greengr21 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2020 Παντως ειναι ευκολο PR για να φαινεται η καταναλωση mb μεγαλυτερη σε διαφορες στατιστικες που βγαζουν. 1
gokuthelegend Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2020 36 λεπτά πριν, grinder_ είπε Δεν μπορώ να το επιβεβαιώσω Παραθέτω screenshot από τα εισερχόμενα sms μου.
grinder_ Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2020 1 ώρα πριν, gokuthelegend είπε Παραθέτω screenshot από τα εισερχόμενα sms μου. Ίσως δεν ήμουν κατανοητός. Εννοούσα τις αναφορές που μετέφερα εγώ. Την δική σου μαρτυρία φυσικά και δεν την αμφισβητώ.
cameranek Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2020 και εμένα ήρθε μήνυμα πριν λήξει η προσφορά
grinder_ Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Τελευταία μέρα ενεργοποίησης σήμερα. Απομένουν λίγες ώρες για όσους έχουν ξεχάσει να την ενεργοποιήσουν.
Mhlogiatros Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Τωρα θα κατεβαζω με ενα κινητο σε καθε τσεπη αλλα ταχυτητες δε βλεπω... Το H πανω απο τις μπαρες σηματος τι σημαινει παλι ; Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2020 από Mhlogiatros
Dreamcatcher Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) οταν ληξει το συγκεκριμενο επανερχοντε τα mb που σου ειχαν απομεινει απο αλλα πακετα (reload it bonus κτλπ) σωστα; γιατι ειχα διαβασει οτι οσο ειναι ενεργο δεν φαινονται καν Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2020 από Dreamcatcher
paiktaras69 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 9 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε Τωρα θα κατεβαζω με ενα κινητο σε καθε τσεπη αλλα ταχυτητες δε βλεπω... Το H πανω απο τις μπαρες σηματος τι σημαινει παλι ; (High Speed Packet Access) – (HSPA). Το πρότυπο HSPA βασίζεται στην ίδια τεχνολογία με το 3G αλλά αντικαθιστά το πρότυπο 3G της UMTS, με μέγιστη ταχύτητα 7,2 Megabits ανά δευτερόλεπτο . 7 λεπτά πριν, Dreamcatcher είπε οταν ληξει το συγκεκριμενο επανερχοντε τα mb που σου ειχαν απομεινει απο αλλα πακετα (reload it bonus κτλπ) σωστα; γιατι ειχα διαβασει οτι οσο ειναι ενεργο δεν φαινονται καν ναι σωστά 2
Mhlogiatros Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Πρωτα Ε τωρα Η ... ολη την αλφαβητα μου εχει βγαλει εκτος απο ταχύτητες 4G ...
paiktaras69 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 1 λεπτό πριν, Mhlogiatros είπε Πρωτα Ε τωρα Η ... ολη την αλφαβητα μου εχει βγαλει εκτος απο ταχύτητες 4G ... Υπομονή , έχει και Η+ πριν το 4G
grinder_ Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Τέλος η προσφορά. Άντε και του χρόνου.😀 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις