Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα,

Μένω στον 5ο όροφο και έχω σταθερο και internet cosmote.

Αυτό που θέλω είναι το εξής:

Θέλω να βάλω μια κάμερα στο κλειστό γκαράζ που έχω στο ισόγειο. Έχω ρεύμα και μια πρίζα στο γκαράζ μεσα. Η οποία παίρνει κανονικά από τον πίνακα του σπιτιού μου στον 5ο.

Πώς μπορώ στην ουσία να έχω ίντερνετ στο γκαράζ ώστε να συνδέσω την κάμερα. Κάποια αξιόπιστη και σοβαρή λύση.

Δοκίμασα με κάτι πριζακια tp link που έχω και τα χρησιμοποιώ στην smart TV από το router αλλά δεν έκαναν τίποτα.

Ευχαριστώ εκ τον προτέρων για οποιαδήποτε πληροφορία!

Επεξ/σία από Tsouridis
Δημοσ.

Καλημέρα , κανονικά αν η πρίζα στο πάρκινγκ είναι στην ίδια φάση με της υπόλοιπες , δηλαδή τροφοδοτείτε από τον ίδιο πίνακα δεν θα έπρεπε να έχεις προβλήματα με αυτά που δοκίμασες , για αυτή τη δουλειά είναι ακριβώς , η κάτι έχεις κάνει λάθος η θα ήταν ελαττωματικά , άντε μόνο λόγο απόστασης να είχες μειωμένη ταχύτητα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 16/12/2019 στις 8:58 ΠΜ, MTX είπε

Καλημέρα , κανονικά αν η πρίζα στο πάρκινγκ είναι στην ίδια φάση με της υπόλοιπες , δηλαδή τροφοδοτείτε από τον ίδιο πίνακα δεν θα έπρεπε να έχεις προβλήματα με αυτά που δοκίμασες , για αυτή τη δουλειά είναι ακριβώς , η κάτι έχεις κάνει λάθος η θα ήταν ελαττωματικά , άντε μόνο λόγο απόστασης να είχες μειωμένη ταχύτητα

Η πρίζα στο πάρκινγκ είναι από τον ίδιο πίνακα του σπιτιού. Είμαι σίγουρος γιατί όταν είχα ένα θέμα με την πόρτα του γκαράζ χρησιμοποιήσαμε την αντίστοιχη ασφάλεια από τον πίνακα του σπιτιού μου για να την κάνουμε επανεκκίνηση. Τα πριζακια που λες τα έχω χρόνια και τα χρησιμοποιώ από το δωμάτιο στο σαλόνι στην τηλεόραση. Ακόμα και σήμερα που μιλάμε.

Στις 16/12/2019 στις 10:22 ΠΜ, omnius είπε

να κατεβάσεις καλώδιο δικτύου στο γκαράζ παίζει? και μετά σύνδεση στη κάμερα  ή wifi

Να κατεβάσω καλώδιο λίγο δύσκολα 5 ορόφους συν ότι στην πολυκατοικία είναι λίγο περίεργοι...

Επεξ/σία από Tsouridis
Ορθογραφικό λάθος
Δημοσ.

Παντως η καμερα καταγραφει και χωρις ιντερνετ. Τωρα αν θελεις να κάθεσε να βλεπεις live τι γινετε στο ισογειο ειναι αλλη υποθεση.

Δημοσ.

Τα " πριζακια tp link" είναι powerline; Γιατί εφόσον το γκαράζ και το σπίτι είναι στο ίδιο ρολόι της ΔΕΗ θα έπρεπε να δουλέψουν.

• Like 1
Δημοσ.

Μπορεί να είναι 3φασική η παροχή και το γκαράζ να είναι σε άλλη φάση. Γι'αυτό να μην δουλεύει. Μπορεί επίσης να είναι η προδιαγραφή τέτοια που σε μεγάλη απόσταση να χάνει το σήμα.

Οπότε οι λύσεις είναι είτε καλώδιο που είναι η καλύτερη λύση, είτε αν υπάρχει οπτική επαφή, να στηθεί ασύρματη σύνδεση με κεράκι στον 5ο και στο γκαράζ.

Δημοσ.
On 16/12/2019 at 07:58, MTX said:

5 οροφοι συν διαφορετικη φαση ειναι αρκετα για να μην δει το ενα powerline το αλλο δυστυχως

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...