Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα πάρω μόνιτορ από βδομάδα και ήθελα να ρωτήσω αν αξίζει να επενδύσω σε G1 ή αν είναι καλύτερα να κάνω οικονομία και να κρατήσω τα λεφτά παίρνοντας μια πιο φθηνή οθόνη 75hz (TN ή IPS εξαρτάται τι θα βρω τότε)

Ήθελα πάρα πολύ να πάω σε 24g2u (όπως πολλοί φαντάζομαι) λόγο 144hz IPS αλλά θα χρειαστώ μόνιτορ σύντομα, δεν μπορώ να περιμένω.

Σκεφτόμουν να πάω σε 24g2u5 που είναι η G2 αλλά 75hz αν δεν κάνω λάθος. Επίσης υπάρχει και το ενδεχόμενο να πάρω την G1 και να την πουλήσω όταν βγει απόθεμα της G2 αλλά δεν έχω ξανά κάνει κάτι τέτοιο και φοβάμαι λίγο.

Τι λέτε; budget μέχρι 200 btw

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπομονή, εγώ τη πάτησα γιατί έφυγαν λεφτά σε άλλα έξοδα, δε πρόλαβα ούτε προσφορές ούτε απόθεμα και έμεινα χωρίς οθόνη. Πήρα μια φθηνή για τις γιορτές να παίζω κ να βλέπω καμια ταινία. Δε το συνιστώ σαν λύση όμως, αν έχεις ήδη οθόνη μείνε ως έχεις, υπομονή μετά τα Χριστούγεννα, μετά τα μελομακάρονα :P

( αναφέρομαι στην 24g2 )

Επεξ/σία από 7nisiotis
  • Thanks 1
Δημοσ.
36 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε

Υπομονή, εγώ τη πάτησα γιατί έφυγαν λεφτά σε άλλα έξοδα, δε πρόλαβα ούτε προσφορές ούτε απόθεμα και έμεινα χωρίς οθόνη. Πήρα μια φθηνή για τις γιορτές να παίζω κ να βλέπω καμια ταινία. Δε το συνιστώ σαν λύση όμως, αν έχεις ήδη οθόνη μείνε ως έχεις, υπομονή μετά τα Χριστούγεννα, μετά τα μελομακάρονα :P

( αναφέρομαι στην 24g2 )

Δεν έχω οθόνη, αν είχα θα έκανα αυτό που έλεγες. Τώρα κάνω το build για αυτό βιάζομαι. Ευχαριστώ πάντως

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

3 λύσεις υπάρχουν

α) Δανική οθόνη από φίλο, συγγενή κ.α.

β) Αγορά κάποιας φθηνής 1080p/ips ή va μαξ μέχρι 100 ευρώ ως προσωρινή την οποία να δώσεις γύρω στα 80 ευρώ και να μην έχεις μεγάλη χασουρα ή κοιτάς και αγγελίες για κάποια μεταχειρισμένη σε καλή κατάσταση ώστε να γλιτώσεις χρήματα επιπλέον

γ) Χρήση κάποιας τηλεόρασης εάν υπάρχει στο σπίτι και είναι καλή - έστω για 2 3 βδομάδες 

Επεξ/σία από 7nisiotis
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε

3 λύσεις υπάρχουν

α) Δανική οθόνη από φίλο, συγγενή κ.α.

β) Αγορά κάποιας μαξ μέχρι 100 ευρώ ως προσωρινή την οποία να δώσεις γύρω στα 80 ευρώ και να μην έχεις μεγάλη χασουρα 

γ) Χρήση κάποιας τηλεόρασης εάν υπάρχει στο σπίτι έστω για 2 3 βδομάδες 

Μάλλον θα πάρω μια φθηνή προσωρινά και θα περιμένω. Έχω μια βδομάδα ακόμη, ελπίζω να αλλάξει κάτι αν και δεν νομίζω

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, 3DJIN είπε

caseking,computeruniverse δεν την εχουν?

Στην G2 αναφέρεσαι; 

Caseking δείχνει ότι την έχει αλλά πόσα θα είναι τα μεταφορικά; Αρχική 190. 

Πρώτη φορά ακούω αυτά τά σάιτ πάντως.

Δημοσ.
4 hours ago, DrKaladin said:

Θα πάρω μόνιτορ από βδομάδα και ήθελα να ρωτήσω αν αξίζει να επενδύσω σε G1 ή αν είναι καλύτερα να κάνω οικονομία και να κρατήσω τα λεφτά παίρνοντας μια πιο φθηνή οθόνη 75hz (TN ή IPS εξαρτάται τι θα βρω τότε)

Ήθελα πάρα πολύ να πάω σε 24g2u (όπως πολλοί φαντάζομαι) λόγο 144hz IPS αλλά θα χρειαστώ μόνιτορ σύντομα, δεν μπορώ να περιμένω.

Σκεφτόμουν να πάω σε 24g2u5 που είναι η G2 αλλά 75hz αν δεν κάνω λάθος. Επίσης υπάρχει και το ενδεχόμενο να πάρω την G1 και να την πουλήσω όταν βγει απόθεμα της G2 αλλά δεν έχω ξανά κάνει κάτι τέτοιο και φοβάμαι λίγο.

Τι λέτε; budget μέχρι 200 btw

Δες την Viewsonic VX2458-MHD αν ειναι το ταβανι σου 200. Η 24g2u ταπωνει την c24g1 οπως ο Αντετοκουμπο εμενα! Δηλ καμια σχεση. Η πας σε ΤΝ η στην 24g2u. Τα VA σε αυτην την τιμη πάλιωσαν με τα νεα IPS. λιγο πιο ακρυβες μπορεις να δεις αυτες: AOC G2590PX Viewsonic XG2401

• Thanks 1
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, DrKaladin είπε

Στην G2 αναφέρεσαι; 

15-20 ευρω ειναι με ups

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ριχνε ματιες και στο Αμαζον, κάνουν συχνά ξαφνικά price drops, εχε το bookmark και τσεκαρε κανα 2 φορές ανα ημέρα.

hagglezon ( σαν το skrouτζ του αμαζον )

https://www.hagglezon.com/en/s/aoc 24g2

Επεξ/σία από 7nisiotis
  • Like 1
  • Thanks 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 16/12/2019 στις 10:46 ΜΜ, DrKaladin είπε

Στην G2 αναφέρεσαι; 

Είχα πάρει το 2017 την RX 580 από εκεί.

Ήρθε σε 2-3 μέρες χωρίς θέματα.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...