Green Dragon Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Προσφέρει το AdGuard DNS ασφάλεια, εάν το εγκαταστήσω στο κινητό μου; https://www.secnews.gr/192429/adguard-dns-free/?amp Τι γνώμη έχετε; Αξίζει;
Conan2046 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 To λινκ που ανεβάζεις δεν λέει για την εφαρμογή λέει για την αλλαγή της διεύθυνσης DNS που θα χρησιμοποιείς. Η εφαρμογή δεν είναι δωρεάν. 1
Green Dragon Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Conan2046 είπε To λινκ που ανεβάζεις δεν λέει για την εφαρμογή λέει για την αλλαγή της διεύθυνσης DNS που θα χρησιμοποιείς. Η εφαρμογή δεν είναι δωρεάν. Ωραία, ΕΕ ευχαριστώ! Το απεγκατέστησα! @Conan2046, χεις να μου συστήσεις κάποια εφαρμογή, Επεξ/σία 16 Δεκεμβρίου 2019 από Green Dragon
Conan2046 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Τι εφαρμογή θέλεις; Αν το πρόβλημα είναι μόνο οι διαφημίσεις στον browser κατέβασε κάποιον άλλο που έχει ενσωματωμένο blocker. Opera, Brave (αν και λένε καλά λόγια εμένα δεν μ' αρέσει ο συγκεκριμένος), adblocker browser κλπ. 1
Green Dragon Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 3 ώρες πριν, Conan2046 είπε Τι εφαρμογή θέλεις; Αν το πρόβλημα είναι μόνο οι διαφημίσεις στον browser κατέβασε κάποιον άλλο που έχει ενσωματωμένο blocker. Opera, Brave (αν και λένε καλά λόγια εμένα δεν μ' αρέσει ο συγκεκριμένος), adblocker browser κλπ. Ωραία, εγκατέστησα τον Opera και από τις ρυθμίσεις ενεργοποίησα τον αποκλεισμό διαφημίσεων. Φαίνεται να λειτουργεί καλά με τον αποκλεισμό των διαφημίσεων. Έχει και ενσωματωμένο VPN. Δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ VPN. Θεωρείτε ότι η ενεργοποίηση του προσθέτει στην ασφάλεια του browsing; Ποια τα μειονεκτήματα που έχει η χρήση του; Σας ευχαριστώ!
Shadows Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Δεν ειναι ακριβως vpn,αλλα proxy.Πρακτικα σημαινει οτι ειναι πολυ πιο ευκολο να βρεθει η κανονικη σου ip απο ενα κανονικο vpn.Απο εκει και περα εχει αρκετα μειωμενη ταχυτητητα,δηλαδη youtube και streaming αρκετα δυσκολο να δεις,βολευει βεβαια αν θες να μπεις σε μπλοκαρισμενη για την ελλαδα σελιδα. Επεξ/σία 16 Δεκεμβρίου 2019 από Shadows 1
Green Dragon Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, Shadows είπε Δεν ειναι ακριβως vpn,αλλα proxy.Πρακτικα σημαινει οτι ειναι πολυ πιο ευκολο να βρεθει η κανονικη σου ip απο ενα κανονικο vpn.Απο εκει και περα εχει αρκετα μειωμενη ταχυτητητα,δηλαδη youtube και streaming αρκετα δυσκολο να δεις,βολευει βεβαια αν θες να μπεις σε μπλοκαρισμενη για την ελλαδα σελιδα. Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου! Θα το απενεργοποιήσω επομένως, δεν βλέπω να μου χρησιμεύει σε κάτι. Πολλά πράγματα δεν ξέρω - όπως κατάλαβες - αλλά νομίζω δεν μου χρειάζεται. 1
2MikronS Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Μια χαρα vpn ειναι και δεν ειναι καθολου ευκολο να βρεθει η ip του εκτος και αν την δωσει ο opera. Και απο ταχυτητες μια χαρα ειναι. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα