Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

προχτες οι τεχνικοι μου ειπαν οτι τελειωσε η εγκατασταση καμπινας και λοιπα ....ολα δουλευουν ρολοι ειπαν...η συνδεση ειναι ασυρματη αποστασης 1 χιλ.

και ρωτω ..τι εγινε παιδια ετοιμοι να κανουμε καμμια αιτηση για ιντερνετ...μου λενε ολα κομπλε σε 1 η 2 μερες θα φαινεται και στη διαθεσιμοτητα.

Ετσι και εγινε και πηγα στον ΟΤΕ να ρωτησω πρωτα αλλα και για να κανω αιτηση....τις λεω μεχρι τι ταχυτητα ιντερνετ μπορειται να μου δωσετε .....δεν μπορεσαν

να μου  πουν καιτοι εκανε μερικα τηλεφωνα.

Την επομενη πεφτω παλι επανω σε τεχνικο του ΟΤΕ και τον ρωτω τη ταχυτητα συνδεσης εχουμε και μου ειμαι 4mbps .....λεω και γω δεν ακουσα καλα και τον 

ξαναρωτησα οποτε παλι μου ειπε το φοβερο 4αρα.Σου λεει τοσα χρονια δεν ειχαν ιντερνετ ας βολευτουν με 4αρα και βλεπουμε...................

Αναρωτιεμαι πως ειναι δυνατον να κανουν τοση φασαρια (εγκατασταση) για να μας δωσουν μια 4αρα γραμμη??? και πως θα προσελκυσει τους 10 - 15 που περιμενουν να συνδεθουν??

με 4αρα γραμμη ?? ακουγεται λογικο ?? αν παρει καποιος cosmote tv ευρωζωνικα θα βλεπει ????

Η cosmote στο μαντρι μου ειναι 50 up και 30 down...

αυτα τα λιγα μπαινοντας στο 2020......καπου πρεπει να πω το πονο μου............

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...