cumulus Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Λοιπον εχω ενα printer hp 4535 σε windows 10 γνησια.To προβλημα ειναι οτι δεν εκτυπωνει κειμενο εδω και λιγες ημερες.Φωτογραφιες εκτυπωνει μια χαρα.Αν παω να εκτυπωσω ενα αρχειο που περιεχει κειμενο και φωτογραφιες οι φωτογραφιες θα εκτυπωθουν αλλα το κειμενο οχι.Εχω δοκιμασει διαγραφη και επαναγκατασταση ,ασυρματη και usb συνδεση χωρις αποτελεσμα. Τα μελανια ειναι γνησια Επεξ/σία 16 Δεκεμβρίου 2019 από cumulus
spectaculator Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Μάλλον έχει πρόβλημα το μαύρο. Δοκίμασε να εκτυπώσεις κείμενο με χρώμα. Αν βγαίνει σημαίνει πως είτε άδειασε το μαύρο, ή πως έχουν βουλώσει τα ακροφύσια του μαύρου, ή πως το μαύρο ξεράθηκε τελείως. 2
cumulus Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, spectaculator είπε Μάλλον έχει πρόβλημα το μαύρο. Δοκίμασε να εκτυπώσεις κείμενο με χρώμα. Αν βγαίνει σημαίνει πως είτε άδειασε το μαύρο, ή πως έχουν βουλώσει τα ακροφύσια του μαύρου, ή πως το μαύρο ξεράθηκε τελείως. Ευχαριστω ,αλλα ειναι προβλημα των windows .Μεσω εφαρμογης hp smart τυπωνει μια χαρα .Καποιο update εχει κανει τη ζημια Επεξ/σία 16 Δεκεμβρίου 2019 από cumulus
spectaculator Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 58 λεπτά πριν, cumulus είπε Ευχαριστω ,αλλα ειναι προβλημα των windows .Μεσω εφαρμογης hp smart τυπωνει μια χαρα .Καποιο update εχει κανει τη ζημια Τότε κάνε το εξής. Επεγκατέστησε το λογισμικό του εκτυπωτή, κατέβασε την τελευταία του έκδοση από εδώ και πέρνα τη ξανά.
cumulus Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 20 λεπτά πριν, spectaculator είπε Τότε κάνε το εξής. Επεγκατέστησε το λογισμικό του εκτυπωτή, κατέβασε την τελευταία του έκδοση από εδώ και πέρνα τη ξανά. Το εχω κανει ηδη και οχι μια αλλα πολλες φορες
spectaculator Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 14 ώρες πριν, cumulus είπε Το εχω κανει ηδη και οχι μια αλλα πολλες φορες Μπορείς να βάλεις μια φωτό με τους διαθέσιμους εκτυπωτές; Όταν προσπαθείς να εκτυπώσεις από Windows διαλέγεις κάποιον PCL εκτυπωτή;
papoys1 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Αυτα τα 10 θα είναι η καταστροφή μας. Δεν θα μας αφήνουν να εκτυπώσουμε με συμβατά και γεμισμένα με χύμα μελάνι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα