dim_b Δημοσ. 5 Απριλίου 2004 Δημοσ. 5 Απριλίου 2004 KaizerSoze, το Usual Suspects δεν είναι της τελευταίας 6ετίας αλλά εσύ ειδικά συγχωρείσαι Ουπς!!!Μου έφυγε το / στο Γι'αυτό υπάρχει το "edit"
midnight_man Δημοσ. 5 Απριλίου 2004 Δημοσ. 5 Απριλίου 2004 magnolia thomas crown affair sliding doors confessions of a dangerous mind solaris
KaizerSoze Δημοσ. 5 Απριλίου 2004 Δημοσ. 5 Απριλίου 2004 Dim DEN evala EGW to Usual Suspects stin lista mou,o Boban amesws meta apo mena tovale(egw den tovala MONO epeidh eipame teleutaia 6etia)
Boban Δημοσ. 5 Απριλίου 2004 Δημοσ. 5 Απριλίου 2004 Sas parakalo sigxoresteme ego eimai o enoxos. alla pio pano eida kai kati rocky (ma to to rocky!!! anyway) klp
ababapanos Δημοσ. 14 Απριλίου 2004 Δημοσ. 14 Απριλίου 2004 signomi, ala epidi anaferthike to storm of the century ehei kikloforisei kai se dvd? giati egw mono se videokaseta to ehw dei mehri twra!
The_Judas Δημοσ. 14 Απριλίου 2004 Δημοσ. 14 Απριλίου 2004 Αν και επειδή οι ταινίες αυτές είναι πρόσφατες , δεν είναι 100% σίγουρη η λίστα , επειδή δεν τις έχω δει πολλές φορές Επίσης η μνήμη μου δεν είναι ιδιαίτερα καλή και μπορεί να ξέχασα πολλές καλές καλές ταινίες. 1) Π 2) Almost Famous 3) Magnolia 4) Das Experiment 5) Big Lebowski
agiosall~ Δημοσ. 14 Απριλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2004 to 4) Das Experiment ti ipothesi exei???? (kammia sxesei me philadephia experiment)?
The_Judas Δημοσ. 14 Απριλίου 2004 Δημοσ. 14 Απριλίου 2004 to 4) Das Experiment ti ipothesi exei????(kammia sxesei me philadephia experiment)? Οχι , βασίζεται στο "Stanford Prison Experiment" ένα ψυχολογικό πείραμα που έγινε το 1971 , σχετικά με τη συμπεριφορά των ανθρώπων κάτω από καταστάσεις εγκλεισμού σε φυλακή! Αυτό εδώ είναι : http://www.imdb.com/title/tt0250258/
agiosall~ Δημοσ. 15 Απριλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2004 Α ναι το εχω δει νομιζω ειναι αυτο που τρελενονται και περνουν τον ρολο του στα σοβαρα και πλακωνονται συνεχεια (φυλακες vs φυλακισμενους)
ababapanos Δημοσ. 16 Απριλίου 2004 Δημοσ. 16 Απριλίου 2004 xana rwtaw giati den apantithike , to "storm of the century" ehei kikloforisei kai se dvd? giati egw mono se videokaseta to ehw dei mehri twra! efharistw!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.