Abudi Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Γεια σας παιδιά. Με έπιασε τώρα μια φλασιά οτι έχω πολλά χρόνια να παίξω ένα street racing παιχνίδι. Και θέλω καμιά πρόταση. Τα παιχνίδια που μου έχουν αρέσει/έχω λατρέψει είναι NFS Underground (2003), NFS Underground 2 (2004) και NFS Most Wanted (2005). Από εκεί και πέρα, έχω παίξει και σιχάθηκα το NFS Carbon (2006) [δεν μου άρεσε καθόλου το οτι δεν μπορούσες να ξανατρέξεις races για να μαζεύεις χρήμα και να φτιάξεις ένα γκαράζ με αμαξάρες. Έπρεπε αντιθέτως να κάνεις καλή διαχείριση των χρημάτων σου μόνο και μόνο για να έχεις ένα αυτοκίνητο ικανό να κερδίσει το τελευταίο boss]. Έχω παίξει ελάχιστα το NFS Pro Street (2007) το οποίο ήταν άλλο πράγμα τελείως, όχι το street racing των προηγούμενων και δε μ'άρεσε. Επίσης έπαιξα το NFS Most Wanted (2012) ελπίζοντας οτι θα είναι ένα ωραίο "remake" τρόπον τινά, το οποίο επίσης με απογοήτευσε. Δε θέλω driving simulator, ούτε απλό racing παιχνίδι στυλ Forza, θέλω να το ζήσω Fast and Furious όπως και τα τρία παιχνίδια που ανέφερα στην αρχή. Ωραία tuners (γιαπωνέζικα πιστόλια), κανένα muscle από εδώ κι από 'κει, παραμετροποίηση των αυτοκινήτων με αεροτομές, περιστρεφόμενες ζάντες, neon, ιστορίες, αηδίες, και γιατί όχι και το cop-chase στοιχείο που είχε αρκετό χαβαλέ στο Most Wanted. Υπάρχουν προτάσεις σχετικά; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις