NinjACake Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Καλησπερα. Εντος ολιγων ημερων θα αλλαχτουν τα λαδια απο την μηχανη μου. Ειναι υποχρεωτικο να αλλαχτει και το φιλτρο λαδιου;ή οχι; ευχαριστω εκ των προτερων
Ukforthemoment Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Καλό είναι να το αλλάξεις,συνηθως είναι οικονομικό.
ThodorisFel Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 4 λεπτά πριν, NinjACake είπε Καλησπερα. Εντος ολιγων ημερων θα αλλαχτουν τα λαδια απο την μηχανη μου. Ειναι υποχρεωτικο να αλλαχτει και το φιλτρο λαδιου;ή οχι; ευχαριστω εκ των προτερων Αλλαξε το φιλε.. για το αμαξι κοστιζει οσο ενα πακετο τσιγαρα
jimzak Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Άλλαξε το, φθηνά είναι. Εγώ το αλλάζω σε κάθε αλλαγή λαδιού, αν και σχεδόν όλοι οι κατασκευαστές λένε σε κάθε δεύτερη αλλαγή και φίλτρο, ο μηχανικός μου λέει αν το αφήσεις είναι σαν να έχεις κάνει μπάνιο και να ξαναφορέσεις το ίδιο εσώρουχο. Εννοείται ότι και να το αφήσεις δεν υπάρχει πρόβλημα, αλλά για μένα είναι τόσο χαμηλό το κόστος που δεν αξίζει... 4
kostaskalamatas Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Να αλλάζεις φίλτρο σε κάθε αλλαγή λαδιών. Το θέμα δεν είναι τόσο ότι χάνει τις ιδιότητες του το φίλτρο, άλλα ότι κρατάει αρκετό λάδι. κάνεις δηλαδή αλλαγή νέων λαδιών και η μοτοσυκλέτα σου έχει κρατήσει σχεδόν μισό λίτρο παλιά λάδια μέσα στο φίλτρο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα