Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας , εχω ενα πρόβλημα με τον υπολογιστης μου, οταν παταω να ανοιξει για ενα δευτερολεπτο παει να ανοιξει κανονικα ( δηλαδη αναβουν φωτακια, γυρίζουν τα ανεμιστηρακια ) αλλα μετα κλεινει και για να το ξανακανω αυτο πρεπει να τον βγαλω απο την πρίζα και να τον ξανα βαλω

ξερεις κανεις κατι ;;;;;

ευχαριστω !

Δημοσ.

Λοιπον καλησπερα

ελενξε VRM Μητρικης (ΠΥΚΝΩΤΗΣ Ειναι που χαμηλωνει τα 13volt που δινει το τροφοδοτικο τα κανει περιπου 1.3v και αναλογως τον επεξεργαστη μαλλον δινει παραπανω

εμενα ασπουμαι το κανει αυτο γιατι φοραω μια μνημη 2gb 1.65v(intel) +4gb (16ευρω μια βδομαδα την εχω αψογη απο eshop η οποια ειναι 1.5v και η 2αρα δεν παιρνει σωστο ρευμα και αναγκαστικα χαμηλωνει

ελενξε τροφοδοτικο μηπως καποιος πυκνωτης αλλιως δες και της μητρικης

ΣΟΡΡΥ αλλα αρχισα να γραφω στις 13:43 ξεχαστηκα εφυγα απο την σελιδα και συνεχισα να γραφω 15.50 και δεν προλαβαινω να ελενξω για λαθη

ελπιζω να βοηθησα

Δημοσ.

τι του λετε ρε για βολτ-πυκνωτές-vrm κλπ, αμα τα ηξερε θα ρωταγε?

ενα αλλο τροφοδοτικο πρεπει να δοκιμασει καταρχάς το οποιο ειναι κατα πασα πιθανοτητα το θεμα του.....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κάνε ένα reset cmos (άνοιξε το βιβλίο της μητρική να δεις πως) και 99% θα λύσεις το θέμα σου.

Υπάρχουν περιπτώσεις που τρελένεται το uefi bios χωρίς λόγο και κρασσάρει.

Άν με το cmos δε στρώσει πρέπει να βγάλεις RAM και gpu και να ξανακάνεις reset και να ξανατοποθετήσεις με τη σειρά πρώτα τις RAM και μετά τη GPU.

Επεξ/σία από panagiotispetrou
Δημοσ.

Reset το bios, αφησε μονο μια μνημη πάνω (ή βαλε άλλη)  και δοκίμασε άλλο τροφοδοτικό.Αν δεν κανει τιποτα απο αυτα,πιθανότατα μητρική. Την ωρα που ξεκιναει κάνει κάποιο(α) μπιπ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...