Arkin Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 3 ώρες πριν, guzel είπε Μια χαρά ισχύει παντου. Ενεργοποίησε το με sms Εμένα δεν γράφει κάτι, ενώ είναι ενεργοποιημένα τα απεριόριστα Μπες εδω και τσεκαρε http://myinternet.cosmote.gr/main
banned_acc Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 7 ώρες πριν, Arkin είπε Μπες εδω και τσεκαρε http://myinternet.cosmote.gr/main από εκεί είναι η εικόνα
Arkin Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 8 λεπτά πριν, guzel είπε από εκεί είναι η εικόνα Εμενα ειναι διαφορετικη και τα γραφει κανονικα. Λογικα η διαφορα ειναι στο συμβολαιο/whats up. Spoiler
banned_acc Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 53 λεπτά πριν, Arkin είπε Εμενα ειναι διαφορετικη και τα γραφει κανονικα. Λογικα η διαφορα ειναι στο συμβολαιο/whats up. Απόκρυψη περιεχομένων από χθες: Συγχαρητήρια στην cosmote που τόλμησε και έκανε τέτοια δωράρα... Όταν τα μαγαζάκια παίζουν το 2020 με όρια των 3gb/ ημέρα!! Επεξ/σία 25 Δεκεμβρίου 2019 από guzel
bromiaris Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 33 λεπτά πριν, guzel είπε από χθες: Συγχαρητήρια στην cosmote που τόλμησε και έκανε τέτοια δωράρα... Όταν τα μαγαζάκια παίζουν το 2020 με όρια των 3gb/ ημέρα!! Και τι κατάλαβες που κατέβασες 36 giga;;; Λες και δεν έχουμε σχεδόν όλοι dsl γραμμή.... Μερικοί κάνετε σαν στερημένοι... Καλά Χριστούγεννα. 4
banned_acc Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, bromiaris είπε Και τι κατάλαβες που κατέβασες 36 giga;;; Λες και δεν έχουμε σχεδόν όλοι dsl γραμμή.... Μερικοί κάνετε σαν στερημένοι... Καλά Χριστούγεννα. Ωχ ξέχασα να ζητήσω την άδεια σου. 41 όχι 36 1 1
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Σας δώσανε τζάμπα τόσα GB και κλαίγεστε. Φαντάζομαι τι θα κάνατε αν είχατε πληρώσει κιόλας
gokuthelegend Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Ταχύτητα εντός οικίας, σε ημιυπόγειο, σε χωριό κοντά στην Αράχοβα και Λιβαδειά. Η δοκιμή έγινε με Xiaomi Redmi 7. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο το καινούριο Xiaomi που το αγόρασα πρόσφατα (πριν ήμουν με ένα Lenovo του 2015) αλλά τον τελευταίο 1 χρόνο έχω παρατηρήσει μεγάλες διαφορές στην ταχύτητα του δικτύου της Cosmote, προς το καλύτερο, και μάλιστα έχω δοκιμάσει και σε περιόδους αυξημένης ζήτησης (Πάσχα, 15αυγουστο, κλπ). Αν βγω έξω στο δρόμο πιάνει και πάνω από 90mbps Download. Έχω What's Up.
Hapatingo Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Τραγικό που μερικοί κρίνουν εκείνους που κατεβάζουν πολλά gb. Κύριοι, αυτή είναι η νέα καθημερινότητα. Τα απεριόριστα είναι της εποχής μας δεν είναι κανένα τρελό επίτευγμα του μέλλοντος. Καιρός ήταν να τα δούμε και στη χώρα μας. Δεν χρειάζεται κανένας να αισθάνεται τύψεις γιατί κατεβάζει. 1
rofl Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 10 λεπτά πριν, Hapatingo είπε Τραγικό που μερικοί κρίνουν εκείνους που κατεβάζουν πολλά gb. Κύριοι, αυτή είναι η νέα καθημερινότητα. Τα απεριόριστα είναι της εποχής μας δεν είναι κανένα τρελό επίτευγμα του μέλλοντος. Καιρός ήταν να τα δούμε και στη χώρα μας. Δεν χρειάζεται κανένας να αισθάνεται τύψεις γιατί κατεβάζει. η μονη δικαιολογια που εχει καποιος που κανει τετοια χρηση, ειναι να εχει σαπια οικιακη συνδεση, αλλιως ειναι σπαταλη. αν την επομενη φορα βαλει cap για να μην κατεβασουν 1000-2000 heavy users 1 ΤΒ στο 10ημερο, δε θα με επηρεασει? 1
Mhlogiatros Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Επηρεάζει το booster . Η cote στην εδω κεραια εχει κανει τη π@στια να ριχνει την ενταση του σηματος ... Ετσι χωρις 50 strong αυτοι που πληρωνουν για να εχουν δεν εχουν - εκτος αν εχουν κεραιες ιστου . Αν κανουμε διαγωνισμο καφριλας μπορω να συνδεσω και εγω 4 κινητα σε full download μεχρι 3 tb το καθενα
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 5 λεπτά πριν, rofl είπε η μονη δικαιολογια που εχει καποιος που κανει τετοια χρηση, ειναι να εχει σαπια οικιακη συνδεση, αλλιως ειναι σπαταλη. αν την επομενη φορα βαλει cap για να μην κατεβασουν 1000-2000 heavy users 1 ΤΒ στο 10ημερο, δε θα με επηρεασει? αρα σχεδον ολη η ελλαδα εχει δικαιολογια
GoMaR Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Πωπω εχασα 5-10mbps στην ταχυτητα. Πωπω συμφορα. Παραπονα στην Cosmote ΑΜΕΣΑ!! Λες και αντι για 40, με τα 35 δε θα βλεπεις youtube η θα καθυστερησουν να κατεβουν οι τσοντες. Ειναι η πρωτη φορα που δινει μια εταιρια κατι τετοιο και καποιοι κραζουν. Ειαμι σιγουρος οτι πολυς κοσμος τρωει την ωρα του στο speedtest για να βρει αφορμη να κραξει. 2
rofl Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, Lezantas26 είπε αρα σχεδον ολη η ελλαδα εχει δικαιολογια γιαυτο το εθεσα αντικειμενικα. μπορω να καταλαβω γιατι καποιοι το κανουν και δεν μπορω να τους χαρακτηρισω καφρους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις