imported_agnαnta Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2000 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2000 wap gia webpages na doume...kai pios tha tis kanei tis kales pages gia na doune oi alloi???ma fisika emeis...http://www.wapdrive.com <BR>webspace,wap tools kai oti xreiastei Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
passenger57 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2000 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2000 WAP(απο κινητό)=Μεγάλη μαλακία!!!!!(εκτός και άν δεν πληρώνεις τον λογαριασμό του Κινητού!!) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imported_agnαnta Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2000 Μέλος Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2000 internet apo kinito para poli megali malakia..alla gia tous poromenous me wap pou isos na min ti okseran oti ipirxe tetoia ipiresia gi autous to egrapsa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakis Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2000 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2000 Μην είστε τόσο απόλυτοι.<BR>Κάποιοι το χρειάζονται πραγματικά.<BR>Εχω γνωστούς που είναι συνέχεια στο δρόμο.<BR>Όπως και εγώ. Και είναι στα μελλοντικά σχέδιά μου.<P> Sakis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.