AlienTechGR Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Καλησπέρα. Θα μπορούσατε μήπως να μου προτείνετε κάποια εξάτμιση για Honda Supra 100cc που να βγάζει ελαφρώς πιο δυνατό και πιο μπάσο θόρυβο σε σχέση με την εργοστασιακή; Αλλά να έχει σιγαστήρα και να είναι εντός ορίων εννοείται.
Moderators Inuyasha Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Moderators Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, AlienTechGR είπε Καλησπέρα. Θα μπορούσατε μήπως να μου προτείνετε κάποια εξάτμιση για Honda Supra 100cc που να βγάζει ελαφρώς πιο δυνατό και πιο μπάσο θόρυβο σε σχέση με την εργοστασιακή; Αλλά να έχει σιγαστήρα και να είναι εντός ορίων εννοείται. Εκτός από το να σπας τα νεύρα του κόσμου δεν πρόκειται να κερδίσεις τίποτα άλλο, οπότε βρες μια εργοστασιακή και έχε το κεφάλι σου ήσυχο
AlienTechGR Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 9 λεπτά πριν, Inuyasha είπε Εκτός από το να σπας τα νεύρα του κόσμου δεν πρόκειται να κερδίσεις τίποτα άλλο, οπότε βρες μια εργοστασιακή και έχε το κεφάλι σου ήσυχο Ακριβώς επειδή δε θέλω να σπάω τα νεύρα του κόσμου ψάχνω όσο τον δυνατόν πιο ήσυχη εξάτμιση γίνεται. Απλά θέλω κάτι διαφορετικό από τον απελπιστικά μονότονο ήχο της εργοστασιακής.
Moderators Inuyasha Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Moderators Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, AlienTechGR είπε Ακριβώς επειδή δε θέλω να σπάω τα νεύρα του κόσμου ψάχνω όσο τον δυνατόν πιο ήσυχη εξάτμιση γίνεται. Απλά θέλω κάτι διαφορετικό από τον απελπιστικά μονότονο ήχο της εργοστασιακής. Δυστυχώς ειδικά σε παπάκι σπάνια θα βρεις κάτι με ήσυχο θόρυβο παρόλα αυτά να το νιώθεις λίγο διαφορετικό ακόμα και after market να μετά από λίγο καιρό που θα συνήθισεις θα σου φαίνεται το ίδιο μονότονο και το μόνο "μπόνους" θα ειμ; Ι στην ενόχληση στον κόσμο
TikiTaka23 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Βγαίνουν αρκετές με σιγαστήρα.... Για συγκεκριμένα το supra δεν ξέρω αλλά έχω δει πολλά παρόμοια πάπια με nob1 πχ με σιγαστήρα η οποιαδήποτε άλλη aftermarket.
xrist0s4 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στο 3:41 είναι Sebring με σιγαστηρα Α ρε τι μου θύμησες..Τι μαλακίες κάναμε μικροί! Επεξ/σία 17 Δεκεμβρίου 2019 από xrist0s4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα