Προς το περιεχόμενο

SFBB δράση και Voucher

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ξέρει κάποιος με ποιά κριτήρια προσθέτουν τους ΤΚ στο πρόγραμμα;

Ρωτάω γιατί για το Μαρούσι έχουν εδώ και πολύ καιρό τον 15124 αλλά 15125/26 δε τους έχουν.

Στο δρόμο μου παρόλα αυτά υπάρχει δίκτυο οπτικής, έσκαψαν το Δεκέμβρη, αλλά ο οτε στα πακέτα του με έλεγχο διαθεσιμότητας μου έβγαλε μόνο business fiber και adsl business.
Για vdsl δεν έβγαλε τίποτα ενώ έχω vdsl με τη νοβα.

image.png

Επεξ/σία από alxnt
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 534
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Στις 28/6/2021 στις 4:22 ΜΜ, fysikos είπε

Σας έχει έρθει τέτοιο email?

cid:image002.png@01D6CD62.4ED7E870

Αγαπητέ πελάτη,

Σας ενημερώνουμε ότι το πρόγραμμα COSMOTE Double Play Fiberspeed με υποδομή Fiber To The Home που έχετε επιλέξει, παρέχεται σε μειωμένη τιμή μέσω επιδότησης από τη Δράση Superfast Broadband.

Προκειμένου  να εγκριθεί από το Κράτος η επιδότηση , είναι απαραίτητη: Α) Η υπογραφή του συνημμένου Δελτίου Παραλαβής

Β) Η έκδοση ηλεκτρονικής Υπεύθυνης Δήλωσης προς την ΕΥΔΕ-ΤΠΕ  μέσω του www.gov.gr

Πιο συγκεκριμένα, στο πεδίο «δηλώνω ότι» της ηλεκτρονικής Υπεύθυνης Δήλωσης θα πρέπει να αναγράφεται το παρακάτω κείμενο:

Tο Δελτίο Παραλαβής που αφορά στην παραγγελία με κωδικό 2..1-2..2υπογράφηκε από εμένα και αποδέχομαι ρητά τα όσα αναφέρονται σε αυτό.

Είναι σημαντικό τα προσωπικά σας στοιχεία που αναγράφονται στην Υπεύθυνη Δήλωση να συμπίπτουν με εκείνα του συνημμένου Δελτίου Παραλαβής.

Παρακαλούμε να μας αποστείλετε τα παραπάνω 2 (δύο )  έγγραφα σε ηλεκτρονική μορφή, εντός 2 ημερών, απαντώντας στο παρόν email

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συνεργασία σας.

Με εκτίμηση,

Εξυπηρέτηση Πελατών

Μου ήρθε και εμένα σήμερα, από ένα e-mail [email protected].

Δε φαίνεται να είναι απάτη, αλλά από την άλλη να σου ζητάνε ξαφνικά να στείλεις υπεύθυνες δηλώσεις κλπ μέσα σε 2 ημέρες ως απάντηση σε ένα άκυρο email είναι λίγο διακινδυνευμένο.

Εσύ έκανες τίποτα;

Στις 28/6/2021 στις 5:31 ΜΜ, alxnt είπε

Ξέρει κάποιος με ποιά κριτήρια προσθέτουν τους ΤΚ στο πρόγραμμα;

Ρωτάω γιατί για το Μαρούσι έχουν εδώ και πολύ καιρό τον 15124 αλλά 15125/26 δε τους έχουν.

Στο δρόμο μου παρόλα αυτά υπάρχει δίκτυο οπτικής, έσκαψαν το Δεκέμβρη, αλλά ο οτε στα πακέτα του με έλεγχο διαθεσιμότητας μου έβγαλε μόνο business fiber και adsl business.
Για vdsl δεν έβγαλε τίποτα ενώ έχω vdsl με τη νοβα.

image.png

Δοκίμασε να κάνεις έλεγχο διαθεσιμότητας με διεύθυνση  και όχι με αριθμό  με αριθμό κάνεις  μόνο αν είσαι συνδρομητής cosmote 

9 ώρες πριν, Miracle Worker είπε

Μου ήρθε και εμένα σήμερα, από ένα e-mail [email protected].

Δε φαίνεται να είναι απάτη, αλλά από την άλλη να σου ζητάνε ξαφνικά να στείλεις υπεύθυνες δηλώσεις κλπ μέσα σε 2 ημέρες ως απάντηση σε ένα άκυρο email είναι λίγο διακινδυνευμένο.

Εσύ έκανες τίποτα;

και σε εμένα είχε έρθει το mail και μετά απο μερικές ημέρες μου ήρθε και sms στο κινητό με υπενθύμιση να στείλω το απαντητικό mail. Επειδή μου έκανε εντύπωση όπως και σε εσένα πήρα τηλ 13888 και μου είπαν ότι όντως το mail είναι απο OTE και ζητάνε τα 2 έγγραφα.

• Like 2

6 ώρες πριν, markon είπε

Δοκίμασε να κάνεις έλεγχο διαθεσιμότητας με διεύθυνση  και όχι με αριθμό  με αριθμό κάνεις  μόνο αν είσαι συνδρομητής cosmote 

Και με τους 2 τρόπους βγάζει το ίδιο. 

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Yπάρχει ήδη ενεργοποιημένη 100άρα vdsl (πριν κανά 6μηνο) και πρόσφατα εμφανίστηκαν προσφορές του ΟΤΕ που παρέχει sfbb υπηρεσίες στη συγκεκριμένη διεύθυνση.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί το κουπόνι για να διατηρηθεί η συγκεκριμένη γραμμή χωρίς επιπλέον αναβάθμιση?

Επεξ/σία από turbat0s

Στις 8/8/2021 στις 4:41 ΜΜ, turbat0s είπε

Yπάρχει ήδη ενεργοποιημένη 100άρα vdsl (πριν κανά 6μηνο) και πρόσφατα εμφανίστηκαν προσφορές του ΟΤΕ που παρέχει sfbb υπηρεσίες στη συγκεκριμένη διεύθυνση.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί το κουπόνι για να διατηρηθεί η συγκεκριμένη γραμμή χωρίς επιπλέον αναβάθμιση?

Αν έχεις vdsl, θα πρέπει να γίνουν εργασίες στην οικία/πολυκατοικία. Τώρα για το πρόγραμμα και τα σχετικά θα μιλήσεις με ΟΤΕ.

22 ώρες πριν, kallonos είπε

Αν έχεις vdsl, θα πρέπει να γίνουν εργασίες στην οικία/πολυκατοικία. Τώρα για το πρόγραμμα και τα σχετικά θα μιλήσεις με ΟΤΕ.

Εννοείς εργασίες για οπτική ίνα?

Νομίζω η δράση sfbb αφορά 100άρες+ συνδέσεις, έστω και με vdsl.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Thresh είπε

Nope, μόνο FTTH

Ευχαριστώ, όμως τότε ποιο είναι το νόημα των προσφορών που εμφανίζονται π.χ σε αυτήν την τυχαία διεύθυνση?

Αναφέρονται σε ftth?

Επεξ/σία από turbat0s

• Super Moderators
5 minutes ago, turbat0s said:

Ευχαριστώ, όμως τότε ποιο είναι το νόημα των προσφορών που εμφανίζονται π.χ σε αυτήν την τυχαία διεύθυνση?

Αναφέρονται σε ftth?

Ναι FTTH, αλλιώς θα μας έβλεπες όλους με κουπόνια 😛

Επιπλέον δεν ισχύουν αυτές οι τιμές στον ΟΤΕ, έχουν πέσει, πχ η 100XL έχει πάει 23.90 μετά το κουπόνι και η 200XL στα 38.90

Λογικά έχουν επηρεαστεί κι υπόλοιπες με TV.

• Thanks 1

15 ώρες πριν, Thresh είπε

Ναι FTTH, αλλιώς θα μας έβλεπες όλους με κουπόνια 😛

Επιπλέον δεν ισχύουν αυτές οι τιμές στον ΟΤΕ, έχουν πέσει, πχ η 100XL έχει πάει 23.90 μετά το κουπόνι και η 200XL στα 38.90

Λογικά έχουν επηρεαστεί κι υπόλοιπες με TV.

Που βλεπεις αυτην την τιμη φιλε μου; Screenshot μολις τωρα

image.png.02523d4915e25fa18ccb83e7fdf2a9ec.png

• Super Moderators
Just now, crapatzi said:

Που βλεπεις αυτην την τιμη φιλε μου; Screenshot μολις τωρα

Έτσι έχουν αναφέρει χρήστες που πήγαν Cosmote σε FTTH. Έχουν βάλει μέχρι και screenshot συμβολαίου.

24 λεπτά πριν, Thresh είπε

Έτσι έχουν αναφέρει χρήστες που πήγαν Cosmote σε FTTH. Έχουν βάλει μέχρι και screenshot συμβολαίου.

Ναι, εχει μια σημειωση στο τελος (δεν φαινεται στο screenshot) που λεει οτι η τελικη τιμη θα βγει με το κλεισειμο του συμβολαιου.
Ξερουμε αν ειναι προσφορα για καποιο διαστημα η αν εχουν κατεβει γενικα οι τιμες;

• Super Moderators
1 minute ago, crapatzi said:

Ναι, εχει μια σημειωση στο τελος (δεν φαινεται στο screenshot) που λεει οτι η τελικη τιμη θα βγει με το κλεισειμο του συμβολαιου.
Ξερουμε αν ειναι προσφορα για καποιο διαστημα η αν εχουν κατεβει γενικα οι τιμες;

Νομίζω το 2ο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...