

μπραβο φιλε μου και σε σενα. Ευχομαι να τελειωνεις γρηγορα και να ενεργοποιηθεις. Εγω αυριο εχω το μεγαλο ραντεβου για την εγκατασταση της οπτικης στην πολυκατοικια. Αντε να δουμε...

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, ReBeLoS είπε

μπραβο φιλε μου και σε σενα. Ευχομαι να τελειωνεις γρηγορα και να ενεργοποιηθεις. Εγω αυριο εχω το μεγαλο ραντεβου για την εγκατασταση της οπτικης στην πολυκατοικια. Αντε να δουμε...

Δεν ερχεται κατευθειαν στο διαμερισμα ?

• Moderators
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Vigilante1319 είπε

Δεν ερχεται κατευθειαν στο διαμερισμα ?

ερχεται στην οικοδομη και απο το κεντρικο στο ισογειο βαζουν floor box σε καθε οροφο και απο εκει μετα μπαινει στα διαμερισματα που εχουν κανει αιτηση , αναλογα τον εργολαβο που εχει αναλαβει την περιοχη μπορει να γινει πρωτα η εγκατασταση της οικοδομης και σε 2ο χρονο να ερθουν για να περασουν μεσα στο διαμερισμα την οπτικη ινα , αλλα ξερω απο γνωστο οτι εγινε την ιδια μερα , και μετα απο αυτα περιμενεις 2ο η 3ο ραντεβου να ερθει ο τεχνικος  της εταιριας σου για να ενεργοποιηση την συνδεση

Δημοσ.
2 ώρες πριν, ReBeLoS είπε

Περιμένουμε ανταπόκριση κ αν μπορείς και φωτορεπορτάζ.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, ReBeLoS είπε

Εγω αυριο εχω το μεγαλο ραντεβου για την εγκατασταση της οπτικης στην πολυκατοικια. Αντε να δουμε...

Πότε τους έστειλες τα έγγραφα υπογεγραμμένα?

Πότε σε πήραν τηλέφωνο για κλείσιμο ραντεβού?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Inuyasha είπε

ερχεται στην οικοδομη και απο το κεντρικο στο ισογειο βαζουν floor box σε καθε οροφο και απο εκει μετα μπαινει στα διαμερισματα που εχουν κανει αιτηση , αναλογα τον εργολαβο που εχει αναλαβει την περιοχη μπορει να γινει πρωτα η εγκατασταση της οικοδομης και σε 2ο χρονο να ερθουν για να περασουν μεσα στο διαμερισμα την οπτικη ινα , αλλα ξερω απο γνωστο οτι εγινε την ιδια μερα , και μετα απο αυτα περιμενεις 2ο η 3ο ραντεβου να ερθει ο τεχνικος  της εταιριας σου για να ενεργοποιηση την συνδεση

Δηλαδη πρεπει να ερθω σε επαφη με διαχειριστη η κατι τετοιο

• Moderators
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, Vigilante1319 είπε

Δηλαδη πρεπει να ερθω σε επαφη με διαχειριστη η κατι τετοιο

ενημερωνεις διαχειρηστη οτι θα δωσεις τα στοιχεια του για να μιλησει ο εργολαβος που θα αναλαβει την εγκατασταση , ερχεται μηχανικος για να δει πως θα περασουν και απο που της οπτικες , και μερα ειναι οπως στα ειπα παραπανω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
On 11/02/2022 at 15:08, ReBeLoS said:

αν κανεις την αιτηση μεσω του eshop της cosmote στο τελος επιλεγεις οτι εισαι κατοχος κουπονιου και σου βγαινει τελικη 23.90 . 

γινεται και απο το τηλεφωνο αυτη η τιμη αλλα πρεπει να πεσεις στον καταληλο ανθρωπο μιας και τα εχουν μπερδεμενα μεταξυ τους

δες στο θεμα μου και θα καταλαβεις οτι περασα το ιδιο και την ακυρωσα την μια αιτηση.

Τελικά με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν πως επειδή έχω ήδη συμβόλαιο στην cosmote πως δε μπορεί να γίνει η τιμή στα 23,90 και πως θα πρέπει να πάω με την υπάρχουσα τιμή που έχω 41.90 - 13 = 28.90 ευρώ.

Από εσάς που πήρατε τα 23.90 κάνατε όλοι νέο συμβόλαιο?

Επεξ/σία από Xvipes
Δημοσ.
31 minutes ago, turbat0s said:

Όχι.

Έκανες αναβάθμιση γραμμής? π.χ είχες 50άρα και σε πήγαν σε 100? γιατί αν είχες ήδη συμβόλαιο και σου δώσανε μειωμένη τιμή τότε ο τυπάς στο τηλέφωνο(που μου το έκλεισε για να ρωτήσει και με ξαναπήρε πίσω με σιγουριά) μου λέει ψέματα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...