Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1) Χρήματα που μπορούμε να διαθέσουμε; 500 ευρω
2) Μας ενδιαφέρει η αγορά από Ελλάδα ή από εξωτερικό; δεν εχω προβλημα .(αν υπαρχει μια καλη προσφρα μπορω να παρω και απο εξωτερικο.)
3) Μας ενδιαφέρει η αγορά από συγκεκριμένο κατάστημα; ΟΧΙ
4) Αναζητούμε μόνο καινούριες ή και μεταχειρισμένες συσκευές; μεταχειρισμενες 
5) Μέγεθος οθόνης; δεν εχω προβλημα 
6) Κάποιο ειδικό χαρακτηριστικό (όπως αδιαβροχοποίηση, 2SIM+1SD, NFC κτλ); 
7) Μας ενδιαφέρει η απόδοση των καμερών; ναι 
8 ) Μας ενδιαφέρει η αυτονομία; ναι
9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; οχι
10) Για τι χρήση προορίζεται η συσκευή; (Γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά)
:) ΣΧΕΤΙΚΑ ΒΑΡΙΑ ΧΡΗΣΗ 

απο αυτά που κοιτάω υπάρχουν μέσα το iPhone xr,x,s10+ και one plus 7 pro(αν και με χαλάει λίγο το μέγεθος)

Επεξ/σία από Billythomas1312
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σορρυ που επεμβαίνω αλλά δίνεις 500€ και θα πάρεις μεταχειρισμενο ενώ μπορείς να πας σε καινούργιο;

Σε αυτά που αναφέρεις θα πήγαινα σε καινούργιο s10+ είναι το πιο ολοκληρωμένο, επίσης θα κοίταγα και  realme x2 Pro από Amazon.es.

Τον λόγο που άνοιξες και άλλο θέμα δεν κατάλαβα, αφού έχεις ανοίξει.

Επεξ/σία από chios
  • Thanks 1
Δημοσ.
9 minutes ago, chios said:

Σορρυ που επεμβαίνω αλλά δίνεις 500€ και θα πάρεις μεταχειρισμενο ενώ μπορείς να πας σε καινούργιο;

Σε αυτά που αναφέρεις θα πήγαινα σε καινούργιο s10+ είναι το πιο ολοκληρωμένο, επίσης θα κοίταγα και  realme x2 Pro από Amazon.es.

Το S10+ δεν είναι στα 600+ € ;

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, CaptainChris είπε

Realme X2Pro απο amazon.de η καλύτερη επιλογή

Συμφωνώ φίλε το ανέφερα και παραπάνω δεν υπάρχει σε αυτά τα λεφτά άλλη συσκευή με 90hz οθόνη, θύρα ακουστικών ράδιο, ufs3.0 και για το color os μόνο τα καλύτερα διαβάζω.

Εγώ κοιτάω για το μικρό realme 5 Pro λόγο περιορισμό στα φράγκα.

Δημοσ.

@chios ο λόγος που άνοιξα καινούργιο thread είναι ότι δεν απαντούσε κάνεις και είπα να ανοίξω .. αν υπάρχει θέμα μπορούν οι διαχειριστές να το κατεβάσουν κανένα πρόβλημα 

Το s10 καινούργια μου πάει 640 με μεταφορικά οπότε αυτό που λες δεν στέκει . 

Έχω ταβάνι τα 500 και μεταχειρισμένο μπορώ να βρω κάτι το οποίο είναι πιο ακριβο και καλό και επίσης με εγγύηση .

Όσο για το realme μπορεί να είναι κίνητρα αλλά 500 σταρικα δεν ξέρω .. color os mahh δεν μπορώ να το εμπιστευτώ ακόμα για τόσα χρήματα .. ευχαριστώ πάντως για της σκέψεις σου 😃

Δημοσ.
20 ώρες πριν, chios είπε

Συμφωνώ φίλε το ανέφερα και παραπάνω δεν υπάρχει σε αυτά τα λεφτά άλλη συσκευή με 90hz οθόνη, θύρα ακουστικών ράδιο, ufs3.0 και για το color os μόνο τα καλύτερα διαβάζω.

Εγώ κοιτάω για το μικρό realme 5 Pro λόγο περιορισμό στα φράγκα.

καλα το 5 pro με 199ε είναι σαν να τους κλεβεις ποιο φθηνο και πολύ ποιο καλο και από Σιαομι

Δημοσ.

Από το να δώσω τόσα λεφτά και να πάω σε Samsung με τους σαπιους exynos χίλιες φορές realme, και βλέπω πολύ καλά σχόλια για το color os και από ποιότητα κορυφή η oppo είναι από πίσω που φτιάχνει και τα oneplus

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 17/12/2019 στις 4:41 ΠΜ, Billythomas1312 είπε

@chios ο λόγος που άνοιξα καινούργιο thread είναι ότι δεν απαντούσε κάνεις και είπα να ανοίξω .. αν υπάρχει θέμα μπορούν οι διαχειριστές να το κατεβάσουν κανένα πρόβλημα 

Το s10 καινούργια μου πάει 640 με μεταφορικά οπότε αυτό που λες δεν στέκει . 

Έχω ταβάνι τα 500 και μεταχειρισμένο μπορώ να βρω κάτι το οποίο είναι πιο ακριβο και καλό και επίσης με εγγύηση .

Όσο για το realme μπορεί να είναι κίνητρα αλλά 500 σταρικα δεν ξέρω .. color os mahh δεν μπορώ να το εμπιστευτώ ακόμα για τόσα χρήματα .. ευχαριστώ πάντως για της σκέψεις σου 😃

Σε αυτά τα λεφτά πας σε p30 η s9 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...