kostasgr78 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Μετά το μεγάλο πρόβλημα από την περασμένη Παρασκευή, που επιδεινώθηκε το Σάββατο και παραμένει ακόμα, με τα mobile data 3G, 4G σε άπειρους συνδρομητές Cosmote ... ... υπάρχουν πολλές αναφορές για μειωμένες πραγματικές ταχύτητες στο Internet και από σταθερές συνδέσεις OTE/Cosmote. Έχετε αντιμετωπίσει κάτι τέτοιο χτες και σήμερα; Επεξ/σία 15 Δεκεμβρίου 2019 από kostasgr78 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasgr78 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Συνεχίζονται και σήμερα θέματα πραγματικής ταχύτητας σε σταθερές συνδέσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
l337 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 Δήλωσε βλάβη για το σταθερό και άσε τις γραφικές θεωρίες συνομωσίας στην άκρη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
APPLEGEEK Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 τα ιδια φιλοι μου- ηρθε τεχνικος και φαινετε οκ τωρα δεν ειμαι σίγουρος πως θα το δοκιμασω. Status information Date / time 2019-12-18 06:44:20 Uptime 1 days, 12 hours, 11 minutes, 23 seconds DSL Downstream 99999 kBit/s DSL Upstream 9997 kBit/s Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasgr78 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 23 ώρες πριν, l337 είπε Δήλωσε βλάβη για το σταθερό και άσε τις γραφικές θεωρίες συνομωσίας στην άκρη. Όταν λύθηκε το πρόβλημα της Cosmote στην κινητή, αναφέρθηκε και επίλυση στα θέματα ταχύτητας και στη σταθερή σε όσους επηρεάζονταν. Τυχαίο; Δεν νομίζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mhlogiatros Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Αφου αλαζανε λεει software τοσες μερες . Softex και εδω η cote 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
APPLEGEEK Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 4 ώρες πριν, Mhlogiatros είπε Αφου αλαζανε λεει software τοσες μερες . Softex και εδω η cote ο ΟΤΕ? πως το εμα8ες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
l337 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 18 ώρες πριν, kostasgr78 είπε Όταν λύθηκε το πρόβλημα της Cosmote στην κινητή, αναφέρθηκε και επίλυση στα θέματα ταχύτητας και στη σταθερή σε όσους επηρεάζονταν. Τυχαίο; Δεν νομίζω. Άλλο το πρόβλημα που υπήρξε στην κινητή και τελείως άλλο (και άσχετο) το πρόβλημα που υπήρξε στην σταθερή. Μην τα κάνουμε όλα αχταρμά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasgr78 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Υπήρξαν αναφορές για προβλήματα και για τα δύο μέσα στο ίδιο 3μερο. Προφανώς εφόσον ο ίδιος ο πάροχος δεν μιλάει ανοιχτά για το πρόβλημα, αφήνει τον κόσμο να βγάζει τα δικά του συμπεράσματα. 😉 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
APPLEGEEK Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 επανηλθκε το θεμα, ηταν 4 μερες αστερι , τωρα λενε οτι φταει ι γραμμη μου...απο κατω εως πανω αλλα βολτ δινει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα