JaceKorn Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, Harris_Sp είπε Τα οποια ΟΥΤΕ αυτα θα κυκλοφόρησουν Ευρωπη, κ η Huawei θα κοιμηθει ησυχα κ παλι..... Μια χαρά θα κυκλοφορήσουν , όπως κυκλοφόρησε το καινούργιο Nova 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitridegrecia Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Μόνο εμένα με χαλάει οτι αυτή η κάμερα έπρεπε να είχε μπει στο 10ρι (ως επετειακό μοντέλο) και όχι στο 11;;; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagosd Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 58 λεπτά πριν, dimitridegrecia είπε Μόνο εμένα με χαλάει οτι αυτή η κάμερα έπρεπε να είχε μπει στο 10ρι (ως επετειακό μοντέλο) και όχι στο 11;;; Επετειακό ??? Αυτά ποιος σας τα λέει ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paris_chav Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 21 λεπτά πριν, vagosd είπε Επετειακό ??? Αυτά ποιος σας τα λέει ? Mαλλον μπερδευτηκε απ το iphone X (10) που ηταν οντως το επετειακο της apple 😄 Δεν νομιζω οτι η Samsung θεωρησε ποτέ το S10 ως επετειακο της σειρας S ή τουλαχιστον δεν αφησε ποτέ να εννοηθει κατι τετοιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagosd Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 9 λεπτά πριν, paris_chav είπε Mαλλον μπερδευτηκε απ το iphone X (10) που ηταν οντως το επετειακο της apple 😄 Δεν νομιζω οτι η Samsung θεωρησε ποτέ το S10 ως επετειακο της σειρας S ή τουλαχιστον δεν αφησε ποτέ να εννοηθει κατι τετοιο. Μα ούτε το Χ ήταν επετειακό . Αυτά τα λένε οι χρήστες μεταξύ τους. Πουθενά δεν αναγράφεται ως anniversary ούτε το Χ ούτε το S10. Επετειακό συνήθως είναι μια ειδική έκδοση με limited αριθμό που ξεχωρίζει από τη μαζική παραγωγή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lewnidas1995 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 20 ώρες πριν, JcD είπε Γκαζόζα για την huawei αυτή τη φορά! δεν μπορω να καταλάβω αυτον τον φανατισμο. Δηλαδη τι θα κερδισεις εσυ αν η μια ή η αλλη εταιρια εχει καλυτερη καμερα; Και καλο ειναι να μην βιαζομαστε.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JcD Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, Lewnidas1995 είπε δεν μπορω να καταλάβω αυτον τον φανατισμο. Δηλαδη τι θα κερδισεις εσυ αν η μια ή η αλλη εταιρια εχει καλυτερη καμερα; Και καλο ειναι να μην βιαζομαστε.... Καλά πλάκα κάνω ρεσυ, άμα δεις τι θάψιμο έχω ρίξει στην σάμυ τελευταία θα καταλάβεις χαχαχ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Harris_Sp Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 13 ώρες πριν, JaceKorn είπε Μια χαρά θα κυκλοφορήσουν , όπως κυκλοφόρησε το καινούργιο Nova Κατσε να κυκλοφορήσουν πρωτα κ μετα ειλικρινά θα χαρω να ριξει σφαλιαρες οπου μπορέσει.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stampol Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 μη γκρινιάζετε ρε μάγκες. ολα τα τηλεφωνα πλεον βγαζουν καλες φωτο. οποιος θελει καλυτερες να παρει επαγγελματικη. απλα πραγματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitridegrecia Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 21 ώρες πριν, vagosd είπε Μα ούτε το Χ ήταν επετειακό . Αυτά τα λένε οι χρήστες μεταξύ τους. Πουθενά δεν αναγράφεται ως anniversary ούτε το Χ ούτε το S10. Επετειακό συνήθως είναι μια ειδική έκδοση με limited αριθμό που ξεχωρίζει από τη μαζική παραγωγή. Ρε παιδιά δεν είπε κανείς οτι το ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ως επετειακό ή anniversary η Samsung, απλά ως στρογγυλός αριθμός το 10, θυμάμαι πολλοί περιμένανε να έχει κάνει μεγάλο άλμα η εταιρεία (το οποίο δεν έκανε τελικά και ήταν απλά το επόμενο στη σειρά S τηλέφωνο-ναυαρχίδα). Απλά εννοούσα οτι μου χαλάει τον ψυχαναγκασμό μου! Μην κολλάτε σε μια λέξη λες και μιλάμε με το νομικό τμήμα της εταιρείας! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagosd Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 4 ώρες πριν, dimitridegrecia είπε Ρε παιδιά δεν είπε κανείς οτι το ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ως επετειακό ή anniversary η Samsung, απλά ως στρογγυλός αριθμός το 10, θυμάμαι πολλοί περιμένανε να έχει κάνει μεγάλο άλμα η εταιρεία (το οποίο δεν έκανε τελικά και ήταν απλά το επόμενο στη σειρά S τηλέφωνο-ναυαρχίδα). Απλά εννοούσα οτι μου χαλάει τον ψυχαναγκασμό μου! Μην κολλάτε σε μια λέξη λες και μιλάμε με το νομικό τμήμα της εταιρείας! Για εσένα μπορεί η σειρά 10 να φαίνεται ιδιαίτερη για τις εταιρίες είναι απλά ο αριθμός μετά το 9 . Επίσης κάτι που πρέπει να λάβεις υπόψιν σου είναι πως οι τεχνολογίες δίνονται όταν η απόδοση/κόστος είναι ικανή να υποστηρίξει το εγχείρημα. Δηλαδή θα έπρεπε να μην ανακοινώσει για μία χρονιά καθόλου σειρά S μέχρι να είναι έτοιμο το άλμα που περιγράφεις. Και αν δεν ήταν ούτε φέτος έτοιμο ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα