bill_2 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλημερα στα Windows 10 ( σταθερό μου pc) Δεν βλέπω στο Τοπικο Δικτυο μου τα αλλα Λαπτοπ/Pc που εχω ,( το Λαπτοπ εχει και αυτο Windows 10 ) συσκευές βλέπει αλλά το Λαπτοπ και έναν σκληρό που έχω συνδέσει στο ρουτερ "SAMBA" δεν τον βλέπει , έχω αυτόματη ip και στα Δυο ,το Λαπτοπ μου όμως τα βλέπει κανονικά αυτά και τα δυο . Να σημειώσω το Λαπτοπ είναι συνδεδεμένο με ασύρματη σύνδεση και το σταθερό με Ενσύρματη Lan . Ποιο είναι το πρόβλημα μου ; Επεξ/σία 16 Δεκεμβρίου 2019 από bill_2
bill_2 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Κάποια απάντηση στο θέμα μου; Επεξ/σία 16 Δεκεμβρίου 2019 από bill_2
htaccess Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Καλησπέρα, αν και λίγο "τραβηγμένο" σενάριο.... δοκίμασε και το laptop με ενσύρματη αν έχει την ίδια συμπεριφορά. Μετά δες και τον αναλυτικό οδηγό που υπάρχει εδώ > https://pureinfotech.com/setup-network-file-sharing-windows-10/
bill_2 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Δεν μπορώ να βάλω ενσυρματο αυτην την στιγμη στο λαπτοπ θελει ανταπτορα , ο οδηγος που λες τα περισσότερα τα εχω κάνει ηδη , το θεμα ειναι οτι δεν μου βλεπει αυτα που βλεπει στο λαπτοπ ,βαζω εδω της φωτογραφιες : Επεξ/σία 16 Δεκεμβρίου 2019 από bill_2
htaccess Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Επειδή έγραψες ότι έκανες τα περισσότερα από τον οδηγό και όχι όλα, στο pc έχεις ενεργοποιημένο το παρακάτω ?
htaccess Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Τα μόνα που μπορώ να σκεφτώ έιναι: Ή κάποια/ες υπηρεσία/ες έχεις βάλει manual/disable, το οποίο μπορείς να βάλεις δίπλα δίπλα pc/laptop και να ελέγξεις, εδώ πως θα μεταβείς > https://www.thewindowsclub.com/open-windows-services Ή κάποια ρύθμιση έχεις πειράξει στο router και κόβει/υπολειτουργεί το samba/upnp στο lan.
bill_2 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, htaccess είπε Τα μόνα που μπορώ να σκεφτώ έιναι: Ή κάποια/ες υπηρεσία/ες έχεις βάλει manual/disable, το οποίο μπορείς να βάλεις δίπλα δίπλα pc/laptop και να ελέγξεις, εδώ πως θα μεταβείς > https://www.thewindowsclub.com/open-windows-services Ή κάποια ρύθμιση έχεις πειράξει στο router και κόβει/υπολειτουργεί το samba/upnp στο lan. εκει που λες δεν εχω πειράξει τιποτα , ουτε στο λαπτοπ ουτε στο pc ασε που το ενα ειναι στα αγγλικα και το pc στα ελληνικα και δεν καταλαβαινω και πολλα , αλλα δεν εχω παει ποτε να πειραξω εκει τίποτα και στα δυο , τώρα οσο αναφορα το ρουτερ ουτε εκει εχω πειράξει κατι ,είναι το ρουτερ της Cosmote HUAWEI Home Gateway HA35 Home Speed Booster .. Επεξ/σία 16 Δεκεμβρίου 2019 από bill_2
htaccess Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Έχω όλη την καλή θέληση και διάθεση να βοηθήσω, άλλα εκτός των παραπάνω, δεν μπορώ να σκεφτώ τι άλλο μπορεί να μην λειτουργεί σωστά στο δίκτυό σου.
bill_2 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, htaccess είπε Έχω όλη την καλή θέληση και διάθεση να βοηθήσω, άλλα εκτός των παραπάνω, δεν μπορώ να σκεφτώ τι άλλο μπορεί να μην λειτουργεί σωστά στο δίκτυό σου. Σ ευχαριστώ πολύ πάντως ,πραγματικά δεν καταλαβαίνω και εγώ τι μπορεί να φταίει , ας μας πει και κανένας άλλος φίλος μήπως γνωρίζει κάποια πράγματα παραπάνω .. Επεξ/σία 16 Δεκεμβρίου 2019 από bill_2
2MikronS Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 Ενεργοποιησε το smb1 και ξαναδοκιμασε. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα