kissavos Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) μέσα απο την εταιρία η την αγοραζεις περιπου στα 60 ευρω Επεξ/σία 16 Δεκεμβρίου 2019 από kissavos
Panas22 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Μίλησα με τα κεντρικά μου είπαν να στείλω κάτι στοιχεία με email και θα επικοινωνήσουν μαζί μου από το τμήμα πωλήσεων να με καθοδηγήσουν με τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσω. Για να δούμε...
Panas22 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 μετά από μία εβδομάδα + άκρη δεν 'έχω βγάλει. Μεγάλη εταιρία και οργανωμένη. 1
donblunts Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, Panas22 είπε μετά από μία εβδομάδα + άκρη δεν 'έχω βγάλει. Μεγάλη εταιρία και οργανωμένη. Προφανώς και είναι. Κάτσε στα αυγά σου, θα σε πάρουν.
Panas22 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 Ναι αν είσαι αργοσχολος μπορείς να κλοσας αυγά. Όταν έχεις οικογένεια και εργάζεσαι δεν έχεις χρόνο να ασχολείσαι με τα αυτονόητα
donblunts Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 20 ώρες πριν, Panas22 είπε Ναι αν είσαι αργοσχολος μπορείς να κλοσας αυγά. Όταν έχεις οικογένεια και εργάζεσαι δεν έχεις χρόνο να ασχολείσαι με τα αυτονόητα Σιγά ρε φίλε την ενασχόληση, ενα email έστειλες και απλά περιμένεις. Υπόψιν δεν είμαι με το μέρος της HP 1
_2fast Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2019 @Panas22 'Εβγαλες άκρη τελικά? Ψάχνω και εγώ το ίδιο και όταν μπαίνω στο site της εταιρείας δεν μπορώ να επιλέξω τίποτα HP Care Pack Υπάρχουν κάποια e-shop όπως αυτό που πουλάνε εγγύηση αλλά θα προτιμούσα να είναι απευθείας από την εταιρεία.
Panas22 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 Ακόμα περιμένω να με πάρουν τηλέφωνο από το τμήμα πωλήσεων. Θα τους κάνα ενοχλήσω πάλι από βδομάδα.
Panas22 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, _2fast είπε @Panas22 'Εβγαλες άκρη τελικά? Ψάχνω και εγώ το ίδιο και όταν μπαίνω στο site της εταιρείας δεν μπορώ να επιλέξω τίποτα HP Care Pack Υπάρχουν κάποια e-shop όπως αυτό που πουλάνε εγγύηση αλλά θα προτιμούσα να είναι απευθείας από την εταιρεία. Λοιπόν φίλε μου πάρε σε αυτό το τηλέφωνο 2111806900 είναι τα κεντρικά της hp. Αφού φας μερικά άκυρα να επιμείνεις και κάποια στιγμή θα το σηκώσει ένας κύριος. Θα του πεις τι θέλεις και θα σου δώσει ένα email για να του στείλεις κάποια στοιχεία για τον υπολογιστή και για σένα. Με το που το στείλεις θα τον πάρεις τηλέφωνο να επιβεβαιώσεις ότι το πήρε. Αυτός απ'ότι μου είπε το προωθεί στο αρμόδιο τμήμα και αυτοί σε παίρνουν τηλέφωνο. Εγώ ακόμα περιμένω πάντως από τις 16 Δεκεμβρίου. Επεξ/σία 30 Δεκεμβρίου 2019 από Panas22
Panas22 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 Στις 29/12/2019 στις 11:20 ΜΜ, _2fast είπε @Panas22 'Εβγαλες άκρη τελικά? Ψάχνω και εγώ το ίδιο και όταν μπαίνω στο site της εταιρείας δεν μπορώ να επιλέξω τίποτα HP Care Pack Υπάρχουν κάποια e-shop όπως αυτό που πουλάνε εγγύηση αλλά θα προτιμούσα να είναι απευθείας από την εταιρεία. έκανες κάτι είχες εσύ καμιά εξέλιξη;
_2fast Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Ναι έστειλα ένα email στην HP μέσα από την φόρμα επικοινωνίας του ελληνικού site τους. Περιμένω απάντηση. Πάντως το site είναι τραγικό, πολλά σημεία δεν λειτουργούν αν τα επιλέξεις, άλλα σε πάνε σε σελίδες που δεν έχουν κανένα περιεχόμενο ή σε ανακατευθύνουν τελικά στην ίδια σελίδα που ξεκίνησες την αναζήτηση.
Panas22 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 7 ώρες πριν, _2fast είπε Ναι έστειλα ένα email στην HP μέσα από την φόρμα επικοινωνίας του ελληνικού site τους. Περιμένω απάντηση. Πάντως το site είναι τραγικό, πολλά σημεία δεν λειτουργούν αν τα επιλέξεις, άλλα σε πάνε σε σελίδες που δεν έχουν κανένα περιεχόμενο ή σε ανακατευθύνουν τελικά στην ίδια σελίδα που ξεκίνησες την αναζήτηση. Εγώ τους πήρα πάλι τηλέφωνο μετά από σχεδόν ένα μήνα και στην αρχή πήγαν να μου πουν ότι δεν είχα επισυνάψει την απόδειξη. Όταν του απάντησα με όνομα ποιος έχει αναλάβει την υπόθεση μου τα γύρισε και είπε θα μιλήσει ο ίδιος κατιδιαν με τον υπεύθυνο να με ενημερώσει
Panas22 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Το δούλεμα πάει σύννεφο. Σήμερα το πρωΐ για άλλη μια φορά μίλησα μαζί τους και η απάντηση είναι ότι μίλησε με την υπεύθυνη και δεν ξέρει γιατί δεν με έχει πάρει ακόμα τηλέφωνο. Πέταξε βέβαια και ένα σχόλιο ότι με έχουν πάρει μια φορά πράγμα φυσικά που δεν ισχύει. Φοβερή υποστήριξη μετά την αγορά πάντως.🤬
_2fast Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Ακόμα απάντηση δεν έχω πάρει και δεν μπόρεσα να τους βρω στα τηλέφωνα που δίνουν στην ιστοσελίδα τους. Ωστόσο βρήκα το πακέτο εγγύησης που καλύπτει το μοντέλο μου, βάζοντας τον αριθμό του μοντέλου μου (8AM20EA) σε αυτή τη φόρμα http://cpc.ext.hp.com/portal/site/cpc/?action=clearHierarchy Μου βγάζει σαν αποτέλεσμα το HP Care Pack U4819E στην παρακάτω σελίδα, δειχνει και τιμή στα €65 αλλά δεν έχει πουθενά επιλογή να αγοράσεις το προϊόν http://cpc.ext.hp.com/portal/site/cpc/details/?serviceProductNumber=U4819E Ενώ αντίστοιχα αν αλλάξεις χώρα και βάλεις Γερμανία, η ίδια σελίδα σου δίνει την επιλογή να αγοράσεις. Αλλά είναι για αποστολή μόνο εντός Γερμανίας, οπότε δεν μπορείς να το αγοράσεις για να έρθει Ελλάδα. Δεν καταλαβαίνω γιατί είναι κάτι τόσο δύσκολο για το Ελληνικό τμήμα της HP. Επεξ/σία 30 Ιανουαρίου 2020 από _2fast
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα